_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие: Re: The Breaker
Публикувано на: Вто Авг 17, 2010 1:51 am
Shinigam1
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
До тук нищо изненадващо в развитието на историята-тоя подивя;няма кой да го спре/на и куршуми не го трепят-сега му трябва червена пелеринка и да си обуе гащите в/у панталона и корейската версияя на Супермен е готова/. То ясно,че малкия ще го спре-е даскала ще го понабие първо, но после сигурно ще се укроти. Единствените въпросителни са кой ще ги лекува сега като утрепаха сестрата/исками се да е уцеляла, но ако все пак оживее ще ми дойде в повечко/ и кога ще го убие мангката сега или по-нататък.
Публикувано на: Вто Авг 17, 2010 4:53 pm
Shinigam1
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
Почнах я днес по някое време и настигнах това което има в Мангафокс като глави предполагам са всички преведени до момента - ами много ми хареса Тъпо за мацката много тъпо - страшно им се радвах на цялата групичка.
Интересно от тук нататък накъде ще тръгне мангата или айде след няколко глави. Нашия някак ще трябва да разбере какво всъщност е станало и да подгони шефа си ама не знам дали ще стане.
Публикувано на: Пет Авг 20, 2010 4:32 pm
mad73
Регистриран на: Пет Мар 17, 2006 5:38 pm Мнения: 932 Местоположение: Велико Търново
Мангаката най-накрая разясни много от дребните детайли - кой как какво защо. И едно голямо браво от мен, завърза ги по наистина много сполучлив начин Както в добрите стари традиции на това изкуство, добрите не са точно добри и лошите - баш лоши
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Публикувано на: Пет Авг 27, 2010 5:03 pm
Pinko
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения