Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 8:27 pm 
Аватар

Хахах,ако сега Саске-кън остане с едно очо ще могат да го вземат в Onepiece като пират,тамън преди Наруто му късаше нервите,сега Лъфи ще върши тая работа :lol: Ако пък и двете си изгуби по-добре да си тегли куршума,по точно шурикена де :P BELIEV IT!!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 8:48 pm 

абе накрая ще се окаже,че итачи пищи защото някой смок го е захапал за топките :evil: :twisted: :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 9:40 pm 
Аватар

alucard_itachi`` написа:
OMFG!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: WTF!!! :shock: :shock:

Same here :shock: :shock: :shock: Сия ако Итачи наистина извади едното око на Саске и някой вземе че се намеси в тоя момент (визирам Наруто и компания, мотаещи се наоколо) и Итачи избяга, преди да е довършил работата, ще стане е**ти сапуна :lol: Въпреки че донякъде ми се връзва :o Ако приемем, че Итачи ей тъй на място вади своето око и слага това, което е взел от Саске, а своето захвърля някъде наоколо ( :lol: ), и в същия момент нахълтат наш`те от Коноха, Сакура на секундата ще се лепне за Саске да му оправя окото. Така и тя ще изиграе важната роля, за която е споменал Киши (пък и ще свърши нещо наистина полезно). В крайна сметка двамата братя остават с по един обикновен Шаринган и един МШ, което предполага да чакаме новата им последна среща :roll: Лошото е, че при този сценарий битката на Учиха ще се прекъсне и ще погледаме как се справя Наруто срещу Кисаме (или където е там и на който се натъкне по пътя, вече забравих :lol: )

kidamy написа:
Иначе да не забравяме,че в момента Саске не притежава само уменията научени от Оро но и всичко,което Оро знае. Нали самият той е затворен вътре в Саске и той използва целият му капацитет от знания и умения,което хич не е малко като се има предвит,че Оро се е стремял към научаването на всички джутсота. :lol:

Само дето Оро не е в Саске, а в Кабуто. Саске само го използва най-долно за да получи каквото искаше - учител Санин и източник на сила и нови техники, с които да убие Ита-чан ;)

Който е прочел романа ми - браво и мерси, че си си направил труда да ми прочетеш глупостите :lol: :ave:

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 10:10 pm 
Аватар

elyon , ако някой тръгва да спасява Саске , немислиш ли че ще е някой от Снейк тийма ? А и те са най-близко до Саске , въпреки че двамата Рибари /Кисаме и пича с меча на Забуза/ се бият :lol:

Не ми се вярва че някой ще се намеси , нито че Саске ще остане без две очи . Тренира две години при Орочимару и няма право на грешки , смисъл такъв че трябва да е измислил стратегия преди боя с брат му , защото е корав противник ... Според мен това е още началото на боя , а и толкоз лесно неможе да му вземе очите ..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2008 10:44 pm 
Аватар

Доколкото помня, Хеби сега са при Кисаме и се бият (или най-малкото са си организирали седянка :lol: ), а Наруто и компания са с Тоби някъде наоколо. Ако не бъркам, те много хубаво му бяха хванали дирята на Саске, ама ги спряха по пътя... Както и да е... За по-драматично Какаши остава сам с Тоби, правят се сума ти разкрития; Наруто и другите генини пак си хващат следата, стигат до Хеби; с общи усилия побеждават Кисаме, Хината подхваща Карин, а Киба, Сай, Шино и другите там поемат Джууго и Суигетсу докато Сакура и Наруто бягат след Саске и става онова, което споменах в предния си пост.
Но пък това си е мое предположение и сигурно нищо от това няма да стане :lol: Обаче кой знае какво му се върти в главата на Киши - може пък наистина да ослепи Саске само за да ни хвърли в тъч :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 11:46 am 
Аватар

elyon написа:
Само дето Оро не е в Саске, а в Кабуто. Саске само го използва най-долно за да получи каквото искаше - учител Санин и източник на сила и нови техники, с които да убие Ита-чан ;)

Бъркаш не си ли спомняш коментара на Саске след двубоят му с деидара,че е започнал да се healva по-бързо и каза това сигурно е от уменията на Оро или нещо от сорта беше. А това дето Кабуто беше докопал беше някаква част от тялото на Оро и си я беше присъдил или нещо от сорта. А иначе в самото джутсо даже бяха показали как някъде си и аз незнам точно къде оро седи затворен а саске свободен. Демек в опита си да превземе тялото си прехвърляики се по неясен ми начин оро губи двубоя в тялото на саске и остава там под негово влияние.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 1:01 pm 
Аватар

Положението хич не изглежда розово за Саске,поне знаем,че няма да гушне букета скоро докато не убие Итачи,иначе цялата манга си губи смисъла :? Пък и още не е имал двубоя реванш с Наруто :evil: :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 1:43 pm 
Аватар

ShinChan написа:
Пък и още не е имал двубоя реванш с Наруто :evil: :(
Тя до там като стигне мангата, няма да остава много до края :) Пък и има къде къде по-интересни неща в момента от евентуален Наруто VS Саске бой :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 2:23 pm 
Аватар

Аз най-много искам Тоби да си махне проклетата маска :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 3:53 pm 
Аватар

spiralkinda написа:
Ае, хайде бе да ходи като циклоп, не може да бъде в цялата манга богопомазан. :x

И аз съм на тва мнение.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 4:47 pm 
Аватар

Blinkers написа:
spiralkinda написа:
Ае, хайде бе да ходи като циклоп, не може да бъде в цялата манга богопомазан. :x

И аз съм на тва мнение.

На чаветата обаче няма да им допадне :idea:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 8:43 pm 
Аватар

Teh emo got pwned :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 9:30 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Имам въпрос :), Сакура ще се влюби ли в Наруто, или само такива намеци пускат в анимето о.0

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 10:24 pm 
Аватар

Belgarion написа:
Имам въпрос :), Сакура ще се влюби ли в Наруто, или само такива намеци пускат в анимето о.0

За сега не се е...нито намек дори :arrow:по-скоро и тя стана манячка на тема saveee Sasukeeeeeeeeeee-channnnnnnnnnnnnn

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 10:41 pm 
Аватар

kidamy написа:
elyon написа:

Бъркаш не си ли спомняш коментара на Саске след двубоят му с деидара,че е започнал да се healva по-бързо и каза това сигурно е от уменията на Оро или нещо от сорта беше. А това дето Кабуто беше докопал беше някаква част от тялото на Оро и си я беше присъдил или нещо от сорта. А иначе в самото джутсо даже бяха показали как някъде си и аз незнам точно къде оро седи затворен а саске свободен. Демек в опита си да превземе тялото си прехвърляики се по неясен ми начин оро губи двубоя в тялото на саске и остава там под негово влияние.

Ми нз, честно казано оня момент малко ми остана неясен какво точно стана с Оро, остана ли някаква част от него в Саске или не :dontknow: Останах обаче с впечатлението, че Саске тотално го разби и в крайна сметка той някакси свърши в Кабуто, ма кой знае, може и да си прав :? :roll: :lol:

xads написа:
Belgarion написа:

За сега не се е...нито намек дори :arrow:по-скоро и тя стана манячка на тема saveee Sasukeeeeeeeeeee-channnnnnnnnnnnnn

Пък на мен ми се струва, че имаше един момент, в който Сакура се държеше като тотално хлътнала по Наруто :lol: Ямато тогава не помня дали само си го помисли или наистина каза нещо тип: "So you really do feel something about him" или от сорта :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 38 [ 558 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]