Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 16 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 8:08 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Луфи ми досади с тая трета скорост :roll: Т'ва стана вече като расенгана на Наруто баси. За най-малкото нещо

Кракена не беше толкова малко нещо, въпреки че Лъфи му викаше "little guy" :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 10:20 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Луфи ми досади с тая трета скорост :roll: Т'ва стана вече като расенгана на Наруто баси. За най-малкото нещо

Е защо пък, да е станало кaто расенгана ? Смисъл това си му е пауър шота. А пък и не виждам как можеше да я надгради освен с хаки. А то това и се получава, аддва армаментс хаки и готово, а за цвета и името... нали все пак е шоунен не може без цветове и викане по половин час за 1 хит :lol:
Интересно ми е каква ще е комбинацията на G2 с хаки :wow:

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 12:31 am 
Аватар

^ G2 + Haki вече видяхме като преби Пасифистата !

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 1:41 am 
Аватар

Под G2 + Хаки, имах предвид не просто нормал хит... нещо с крещене и цветове... (само да не е розов паладин, мразя ги :pokey: ) , но ще видим де.

Иначе да, горкия Сапунчо се видя в чудо. :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 9:01 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

realist написа:
Spandam gave Kalifa the Devil Fruit Awa Awa no Mi, which allows her to generate bubbles to "clean" the strength off her opponents.Сапунени балончета.

Да де, демек ->
lcool написа:
... Logia сапун

:confused:
M1sT1kaL написа:
не виждам как можеше да я надгради освен с хаки

Цаката в един шоонен не е да наградиш ЕДНАТА единствена възможна атака, а да генерираш друга.
Време е Ода да почне да мисли с главата си пак и да включи четвърта скорост...
loader написа:
Кракена не беше толкова малко нещо

Ми не беше човек, ама... спомни си убер-мега-хипер-супер-мупер-дупер невероятния момент, в който Луфи наби един десен прав на трета скорост на Луччи и огромната му ръка се подаде през срутващата се кула... Беше невероятно, беше заслужаващо си, беше мощно, беше срещу реален опонент, беше "FINISH HIM" действие... а сега какво е??? НИЩО и половина. Грам не ме изкефи, само ме издразни, че отделно трябва да обяснява, че си подсилва ръката с армамент...

Ода ни върна в първи чаптър все едно, но в по-опасни води и с екипажа наличен. Кракена се явява ОНЗИ крал на морето, който Луфи свали с един десен крив PISTOL преди 604 чаптъра... ;/ Като ше ни връща, поне да е като хората. Да, Кракена е несравнимо по-голям, мощен и прочее.. но Луфи също е. Един PISTOL трябваше да е достатъчен да му обърне физиономията/го накара да изплюе акулата...

iRoNWill написа:
Не сме го видели защото не си промени цвета

Знам че се шегуваш, ма все пак ше го обясня ако някой е изпуснал ония момент - там действително СЕ използва хаки, но е друг цвят. Ся не ги помня особено как ги наричаше дедо Рейли, за тва просто ще кажа МАНТРА. А частичното активиране на втора скорост беше най-awsome-ното :lol:

Ноо имаме 3 цвята + 3 скорости (ако броиме 1-ва за нормалната нали), което принципно прави поне 9 комбинации/разновидности от атаките. И все пак бих предпочел да видя нещо ново, отколкото подсилено старо.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 11:05 am 
Аватар

SayanMk написа:
Време е Ода да почне да мисли с главата си пак и да включи четвърта скорост...

XD Едно време като видяхме за първи път Gear2 и Gear3 негодувахме че ще има и SSJ4, Сега пък искаме Gear4 за да не гледаме подсилените версии на старите атаки......... Няма угодия XD

Аз също искам да видя новите убер-мега-хипер-супер-мупер-дупер невероятни атаки, но Ода няма да ни ги показва на някакъв си кракен. Ще ги видим срещу истински, мощен, противник във FINISH HIM ситуация.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 1:31 pm 
Аватар

Аз съм за Gear 4. Gear 3 За нищо не става.

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 2:51 pm 
Аватар

Прави ми впечетление промяната в арта или по-точно липсата и. След тайм скипа имаше някаква адекватна разлика откъм възраст, но постепенно пак почна да си ги рисува същите ;/ В сми нормално е след 12 години ( или станаха повече...) да си е свикнал по един и същи начин да ги рисува, ама сега просто това е лош навик... Мисля че му трябва още един месец почивка, за да си доизясни всички настъпващи промени, хах както някой написа - да вкара нови техники и най-вече моменти, в които тези нови техники да се вписват адекватно... Принципно предпочитам да почакам, ако това ще подобри качеството :)

П.П. Този, лизания, не ме радва! Няма място в екипажа. Ще ми се да грабнат някой от Новия свят... или от Фишмен айлънд (някой плуващ няма да им се отрази зле).

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 3:30 pm 
Аватар

^добра идея според мене някоя русалка добре пи се вписала в екипажа :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 6:22 pm 
Аватар

Хаха тогава Санджи едвам ще се държи на краката си :) И Чопър ще се види в чудо :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 27, 2010 1:23 am 
Аватар

Не ми хареса чаптера. Отново старите мисли от онзи дълъг пост преди тайм-скипа ми се збъднаха - не е фън като са толкова силни, особени Лъфи. Аре при Зоро и Санджи ОК, пипало-пет, Лъфи го изби целия. Е това наричам шоненска повръщня. И кви цветове кви арнаменти кви пет лева. Не му трябваше на Шанкс тия лайна за за да си имбюдне меча и да вкара 1 блок, с който спира война...OP fails...

И да се върнем на Корибо. Значи още като го показаха за първи път си личеше че ще го виждаме бая, защото на него се обърна най-много внимание след фейковете, а другите които се спомена че са с незнам си какви "големи" баунтита дето се джойнали при фейковете - нищо. Сега като му отиде стария екипаж - ли ще го виждаме 2 арки, защото не вярвам наще да си трагнат от фишмен били са там нз кво сваршва арка и той там да си остане си живее с рибоците, или ще се джойне, което ще е най-якото, наистина такава противоположност МНОГО добре ще дойде в екипава, още по-голям колорит и екзотика ще придаде, и ще обоснове онова което каза Михоук за Лъфи на войната - че неговата сила е да превръща ВСИЧКИ около него в приятели (дори и тези които първоначално са искали да го убият). И има разлика на някой да му спасиш живота (Робин, Зоро) или нещо друго да направиш голямо (Нами) и да го привлечеш, и просто да привлечеш някой на твоя страна само с "чара" си (царското хаки в тоя случай). Точно така ще стане с Корбибо според мен.

МнениеПубликувано на: Сря Дек 01, 2010 6:25 pm 
Аватар

Мангата се развива доста добре относно силите на Луфи несъмнено ще има още ъпдейти One Piece ще мине ще е 1000+ чаптъра

МнениеПубликувано на: Чет Дек 02, 2010 9:51 am 
Аватар

този чаптър е с цел да покажат новите си сили, най-ме изкефи Blue Walk-a на Санджи и Барбекюто :D
другите ми се сториха малко по-постни... Франки много радва, супер си е в този вид , добър ъпгрейд е вкарал ... като извади ракетите Чопър Усоп и Лъфи щяха да получат удър от кеф =)) а за фенерите нямам думи :cyclon:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 02, 2010 11:24 am 
Аватар

Сега и ако кажеш къде си го прочел...

МнениеПубликувано на: Чет Дек 02, 2010 11:44 am 
Аватар

Говореше за 605-а глава.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 16 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]