|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 24, 2011 3:16 am |
krumisimo |
|
|
|
Цитат: 50 chapters later the arc ends with Ichigo/audience being released from Kyouka Suigetsu.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 24, 2011 10:11 am |
|
popcorn girl |
|
|
|
Що, може все пак поне да я понабие тоя новия; то че ще я спасяват -отново - е ясно, но поне да изяде някой шамар за разнообразие На мен ми е по-интересно онова, което се чу от значката-няма гаранция, че е стар запис/спомен може да е и нещо ставащо в момента. Имам предвид, че още като започнаха тренировките се зачудих как ще реагират на това в СС? Бас държа, че този път отношението къв Ичиго ще е дооста по-хладно-този път придобива сили по собствено желание, но ще почакам и ще видя . Отивам да изкарам моя фулбринг-той ще е сезонен и ще включва мноого носни кърпички
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 24, 2011 8:33 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
По-тъп чап. на Блийч не съм чел Само това, че видяхме кой атакува Ишида беше нещо хубаво(и к'ъв е този Цукишима, по дяволите), ама това не променя факта, че чапа е супер фейл. А чашата съвсем ще прелее, ако Кубо отново използва формулата "дай да отвлечем Иноуе или Рукия, че Ичиго после да ходи да се млати, за да ги спасява"
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 24, 2011 8:47 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Вие пък, вие пък На отдавна разлята и обърната чаша какво може да ѝ "прелее" Явно тия са "другите" юзъри на а-нормални сили, които са всичките някакви пишльовци, дето шинигамитата няма и да си мръднат пръстите за тях, щот' не си струва... Въобще, след Айзен дъ Иммортал арката, присъдата от 20К години и усмивка за край, тая арка от пишлемета ала "Иноуе/Чад" със "рандом пауър" придобит от нещастно детство или по-точно тежка бременност на майките им, толкова принизява Чичиго и мангата като цяло, че язък за 300-те чаптъра епичност, гатанки, битки или за по-кратко: похабена хартия
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 24, 2011 9:53 pm |
|
Avador |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:29 pm Мнения: 1781 Местоположение: София
|
YES бееее, най-накрая някой да нахрачи Ичиго беее Останалата част от главата - useless. Още като му видях обувките на тоя знаех, че той е клъцнал Ишида. Useless waste of time. Като "мистериозния" КРАК който се появи в някоя от началните глави на тая арка в двора на училището. Бях чел някъде някаква манга, която в последствие дропнах понеже ми беше много ТРУДНА за четене - трябваше да мислиш непрекъснато, иначе нищо не разбираш. Дребни неща в репликите на героите, в околната среда, в действията на героите които водят до неща водещи към други неща и в крайна сметка ме заболяваше глава и се отказвах А забравих Ракия-радиото. Това беше.... странно. Дано го извъртят по интересен начин. Edit: Е аз ако не бях толкова прост нямаше да я забравя и щях да съм я почнал на ново, ама уви. Висшата математика уби много неща в и без това жалкия ми мозък. Ако се сетя ще ти пратя pm обаче.
Последна промяна Avador на Чет Фев 24, 2011 11:26 pm, променена общо 1 път
_________________ Боже Господи...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 27, 2011 7:00 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Ice-Man написа: По-тъп чап. на Блийч не съм чел Само това, че видяхме кой атакува Ишида беше нещо хубаво(и к'ъв е този Цукишима, по дяволите), ама това не променя факта, че чапа е супер фейл. А чашата съвсем ще прелее, ако Кубо отново използва формулата "дай да отвлечем Иноуе или Рукия, че Ичиго после да ходи да се млати, за да ги спасява" YES, БЕ. Най-сетне и Ice-Man да нахрани мангата. Щом и той вече се дразни, значи помията не може да се опише с думи. Мега малоумния чаптър. По едно време се беше подобрило положението, но последните 2 пак закопаха работата. Искам да смажа Кубо с юмруци. То бива разтягане, ама това е прекалено.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 27, 2011 8:56 pm |
|
HepMu |
|
|
|
И според мен това е най-големия проблем! Не мисля, че историята няма да е добра, нито, че няма да има хубави битки, и както и отсега се вижда, новите герои са интересни, арта е по-добър с всяка арка ...и т.н.
За това протакване, не мисля, че е виновен Кубо, ами редакторите :> Тях трябва да бием :>
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 27, 2011 9:23 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
6iblio написа: Ice-Man да нахрани мангата. Щом и той вече се дразни, значи помията не може да се опише с думи. Aбе аз все още не съм се издразнил... xDD Toва май ме прави ултимативен фенбой
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|