|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:33 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 9:30 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Вярно бе, какво стана с Дон Кроки За екипажа - понеже малко по малко действителността ме кара да се откажа от думите си, че те не са там за да се ъпгрейдват (там = по островите), започнах да си мисля какво би било след тяхното завръщане при Луфи. И евентуално дали те няма да смажат (да са станали толкова силни?!?) част от световния ЕЛИТ. Примерно Франки срещу Кума. Айде Зоро е ясен срещу Михаук (ако той остане жив, все пак съществува като възможност да бъде пречукан в мелето, което ме и подсеща с всичките тези кръстове, дали няма някаква драма свързана с него и живота му преди Шичибукай, която Зоро да разбере на онзи остров хмм) . Но примерно Усопп ... от него очаквам най-кретенското развитие, примерно обратно хаки Нали с "хаки" ти всъщност демонстрираш своя "vill power", е спомняте ли си защо не му влияеха на Усопп духовете на Перона ... сега си представете как той излъчва подобни вълни от "нещастие" към враговете си Той може да изпълни мечтата си да стане "по-смел" като направи всички смели около него "страхливци" И така Маринците печелят битката срещу Белобрадия, спасяват се част от пиратите, включая Бъги, Кроки и сие. Луфи остава. Идват накамата му и имаме Елитът на маринците vs SH pirates п.п. замисляли ли сте се, че най-логично би било да предложат на Луфи пост като Шичибукай, след инцидента в Арабастра, вместо това те покриха цялата работа и съшиха историята с бели конци. За бога Луфи е внук на Гарп, син на Драгон ... би трябвало да го вербуват, а не да го преследват Ода можеше да отдели две странички как някой предлага на нашите да застанат на страната на Маринците и съответно да му кажат да си гледа работата. п.п.п. Мори страхотна сигнатура, имаш ли я голяма тази рисунка, да си я сложа като тапет
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 7:48 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Оууууууууууууу, това би било НАЙ-ДОБРОТО което може да се случи по случай 10 годишнината на ОП анимето и 12 годишнината на мангата ОП свършва с влизането на екипажа в Новия Свят и започва веднага след това One Piece: NeWorld, сейнен... Но няма как Та за по-земните теории - би било малко прекалено Луфи да го хванат и да почнат да спасяват него, че да му видиме най-сетне миналото =/ Тая манга стана "спаси тоя- спаси ония, спаси другия" и всички битки и истории се возят около спасяването на някой... твърде захаросано ;0 И при спасяването виждаме миналото... Тъй като сега спасяват ЕЙС се надявам това да е последното спасение в тая манга и да се почнат битките за надмощие вече... сега е добър момент да видиме цялото детство на Луфи и Ейс... Да пусне още една такава къвър-арка за героите, пък да си продължи с миналото на Лъфи... наще ще го четат по вестниците примерно... и като се ужасят, да има момент на "аз дали съм достоен да съм него / струва ли си да съм с него" и всички да се съберат ест. ... И според мен е рано за битка с Михоук и наще не желая да ги виждам на нещо повече от къвъри следващата година-две... Ханкок и Иванков ми стигат като екипаж до тогава... Рафтел, за да се стигне до там, трябва да се открият поне х2 по-трудни загадки, от тази за Фишмен и Скайпия взети заедно + най-вероятно има нещо мистериозно около него, което го пази - като да кажем, някакво убер-оръжие тип "плутон"... и дори да знаеш къде е пак не можеш да стигнеш. Може да е маскиран, може да е в самия РедЛайн, от където наште тръгнаха, може да е облачен остров под водата и въобще - няма смис да налучкваме така, като няма НИ ЕДИН хинт за Рафтел...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 08, 2009 12:42 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Мдааа тоя чаптер беше леееееко скучен, но пък нека видим какво ще стане в следващия. Поне разбрахме причината за поведението на Кума.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 08, 2009 2:09 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Леко съм разочарован честно казано , но пък и същевременно щастлив. Не ме кефи как ей така от нищото Ханкок даде ключа на Луфи , много ми е странно все още . Щастлив съм понеже Луфи няма шанс да победи Михаук , а видяхме последната корица (мисля няма вече никой останал от екипажа), та се надявам че в следващия чаптър ще се появят Зоро , Робин , Чопър и компания и ще спасят Луфи , пък и ми писна толкова време само него да виждам в мангата- Амазон Лили , ИД , сега , нека се появят и другите вече Марко дали в момента е около Луфи или е при ББ заради Крок ? Учудващо крокодила доста проблемен се оказа . Михаук ми хареса
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 08, 2009 2:16 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Марко ще спаси Луфи от Михоук, поне според мен.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|