Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 48 [ 719 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 11:49 am 
Аватар

Не вярвам Ода да рисува - без да иска - единия път повече зъби, а другия по-малко.
Има нещо след като и самия му флаг е 3глав (или какъв беше там). Най-вероятно е зоан - съдейки по-белега на Шанкс (макар че Шанкс казва, че му е направен белега без Тийч да е показал някакъв плод, ама знайш ли), сега има и логия, остава да набара някоя хубава парамеция. Бях чел за някаква теория, че ЧБ има 3 стомаха - по един плод в всеки от тях :confused:

Само не ми е ясно защо ЧБ избяга след като разбра, че идва Акаину - защо не измете пода с него (особено с този силен екипаж, който има с него) :doh:

ПС Защо не ни показват Магелан, дори на ковъра :pokey:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 11:52 am 
Аватар
Anime Hunter

dataa написа:
Просто е бе хора,само ТРЯБВА да внимаваш.В последната серия на ЧБ му липсват 5 зъба,след това е почти винаги с 4 липсващи зъба.Когато уби ББ,и влезе под покривалото му липсваха 4 зъба но излезе с един повече(демек после му липсваха само 3),от друга страна на 6 ниво в Импел Даун на ченето му немаше празно затова тогава писъх че за първи път Ода го рисува на пълна мощност.
Незнам как просто да го обесня--значи Тшчат намира и изяжда "плода на мрака" и Тиич го убива и му взима зъб,с този зъб той получава всички бонуси на плода без основния(НЕ солидността на лоджиите).Аз предполагам че Тиич е парамесия по начало,нещо от рода на "зъб-зъб" или "чене-чене",което му позволява приватизация по Български.
Останалата част от теорията ми ще я пиша друг път.

един път вече го цетирах, но явно не си знаел кое да четеш....
Цитат:
The Yami Yami no Mi, is a Logia type Devil Fruit that allows the user to become "darkness". "Yami" (闇) is the Japanese word for "darkness". In the Viz Manga, it is called the Dark-Dark Fruit. It originally belonged to Commander Thatch of Whitebeard Pirates' 4th division, but was stolen and eaten by Marshall D. Teach. This fruit is "unique" even for a Logia type.

този път вземи го прочети цялото! Подчертах специално това което е най-важното! Не го е убил и да му е взел зъб! Убил го е и му е изял плода! И това е факт!

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 12:06 pm 
Аватар

абе съвсем сте си изгубили умовете да броите зъбите на героите ><
а космите по гърдите му нема ли да ги броите

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 12:51 pm 

Valk0v написа:
Не вярвам Ода да рисува - без да иска - единия път повече зъби, а другия по-малко.
Има нещо след като и самия му флаг е 3глав (или какъв беше там). Най-вероятно е зоан - съдейки по-белега на Шанкс (макар че Шанкс казва, че му е направен белега без Тийч да е показал някакъв плод, ама знайш ли), сега има и логия, остава да набара някоя хубава парамеция. Бях чел за някаква теория, че ЧБ има 3 стомаха - по един плод в всеки от тях :confused:

Само не ми е ясно защо ЧБ избяга след като разбра, че идва Акаину - защо не измете пода с него (особено с този силен екипаж, който има с него) :doh:

Плода на ББ не е ли парамеция, не логия ?

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 1:07 pm 
Аватар
Anime Hunter

lcool написа:
...

сега и на теб ли трябва да го копвам...
Цитат:
The Yami Yami no Mi, is a Logia type Devil Fruit that allows the user to become "darkness". "Yami" (闇) is the Japanese word for "darkness". In the Viz Manga, it is called the Dark-Dark Fruit. It originally belonged to Commander Thatch of Whitebeard Pirates' 4th division, but was stolen and eaten by Marshall D. Teach. This fruit is "unique" even for a Logia type.

ПРОЧЕТИ ГО...

Valk0v написа:

Не вярваш без да искал да рисувал един път повече зъби ам погледни гафа в новия епизод ве.... Когато Ace среща Shanks... Shanks e със 2 ръце а едната трябва да му я няма :lol: така че дори и при ода се случват такива неща

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 1:11 pm 

B1nKaTa написа:
lcool написа:
...

сега и на теб ли трябва да го копвам...
Wikia написа:
The Gura Gura no Mi is a Paramecia type Devil Fruit that turns the user into an "Quake Man"

Пии един аспирин и се върни в първи клас да се научиш да четеш
ББ = БЯЛАТА Брада

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 1:17 pm 
Аватар

Оу да аз забравих, че вече има парамециа. Значи най-вероятно е с 3 плода, просто не са ни показали какъв е зоан-а му. Чукнах в нета дали няма някое животно с 3 стомаха ама не ми се ровеше много много така че не намерих отговор.

Цитат:
Не вярваш без да искал да рисувал един път повече зъби ам погледни гафа в новия епизод ве.... Когато Ace среща Shanks... Shanks e със 2 ръце а едната трябва да му я няма :lol: така че дори и при ода се случват такива неща

Брат нали знаеш, че Ода не прави анимето/епизодите :lol: Няма как той да е виновен за грешките в ръцете :doh:

И съм 100 % сигурен, че това с зъбите е лека подсказка от Ода. Не вярвам единия път да е с пълен чифт зъби, а другия път да ги няма половината нали се сещаш
Да не му никнат през ден тия зъби

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 1:18 pm 

Valk0v написа:
Оу да аз забравих, че вече има парамециа. Значи най-вероятно е с 3 плода, просто не са ни показали какъв е зоан-а му. Чукнах в нета дали няма някое животно с 3 стомаха ама не ми се ровеше много много така че не намерих отговор.

Алф =)) ?
Иначе горе имаше една сравнително добра идея за Цербер.

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 1:21 pm 
Аватар
Anime Hunter

човек той говореше за лоджията на ЧБ прочети му пак коментара и затова се обърках :lol:

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 1:25 pm 

B1nKaTa написа:
човек той говореше за лоджията на ЧБ прочети му пак коментара и затова се обърках :lol:

Перфектно съм го прочел. Говореше че по начало ЧБ има зоан, ВЕЧЕ ИМА И ЛОГИЯ, което означава че според него ББ е бил с ЛОГИЯ, за това и тази част ОДЕБЕЛИХ, за да се разбере за какво говоря.

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 1:38 pm 
Аватар
Anime Hunter

Valk0v написа:
Цитат:

Брат нали знаеш, че Ода не прави анимето/епизодите :lol: Няма как той да е виновен за грешките в ръцете :doh:

И съм 100 % сигурен, че това с зъбите е лека подсказка от Ода. Не вярвам единия път да е с пълен чифт зъби, а другия път да ги няма половината нали се сещаш
Да не му никнат през ден тия зъби

айде сега да опровергая теорията! Казаха че във според новия епизод зъбите му били различни! Ето според мангата как е!

Ето чапа от първия път когато се появява погледни колко зъби му липсват! :arrow: http://read.mangashare.com/One-Piece/ch ... ge014.html

и чапа след като взима силите на ББ :arrow: http://read.mangashare.com/One-Piece/ch ... ge015.html

Айде сравни колко зъба му липсват!

ето при анимето как е :arrow:
от първия път кагато се появява :arrow: http://www.absoluteanime.com/one_piece/blackbeard.jpg

и по късно :arrow: http://images4.wikia.nocookie.net/onepi ... rdYami.png

сам си прави изводите :D

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 2:03 pm 

В мангата и 2та пъти липсват 3 зъба
http://i38.tinypic.com/1snsw9.jpg

А линка ти за първия път от анимето не работи, отделно анимето НЕ МОЖЕ да се смята за източник на информация.

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 2:09 pm 
Аватар

dataa написа:
`firestarter преводът на това което е казал може да нее точен,параметрите на плодът тип лоджия е строго определен,а и нещо тряба да му позволява да краде сили,спорет мен това е плод тип парамесия изяден отдавна защото в панделата ЧБ е вече добре зареден.
iRoNWill в докладът от Импел Даун се казваше че Магелан е пребит почти до смърт,а ЧБ организира въргал между затворниците и той на дали е бил тих,спокоен и кратък.

най-накрая се разчетох какво толкова спорите :)
dataa, според мен част от нещата, за които спориш са тоталната глупост :lol: Казано е черно на бяло, че черният плод е Логия, това че не ти изнася - кво сега, ходи набий Ода.

Колкото до зъбите, теорията е интересна, все пак зъбите са ..ъмм как да го кажа не по научному - те са част от нашата уникалност, един вид да откраднеш зъб е като при вудо магиите с ноктите и косите. Обаче е несериозно. Изцяло поддържам думите на този който Сянски цитира, че Ода не си е дал толкова зор да му рисува всеки път усмивката по един и същ начин и това си е част от неговото творчество, не е повод за изпадане в теории на конспирации.

Колкото до другото - колко и какво е Чернобрадия, когато нашите юнаци се сблъскаха с него преди Скайпия, те видяха/усетиха екипажа. Защото, ако това у Черния беше толкова лесно доловимо, ББ, Шанкс, Ейс и един куп още герои, щяха също да са наясно и щяха да се/го издадат в мангата вече.
Но има някаква врътка с тройката - белега на Шанкс, флага, краденето на плода... ще помедитирам още по въпроса :D

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 4:32 pm 

iRoNWill написа:
Alf Alf No mi =)) :lol: =))
М/у теорията,че може ръката му да е взела силата на ББ най ми харесва...после идва това да е експеримент на правителството :? :? .След като предмети могат да "изяждат" плодове,защо да не могат и части на тялото. =)) =)) ама ... това звучи донякаде смешно :lol:

Не чак толкова ... може да има протеза някъде и да ползва нея за оръжие (т.е. след като я е заредил вече с плода на ББ)

МнениеПубликувано на: Пон Авг 09, 2010 5:43 pm 
Аватар

Ода просто не ги рисува еднавък брой зъбите щот така му изнася.

Саяне Бони като вика на оная страница според мен какво точно представляват тия думи има още много време докато разбереме, но няма да са свързани с твойте предложения по никакъв начин.

Защо е бягал от Акауни - защото не е искал да се бие с него. Както не искаше да се бие с Шанкс на войната - чака удобните моменти когато най-лесно ще победи.

Иначе има заигравка с флага - това за белега на Шанкс няма общо с 3те глави според мен. И в крайна сметка си е обикновен човек Тийч птосо, ама плода му е супер уникален. Може още плодове да източи както при ББ, но за момента според мен си е само с 2.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 48 [ 719 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]