Дата и час: Съб Фев 22, 2025 3:23 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 16 от 33 [ 490 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 25, 2007 11:49 pm 
Аватар

Хах...азнямам предвит да се избиват,а просто да има хубав бой но койо да не бъде спечелен от Саске...пък и не се бъркам изше основания че не Итачи е избил клана Учиха(или може да се бъркам...)и като цяло не мисля че е редно самия създател на анимето да прави Саске по силен от Итачи...окей Итачи да се затрудни и да го признае че е силен да,но съвсем друго е ако изгуби боя от Саске...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2007 10:33 am 
Аватар

Wildheart написа:
окей Итачи да се затрудни и да го признае че е силен да,но съвсем друго е ако изгуби боя от Саске....
Добре , и според мен възможността да се получи такова нещо е голяма , но съм сигорен че накрая Итачи ще умре , не защото е по-слаб а поради съвсем други причини .... мога само да предполагам какви ще бъдат те , а и самата теория която написах , за нея нямам доказателства :oops: но пък се надявам да е така :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2007 1:45 pm 
Аватар

Ам.. наистина ли Итачи избива клана Учиха или някой др като Пейн,Мадара...?Защото ако ако нее Итачи предполагам Саске няма да има нужда да се бие с него....пък и желия живот на Саске ще бъде сринат защото той през целия си живот е живял и се е стремял да стане по силен да за може да убие Итачи...и ако се окаже че нее виновен Итачи за смъртта на клана ще стане мн готино.... пък и ще е готино да видим Саске и Итачи вс Мадара... принерно :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2007 1:52 pm 
Аватар

Това е такова ужасно клишеееее :? Ето пример за тотална глупост, която ще сриме мангата в очите ми , ако стане нещо такова :evil:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2007 3:14 pm 

Итачи и Саске с/у Мадара ........ туй пък ще е най - яката битка до сега в мангата :)
The fight between Uchiha :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2007 6:10 pm 
Аватар

Битката между шаринган лузърите ще е като да се надрусаш с трева, да изпиеш едно шише водка и междувременно да се нагълташ с хапове - никога не можеш да бъдеш сигурен в това, което виждаш и което се случва около теб :roll:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2007 8:26 pm 
Аватар

Това, че Мадара дава заповеди на Пейн не означава автоматично, че Шарингана е по-добър от Риненгана. Като се замислите това, че има определен bloodline не означава, че някой е по-силен от друг просто му дава определено предимство. Нито едно от хокагетата не е имал bloodline досега, а нали званието се дава на най-силната нинджа, ако се даваше само на хора с bloodline хокгетата досега е трябвало да бъдат само от клановете Хюга и Учиха

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2007 8:30 pm 

nozo написа:
Дооооста голям спойлер http://prikachi.com/files/68324k.jpg
П.П. Предполага се че е фейк, но аз за съжаление не съм сигурен

ЙЕС ЙЕСС ....... ако е вярно ще си ударя г*з* в тавана :lol:

BTW е скандално ...... все пак Итачи има Менгекю ......... и в края на краищата става така ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2007 8:42 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
nozo написа:
Това, че Мадара дава заповеди на Пейн не означава автоматично, че Шарингана е по-добър от Риненгана. Като се замислите това, че има определен bloodline не означава, че някой е по-силен от друг просто му дава определено предимство. Нито едно от хокагетата не е имал bloodline досега, а нали званието се дава на най-силната нинджа, ако се даваше само на хора с bloodline хокгетата досега е трябвало да бъдат само от клановете Хюга и Учиха

Само първия хокаге в целия свят е имал wooden jutsu.Това какво е?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2007 8:42 pm 
Аватар

Точно, защото има МШ смятам че това наистина става ... в ума на Емото :D

Gerx написа:

Еми мисля, че по време на тренировката за новия Расенган Ямато каза, че това е постигнато чрез комбинация от "земена" и "водена" чакра така да се каже. А и да приемем, че първия е имал за другите е сигурно, че нямат тогава защо са избрали тях :oops:
П.П. Щях да забравя ако Първия е имал bloodline, защо Тсунаде няма нали му е внучка разликата е само 2 поколения :P

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2007 9:06 pm 
Аватар
Модератор

nozo написа:

Няма какво друго да е освен фейк. Тази седмица(както и последващата) няма да има нов чаптър. А и е прекалено рано за спойлер дори и да има нов чаптър.

Gerx написа:

Явно не си на ясно какво е bloodline. Значи Kakashi и Sasuke са от един bloodline, защото само те имат Chidori?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2007 9:15 pm 
Аватар

Като стана дума за bloodlines, мисля че отделят прекалено малко внимание на Хюга.

DJ Rooster & Sammy Peralta - Make You Scream (Funkatronik Mix)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2007 9:22 pm 
Аватар

CaBa написа:
nozo написа:

Няма какво друго да е освен фейк. Тази седмица(както и последващата) няма да има нов чаптър. А и е прекалено рано за спойлер дори и да има нов чаптър.

ЗАЩОО :shock: :shock: Стигаа еее и нов еп няя да има и ся нов чптър да ги *** :( >< тамън стана интересно и те отрязват 2 седмици X_X

Цитат:
Като стана дума за bloodlines, мисля че отделят прекалено малко внимание на Хюга.

Те не са интересни :lol: ( на тоя етап поне xDD)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2007 9:37 pm 
Аватар
Модератор

Sango-chan написа:
ЗАЩОО :shock: :shock: Стигаа еее и нов еп няя да има и ся нов чптър да ги *** :( >< тамън стана интересно и те отрязват 2 седмици X_X

Защото миналата седмица беше double issue, както и следващата седмица ще е. А след double issue, седмицата след това няма брой.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2007 10:19 pm 
Аватар

CaBa написа:
Явно не си на ясно какво е bloodline. Значи Kakashi и Sasuke са от един bloodline, защото само те имат Chidori?

Глупости. Просто и Саске е овладял light чакрата ,която е необходима за завършването на Чидори-то.По едно стечение на обстоятелствата те не са роднини,затова не може да имат bloodline,а Шаринган-а не се брои,тъй като е придобит в последствие.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 16 от 33 [ 490 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]