|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 8:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 11, 2010 1:00 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Дам , готино беше. Считаме ли дядо за официално умрял или чакаме потвърждение ? Ичиго не е баш на макс ама да кажем че това което може да контролира е Принципно сега Айзен трябва да е ранен от дядката и Ичиго поне да го клъцне като хората - това естесвено ако Гин не се намеси(единственото логично действие за мен) или Айзенчо не се окаже илюзия , отново. - пак имаше пропилени страници - http://mangastream.com/read/bleach/395-71/17 не че не е готино, ама все си мисля можеше да има 1 панелче още да речем или да не е такова изкривено.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 11, 2010 1:04 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
На Айзен му припари здраво под опашката....ахахахах Как се изстреля като тапа право в прегръдките на Ягодчо. Бреей, появи се момъка най-сетне, излезе от ступора.... Аре, вече е време за малко истински екшън.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 11, 2010 9:17 pm |
krumisimo |
|
|
|
Pinko написа: Считаме ли дядо за официално умрял или чакаме потвърждение ? Не забравяй правило номер едно на Буричи... Очаквах, че намбър 96 ще нанесе повече поражения на Айзен, но карай... Важното е, че развенчаха малко неуязвимостта му... И най-накрая Ичиго се раздвижи... Стига е стоял като статуя само да го цвъкат гълъбите...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 11, 2010 11:37 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Eeeeeeee ИЧИ СКОЧИ ВЕ!!!! Още 100-тина чапа и Айзен вече ще ги е намелил и белким видиме отварянето на тъпата врата, че аман... krumisimo написа: . Важното е, че развенчаха малко неуязвимостта му... ДайДЖОООБУ! Т'ва е илюзия Са ЧиЧиго ше заколи Дедо
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 12, 2010 1:06 am |
|
BLADE |
|
|
|
И сега Ичиго ще връхлите Айзен в рамките на 5- чаптъра.... Най-после нормален чап, бях започнал да се изнервям. Като нищо АЙзен ще се окаже илюзия или ще успее да отблъсне Ичиго. Ако Дядката умре ще стане супер интересно. И аз се включвам в пиризва GO Ichigo, show 'em who is the lead character!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|