|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 03, 2008 12:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Morridin написа: Btw, дано това Хаки-маки-whateva го вържат с по-предишни герои и събития. Не ща ново качествено развитие с потенциален бууст на силата х2, за което никой до сега не е казвал нищо, но всеки го приема за даденост. Светът на OP е бил top-down до момента и искам да си остане такъв ><.
света на ОП си остава top-down, просто това хаки не е имало нужда да му обръщат внимание досега - иначе още в първи чап Шанкс сплашва Sea King-a само с поглед, много вероятно да е с хаки; после Зоро ето тук изкарва пяна на устата на Mis Monday (макар и не само с поглед); нищо чудно и умението му да 'чува' дъха на стоманата на Mr. One да е свързана с хаки (виж и Райли каза за Роджър че е умеел да чува нещата, понеглифите пр. - дали това не е било хакито му)
изявата на хакито на Луфи вече я знаем - като събори Мотобаро, бика на оня двойника на Санджи... а и сега вече е потвърдено от последните чапове
това хаки най-вероятно дава някакви допълнителна способност - ей ги Боа сестрите... едната предусеща атаките на Луфи - това с предусещането намирисва много на мантра, дам и това може да е било хаки; т.е. всякакви допълнителни способности на героите биха могли да се обяснят с хаки - примерно Дон Фламинго да контролира хора не заради някакъв дяволски плод, ами заради хакито си - затова и на срещата на Шичибукаите, като си играеше с някакви маринки бабето дойде и му се скара - не се страхуваше от манипулацията му, защото и тя е сигурно с безбожно хаки и едва ли би действало на нея
хаки = амбиция е доста удобно също, така силата се определя според амбицията, Луфи има амбиция да стане Pirate King, значи хакито му трябва да е адски силно
е мнго ясно че тия неща са в кръга на хипотезите, Ода трябва да ни осветли скоро по тоя въпрос "Що е хаки и има ли то почва у Мугиварата?"
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 03, 2008 2:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
gribo написа: Цялата идея с хаки аз я разбирам по следния начин - това ще е начина Луфи да може да се бие с Логиа фрут юзърите като Аокиджи като напредне историята
което би обезмислило позицията на най-силни ДФ за логиите, и точно от такива небалансираности се опасяваме всички
аз на хакито гледам повече като на допълнителна способност или бууст според типа му, а вече тепърва започват да го въвеждат масово защото оттук нататък ще го срещаме, в Новия свят вече (а бтв може и Михоук с хаки да е разрушил корабите на Крийг)
Ода много трябва да внимава да не разруши баланса, който е имало досега - но все още не е сбъркал сериозно с нещо, а тва че има (предполагаеми) прояви на хаки от рано ме кара да си мисля, че отдавна го е обмислил ^^
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 07, 2008 6:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3395_1308214484.gif) |
telemaniaka |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) хаахахха тъкмо щях да отбележа колко по-добре е изглеждала преди
иначе добър чаптър беше
(more when I get back home)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 08, 2008 1:26 am |
![Аватар](http://i27.photobucket.com/albums/c155/mona_fei4kata/0A304826-Copy.jpg) |
mona_fei4kata |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Цялата нелепа ситуация... Тази красивата дори се разплака, а тя е ледена кралица... Имам предвид, че от враг и изведнаж хоп... съживява, или там каквото ги прави, мацките и после дори му предоставя кораб... Прекалено лесно, предсказуемо, неоригинално ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) и ест. така направено, че да се хареса на масата... Айде като му каза да избира -да, по-добре; ама той накрая и двете получи, разочароващо...
Кажи ми, кое не е комерс в цялата ситуация ?
In Oda we believe ... все нещо ще измисли :3
ПП. сега остана и на хаки да го научи, за да е complete fail...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 08, 2008 1:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8276.gif) |
Haxx0r |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Omega Red написа: цъ, много е дърта и не стааа ... пък и Санджи ще трупяса по нея
Робин е на 28.И тя ли е дърта според теб?
HanCock е горе-долу на същите години.
А Санджи много ми е интересно какво ще направи ,ако някоя амазонка го попита да си даде неговите "ballz of gold" на нея
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 08, 2008 6:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Brook e над 88 годишен и той ли не става? ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Просто дори и да не се присъедини, което е твърде вероятно ще му даде насоки за да си овладее хакито, а Луфи може да е тъп относно жени, начин на държане, но когато става дума за бой и развиване на бойни техники малко са хората на неговата възраст, които могат да му се опрат в това.
Това мнение го писах почти 30 минути, твъърде много спирт.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|