Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 19 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 15, 2008 5:49 pm 
Аватар

SHADOWSONG написа:
А може тая арка да е само за Маймунко та през тва време другите да се ъпгрейднат...

Ако е така, тъкмо ще има "изненада", която ще чака Лъфи. А и дано да стане така, че още година ще садим на едно място :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 19, 2008 8:19 pm 
Аватар
Цар Алко

Ейс :?
Франки и Санджи :hotl:

Сега очакваме другата седмица да покажат и втората групичка, иначе чаптъра си е затишие пред буря, всеки заема позиции и след някой друг ден започва огромното меле :headbang:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 19, 2008 9:13 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Мерси за релийса ^^v
A че Кума им помага е ясно още от трилър парка..бтв в анимето гласа му е отврат ;/ Как мое жена да го озвучава ;//
Та по откъсите ->
Нами ще стане storm rider, Санджи ще трябва да пребие цял остров диваци, Фуранкии дано най-сетне му оправят физьономията, ще има яко пепси ъпгрейд ^^b и сега другитеее.. хмм..
Зоро трябва да е в болница :lol: Или на остров от където да си вземе третия меч.. като най-силен от екипажа не смятам, че има нужда от ъпгрейди в момента...
Чоппаа има 2 посоки на развитие - медицина и дивотия... бих предпочел да е второто и да се озовал на Zoan Island ;>
Робин в някоя библиотека да научи нова техника...
Tъпия двуметров скелет - обратно при китчето.... и там да си остане :D :D :D И шсе напия от кеф :D

Някой изпуснах ли... явно толко ме интересува и да съм ^^'

Другото: ЕЙСУ.... красива гледка, така и очаквах да го видя...
Гарп -ЛУД по целата брада :D Как ги зае&ава както си иска :D
Джинбей... приличащ на единия император... щом ни го показаха, явно скоро ще го видиме в ИмпелДаун да размята и наши и техни *o*
Белиомустак .... 23 кораба пер секънд .. нищо неочаквано :twisted:

Fuck, това беше наистина добър чаптър.. може би най-добрия от десния прав срещу Тенрюубитото, ма като се има предвид, че не знаехме тогава кво толко са те, даже тва е най-добрия чаптър от началото на Трилърбарка до ся ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 19, 2008 9:24 pm 
Аватар

Оха :D Благодаря за бързия релийс.

Слава Богу, има движение : )
Защо по дяволите, обаче всички се туткат? Няма време, за около три дни требва да намерят начин да съберат дружинката... Такам... кои останаха за следващия чап... Робин, Зоро, .... Чопър... ?... Бруук; може би и Кума...

Дадоха Ейс барабар с Гарп, радост за окото; за жалост едва ли ще ги вяснат пак в следващия чап...

Чудно ми е как ще издържи Люфи 3 дни под наметалото на Змийската принцеса...

Охохо : ) Нямам търпение да го изчета този арк :P

Edit: ... знаех си, че изпускам някого... то било Уусоп...

Последна промяна mona_fei4kata на Сря Ное 19, 2008 11:54 pm, променена общо 1 път

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 19, 2008 10:27 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Не знам за вас, ама аз като видях къде се скри Луфи, ЕРОДИРАХ :lol:
на Санджи му се пада това което заслужа :lol:
А иначе Зоро и Робин са ми доста интересни, като персонажи и очаквам с нетърпение да видя как се развиват :lol:

iRoNWill
Бруук е е готин, но след време се изчерпа и изтъпява...да И на мен ми е тъпичък........
А ако не знаеш, Зоро в момента е с 2 суорда... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 19, 2008 10:37 pm 
Аватар

"Влиза в Onemanga.com и какво да види - [HOT]One Piece"
еллеле не не не ... многооооооооооооооо яко мерси фолене :shock: :shock: :shock: :shock:

Иначе невероятен чаптър .... Нами ще направи някакъв мега упгрейд,който после Усопп ще и го ъп-не към стафа сигурно :roll:

Франки отиде на острова на Вегапънк (по мой заключения "the birth place of the genius") и ще си направй и той някфи ъп-ове според мен (сигурно ще намери този който е учил Вегапънк :roll: :twisted: )

Санджи :( :( :( :D :D :D :D уаахуаухаухуахуа направо изби рибата ... невиждам той къв ъп ще направи там (най-много да му заякнат СУПЕР много краката от бягане :D :D :D :lol: )

И защо Зоро е с 2 катани ? нещо съм изпуснал :( тамън си намери 3тата от онова зомби,а сега кфо е станало :( ?
Искам да видя Усопп,Робин и Зоро ... Зоро задължително с някакъв ъп :twisted: :twisted:

Нещата се завързаха много :roll: Какво ще направи Гарп ? Ще се намеси ли Джимбей ? Ще намерят ли Луфи ? Ами какво става с Драгон ? Не казаха нищо за предателството на Кума - какво е станало на архипелага ? Съни къде е ? Ами Райли-то ? :evil:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 19, 2008 10:41 pm 
Аватар

Sugeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol:
Хахахаха чапа ме направи на нищо подобно :lol: ще се сдържа да коментирам до следващата седмица като видя другите люде :lol:
п.п. Абе тия сцени с останалото крю са поне 3-4-5 дни пред сцената с луфи и боа на маринския кораб, не забравяите че показват как се събуждат а след събуждането луфи яде гъби, би се, биха го и се свали с мадама :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 19, 2008 11:34 pm 
Аватар

Franky-house becomes my favorite group :ave:
Ако бях на мястото на Лъфии.. :twisted:
Санджи що просто не ги нарита, ми бяга от тях .Дали N2, пича където се биеше с Okama Kenpo няма да е там ^^ :lol: Нами ще се научи да контролира времето и ще слезе от Weatheria чрез вятъра :lol: Франки на Science Island -> Franky v2.0, drinks cola and sake ^^' Остава да видим Усоп(може да е при великаните),Робин(я в някоя библиотека,я при някой Poneglyph ; ) ),Зоро(сигурно при оная докторката на Чопър),Чопър не знам къде и Бруук(или при Лабун или при някой Вуду остров да учи песни :lol: ) 1 не ми хареса в главата - Ace и Garp,твърде кратко :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 20, 2008 7:54 am 
Аватар

Санджи! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Нами ще вземе тва въженце и ше се запъти кам Импел даун! И там ще се съберат всички....Франки най много да стане неква гигантска Меха! :lol: :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 20, 2008 10:04 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

iRoNWill написа:
1.Защо мразиш Броок?
2.3та Катана за Зоро,защо? :shock: :shock:

Хем, мн време и нерви ще ми отнеме да обясня ... Най-кратко... тъп СКЕЛЕТ на 50+ години, с никва роля на кораба... Втори Усопп, не мерси, първия ми е достатъчен :roll:
+ http://www.onemanga.com/One_Piece/492/19/
+ за мен не се вписва в екипажа, а си е изцяло филър-персонаж...
2. Ми винаги има нужда от нов мейтоу меч ^^ Макар, че тоя даден му от оная мацка едва ли ще го смени някога... поне някой от мечовете му да изяде дяволски плод.. така и така вече 2 от 3те са с проклятие..

alexbg92 написа:
Какво ще направи Гарп ?
Ще се намеси ли Джимбей ?
Ще намерят ли Луфи ?
Ами какво става с Драгон ?
...
Не казаха нищо за предателството на Кума - какво е станало на архипелага ?
Съни къде е ?
Ами Райли-то ? :evil:

Вероятно нищо пряко, но достатъчно важно - ще вдигне настроението на Ейс поне =Р ;
Джимбей ще бъде случайно или нарочно освободен при появата на заплаха за Импел Даун и тогава как ще реагира(вероятно срещу всички/никой, според мен) вече е интересното ;
Ми аз мислех, че Луфи е змията, така прилепен за Ханкок най-мн да й докарат някой оргазъм... но като цяло Ханкок трябва да тръгне с Луфи, за да остане жива, или да си избяга обратно на ония остров... ;
Драгон му е твърде рано да се появява, за спасяването на Ейс чакат твърде много народ. Онзи път спасяването на Луфи бе чиста случайност, че е наоколо..
... но като заговорихме за легенди - по-важния въпрос е къде е СМОУК ;
Kума си прай квот си иска 8) 98% ще се появи в Импел Даун..
Съни в момента е поправяна от Райли... "Адмирала е заловил 5000 пирата.. няма как да го включат в бройката на обикновенните пиратчета ;]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 20, 2008 12:00 pm 
Аватар

Sanji------> :left: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :hotl: :chair: =)) =)) =)) =)) =))

как го набутаха на тоз гей остров

Инче сички ще дигнат по един левъл като се съберат.

Нами ще стане Сорсърка
Франки ще стане баси бесния танк/багер или там нещо друго на колела
Санджи....миии...нинам
Зоро подозирам че е на някакв самураики остров (не казваите че няма щом ина остро с гейове сичко е възможно :lol: )
Чопър ще става луд учен некъде
Усоп не мога се сетя
Робин ще се образова в некоя огромна библиотека
Брук е на некав undead island и ще доиде със некав луд ъпгреид
ми тва е маи :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 20, 2008 1:45 pm 
Аватар

Тоя Джимбей ми мяза на съдия косата му като гледам е таква съдийска перука! :lol: :lol: :lol: Въображение......Иначе Зоро може да е при Минхалк и да дойде с него....Нами ще се пусне с неква въздушна лодка.....Абе супер се оформя сичко както си мислех събират се страл хат сигурно и другите от 11 supernovas ще са там нали са ги заловили......Драгон ще се появи а Гарп ще се бие от страната на Марините.....Ся си мисля Белобрадия и корахба му може да са едно! :lol: Смис такава сила да има..... :lol: :lol: Много въображение! :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 20, 2008 3:06 pm 
Аватар
Цар Алко

Usopp ще е на sniper island-a http://www.youtube.com/watch?v=u-x-6o9Q ... re=related :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 20, 2008 6:53 pm 
Аватар
Цар Алко

Вече разбрах каква ще е тренировката на Санджи на този остров - три дни ще го гонят педераси, след това ще стигне до морето и поне още толкова ще плува докато не намери друг остров. Заключение- доста добре развити крайници, особено крака :lol:, че да може да рита по-мощно. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 20, 2008 8:01 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Стига е, как мое така да злорадствате :lol:
А изпуснах в миналия пост... ако ония остров е верно острова на Вегапънк, както alexbg92 каза... СупааФуранкиии предаставяте ли си да стане нещо подобно на Кума-вците от пацифиста проекта *___________*

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 19 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]