Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 17 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2008 12:49 pm 
Аватар

Morridin написа:
Btw, дано това Хаки-маки-whateva го вържат с по-предишни герои и събития. Не ща ново качествено развитие с потенциален бууст на силата х2, за което никой до сега не е казвал нищо, но всеки го приема за даденост. Светът на OP е бил top-down до момента и искам да си остане такъв ><.

света на ОП си остава top-down, просто това хаки не е имало нужда да му обръщат внимание досега - иначе още в първи чап Шанкс сплашва Sea King-a само с поглед, много вероятно да е с хаки; после Зоро ето тук изкарва пяна на устата на Mis Monday (макар и не само с поглед); нищо чудно и умението му да 'чува' дъха на стоманата на Mr. One да е свързана с хаки (виж и Райли каза за Роджър че е умеел да чува нещата, понеглифите пр. - дали това не е било хакито му)
изявата на хакито на Луфи вече я знаем - като събори Мотобаро, бика на оня двойника на Санджи... а и сега вече е потвърдено от последните чапове

това хаки най-вероятно дава някакви допълнителна способност - ей ги Боа сестрите... едната предусеща атаките на Луфи - това с предусещането намирисва много на мантра, дам и това може да е било хаки; т.е. всякакви допълнителни способности на героите биха могли да се обяснят с хаки - примерно Дон Фламинго да контролира хора не заради някакъв дяволски плод, ами заради хакито си - затова и на срещата на Шичибукаите, като си играеше с някакви маринки бабето дойде и му се скара - не се страхуваше от манипулацията му, защото и тя е сигурно с безбожно хаки и едва ли би действало на нея

хаки = амбиция е доста удобно също, така силата се определя според амбицията, Луфи има амбиция да стане Pirate King, значи хакито му трябва да е адски силно

е мнго ясно че тия неща са в кръга на хипотезите, Ода трябва да ни осветли скоро по тоя въпрос "Що е хаки и има ли то почва у Мугиварата?"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2008 2:07 pm 
Аватар

Цялата идея с хаки аз я разбирам по следния начин - това ще е начина Луфи да може да се бие с Логиа фрут юзърите като Аокиджи като напредне историята (Rayleigh спря Кизару, също така т.нар. Fist of love с който Garp събуди Луфи очевидно игнорираше умението му (пак някаква форма на хаки?) и т.н.)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2008 2:25 pm 
Аватар

gribo написа:
Цялата идея с хаки аз я разбирам по следния начин - това ще е начина Луфи да може да се бие с Логиа фрут юзърите като Аокиджи като напредне историята

което би обезмислило позицията на най-силни ДФ за логиите, и точно от такива небалансираности се опасяваме всички
аз на хакито гледам повече като на допълнителна способност или бууст според типа му, а вече тепърва започват да го въвеждат масово защото оттук нататък ще го срещаме, в Новия свят вече (а бтв може и Михоук с хаки да е разрушил корабите на Крийг)

Ода много трябва да внимава да не разруши баланса, който е имало досега - но все още не е сбъркал сериозно с нещо, а тва че има (предполагаеми) прояви на хаки от рано ме кара да си мисля, че отдавна го е обмислил ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2008 12:06 am 
Аватар

От друга страна, единственият който е бил способен да спре логиа юзър дотук е Дарк кинга, т.е. или само някой, владеещ най-висша форма на хаки го може, или става дума за съвсем различен вид умение. При Михоук би трябвало да си е pure power, примерно Зоро разсича влака, а той е доста по-слаб (все още) от него.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2008 11:13 pm 
Аватар

е за Луфи ясно - ще го овладее до степен Pirate King, такава му е амбицията все пак :nod:
аз за екипажа по-скоро имах предвид - засега само хипотези, баси ми дори и на Санджи запалването на краката може да е хаки скил, така докато не знаем всякакви странности и мистерии могат да се обяснят с хаки :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 07, 2008 6:27 pm 
Аватар

:lol: хаахахха тъкмо щях да отбележа колко по-добре е изглеждала преди

иначе добър чаптър беше
(more when I get back home)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 07, 2008 7:14 pm 
Аватар

страшен чаптър =)) :love: за Луфи храната е преди секса... това вече е ясно

опс ... той дали знае какво изпуска :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 07, 2008 7:55 pm 
Аватар

А аз казах ли ви че така ще стане...Мухахахахха..... Сега ше идат в шабоди и ще събере екипажа...После ке ударят една майна на Тенкорубитата( много сложна дума :( )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 07, 2008 11:20 pm 
Аватар

Много съм разочарована от последния чаптър :? Яко комерс....

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 08, 2008 1:26 am 
Аватар

Цялата нелепа ситуация... Тази красивата дори се разплака, а тя е ледена кралица... Имам предвид, че от враг и изведнаж хоп... съживява, или там каквото ги прави, мацките и после дори му предоставя кораб... Прекалено лесно, предсказуемо, неоригинално :roll: и ест. така направено, че да се хареса на масата... Айде като му каза да избира -да, по-добре; ама той накрая и двете получи, разочароващо...

Кажи ми, кое не е комерс в цялата ситуация ?
In Oda we believe ... все нещо ще измисли :3

ПП. сега остана и на хаки да го научи, за да е complete fail...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 08, 2008 1:37 am 
Аватар

Omega Red написа:
цъ, много е дърта и не стааа ... пък и Санджи ще трупяса по нея

Робин е на 28.И тя ли е дърта според теб?
HanCock е горе-долу на същите години.
А Санджи много ми е интересно какво ще направи ,ако някоя амазонка го попита да си даде неговите "ballz of gold" на нея :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 08, 2008 6:17 am 
Аватар
Цар Алко

Brook e над 88 годишен и той ли не става? :wink: Просто дори и да не се присъедини, което е твърде вероятно ще му даде насоки за да си овладее хакито, а Луфи може да е тъп относно жени, начин на държане, но когато става дума за бой и развиване на бойни техники малко са хората на неговата възраст, които могат да му се опрат в това.
Това мнение го писах почти 30 минути, твъърде много спирт.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 08, 2008 10:58 pm 
Аватар

Абе верно, че малко лесно сякаш се даде тая, ама все пак няма цяла година да се занимаваме с нея я! :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 08, 2008 11:08 pm 
Аватар

Като се прави нещо, се прави като хората... Тън-мън (половинчати) работи не признавам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 08, 2008 11:34 pm 
Аватар

Не мисля, че беше половинчата работа, все пак тук Лъфи се е озовал не по своя воля и без намерението да пребие всичко де що мърда, 5-6 чаптъра бяха ок според мен.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 17 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]