Berserk си е умряла работа. Автора ще умре и мангата ще бъде на половина готов. То без туй, ако мангата изяде секирата ще видим на бързо края му, иначе няма да видим.
Публикувано на: Сря Апр 03, 2013 3:05 pm
IceBreaker93
Регистриран на: Чет Окт 13, 2011 4:59 pm Мнения: 1721 Местоположение: 5th circle of the hell
и на мен не ми се понрави флашбека, слабичък е според мен. Дано компенсира после с наистина добри и СИЛНИ чаптъри.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
Публикувано на: Сря Апр 03, 2013 4:57 pm
loader
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
Свършиха на Хаширама. Ако Киши се смили над нас ще се прехвърли направо на Минато като приеме, че третия(потвърждението на историята с Итачи ) и втория(историяа за очите) вече са минали. Любопитно ми Саске какво ще попита Минато.
Публикувано на: Сря Апр 03, 2013 11:30 pm
IceBreaker93
Регистриран на: Чет Окт 13, 2011 4:59 pm Мнения: 1721 Местоположение: 5th circle of the hell
popcorn girl знаеш как да развалиш настроението на хората. Стига с тия флашбаци или мангата да е на пауза за 1 месец и Киши да помисли какво да направи, защото в момента мангата е до никъде.
Сега вече съм сигурен, че ще видим нова битка между Хаши и Мадара : 1вия беше изненадан да чуе, че Мадара е жив + другото което ми направи впечатление -> на страничка 16 (626), панел 3 и 4 (от дясно наляво) - виждаме скали в единия панел, а в другия Хаширама усеща/вижда някой/нещо. Тоест в новата им битка Мадара, ще му обясни как е оцелял - сам или с нечия помощ
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
Публикувано на: Чет Апр 04, 2013 4:34 pm
ibramdd
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения