ебасимайкатаебасимайкатаебасимайката ... ТОЯ В КЪФ ФИЛМ ВЛЕЗЕ
много як чаптър - Demon King FTW
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие: Re: The Breaker
Публикувано на: Сря Юли 21, 2010 6:51 pm
deathrazor
Много ясно ,че ще ги смачка но със сигурност няма да е сам.Малкия след няколко чаптъра ще успее да го спре от berserk мода му и ще избягат .После ще го тренира и ще къртят ,според мене нещо такова ще видим ,но се надявам да ни изненадат с нещо по добро и дано малкия малко да го калят ,че както е сега дори и да е силен се съмнявам ,че ще смачка някой като хората така хубаво да ги разфасова.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Публикувано на: Пон Авг 16, 2010 4:39 am
Shinigam1
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
Айде последия чап от Volume 9 . Имам чуството ,че нашия като го шибнат в следващия чаптър ще хвръкне чак на покрива на болницата ,къде е тръгнал срещу тфа животно . Тя тая последната техника много лоша бе тоя да го оставиш пред една планина и ще направи тунел до другия край!
Публикувано на: Пон Авг 16, 2010 10:23 am
mad73
Регистриран на: Пет Мар 17, 2006 5:38 pm Мнения: 932 Местоположение: Велико Търново
Не беше никаква технита ми си е все същият Soul Crushing Strike. Просто ki-то което изпуска е много повече. Ама мисля, че хлапето ще изяде няколко тупаника, поне докато го успокои.
_________________ Боже Господи...
Публикувано на: Пон Авг 16, 2010 2:20 pm
Shinigam1
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения