|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Авг 12, 2010 9:35 pm |
|
Kohinoor |
|
|
|
Наскоро реших все пак да изгледам и анимето и забелязах, нещо което до сега не ми беше правило впечетление. Мугивара крю са само от няколко месеца (ако има и толкова) на пътешествие. Всяка арка е около 3-5 дни, при Арабаста малко повече... и дори да се сложи по седмица пътуване между островите, пак излиза че са прясно опечени корабийки. Та мислите ли, че са готови за Новия свят? Като се замислиш по въпроса, мангата излиза около 12 години (ако не се лъжа) и за това време са минали само няколко месеца... дори да излиза и в следващите 10 години, историята в мангата ще е мръднала пак с няколко месеца и дори ще е странно ако за половин годинка можеш да станеш кайзоку оу ни... Искаше ми се да споделя притеснението си, че мангата се влачи... Та дали ще доживеем края ? В други форумчета четох, че Бони щяла да бъде десетата, което на мен ми звучи нелепо... Аз си мисля, че ще е Хаммкок все пак е и влибена в капитана и вече не може да отстърже от него. И Франки си имаше последоветели, но ги заряза, за да следва мечтата си, защо не и Боа? Все пак показа, че не и пука дали ще загуби титлата си... Та какво мислите? Това най-вероятно сте го обсъждали вече и все пак :–) А Акайну си е мистерия, която ми се струва, че няма да бъде разкрите скоро... Сега по-скоро ми се ще да разбера повечко за Лоу и какво подяволите прави
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 13, 2010 4:48 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
`firestarter написа: хм,дали ако някой има плод вода,ще може да си плува във водата и да махне негативите на дяволските плодове?Ако е така,то наистина това ще е най-добрия плод.Иначе ще е някво тъпо,да е воден човек,пък да се удави ако е във морето всеки плод си има някаква слабост! Дори да има някой с плод вода има 2 слабости първата е Enel честитка му на водаата ако го сбара втората е Aokiji
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Авг 14, 2010 12:09 am |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
Така е... Според мен най-недосегаемия плод ще е въздушния.. просто не мога да измисля нещо, което да го победи.. освен удавянето де...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Авг 14, 2010 12:48 am |
|
`FireStarter` |
|
|
|
ако има логия с въздух,може би ще е най-силния,примерно да изсмуква въздуха и само той да може да го диша,а другите пукват.А искам и mythic zoan dragon,ама според той вече е зает от Dragon Mystical zoan are chinesese four symbol Vermillion Bird of the South (marco phoenix) others are Black Tortoise of the North, White Tiger of the West and Azure Dragon of the East. Thats my theory интересна теория,ще са супер ако ги видим.Въобще,света който Ода е създал е толкова огромен и има толкова много възможности,че......... И между другото,ето на какво попаднах в one piece wikia: An exeption to the rule stated above is Marshall D. Teach. He originally consumed the Yami Yami no Mi and used its power to absorb an additional fruit- the Gura Gura no Mi. He did this feat through absorbing the power from the dead body of its previous user, not eating a second devil fruit. Може би именно това е обяснението,че не е изял втория плод,а само е абзорбирал силата му,нали тоя неговия darkness имаше силата да спира логиите,може би и това е част от силата му и тогава за първи път я показа.Все пак като гледам Черния как му се беше наточил на тоя плод,трябва наистина да е доста уникален и да има още способности
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Авг 14, 2010 1:35 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
one piece wiki не е задължително да е 100% коректна, защото мангата е 90% от източника на информация, другото е в разни интервюта или бог знае къде да е снесъл малко бонус информация Ода. Ако беше толкова просто, нямаше да покрива тялото на ББ, дори щеше да внесе още повече УЖАС у целия свят, ако го видеха как извлича силата от труп. Дефакто това би означавало, че всеки малко по-силен плодоносител се превръща в изискано блиюдо за трапезата му.Съществува и вариант, Ода да е чийтнал леко, скривайки климакса, за да си остави вратичка за евентуални размествания по сюжета. p.s. this post was brought to you via http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|