Дата и час: Пет Фев 14, 2025 8:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 35 [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 11:18 pm 
Аватар

Gerx написа:
надявам се вече си разбрал.Расенган е техника създана от Джирая,малко преди да стане учител на Минато.А неща като oodama Rasengan Rasengan Shuriken и секви глупости са създадени от Минато

Ахам ясно случайно да имаш раздвоение на личноста или така наречената шизофрения?
Как изобщо можеш да твърдиш че шурикен расенгана е на минато ?Ти май не си чел мангата а?Я си признай.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 11:22 pm 
Аватар
Цар Алко

Шурикена на Минато, расенган е създаден от Джирая :shock: ? Добре, че повече вярвам на очите си отколкото на някои мнения ... не искам да се правя на гусдин Разбирачев, но за ден и нещо толкова мнения със грешни или пропуснати факти не е редно да има. :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 11:43 pm 
Аватар

силно му препоръчвам да прегледа анимето и да препрочете мангата

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 12:02 am 
Аватар

Gerx , недей да даваш акъл ... Расенгана е техника на четвъртия , другите - оодама и шурикена са на Наруто ..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 12:10 am 
Аватар
Цар Алко

Спокойно, всеки може да сбърка, аз преди 1-2 месеца пък съвсем бях забравил за шинигамито и гледах бая опулено поста на един юзър и си викам:"Тоя пък блийчър какви шинигамита го гонят?" :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 4:15 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
OMG :P Казах,че Минато е създал по-мощни расенгани със сигурност.И до колкото разбрах оодама расенган е създаден от наруто.А Расенган шурикен е техника създадена преди Какаши и Ямато да го учат по-късно.И пак "до колкото разбрах Минато я е знаел,или започнал,но не можел да я прави добре,или изобщо да я завърши.Дали съм чел мангата и как съм я разбрал са две различни неща,да не се обиждаме.Никога никой не е каказал абсолютно цялата история на расенгана.И отново "до колкото разбрах " :D
Джирая го е научил на расенгана.А Джирая знае само Расенган и никва друга версия.А ако не е така,добре греша.И четвъртия трябва да е оставил поне един мега силен расенган,който може да видим към края.И да,малко странно ми звучи Джирая да е учител на Minato,да го учи на всичко,и за три години Минато научава там неква техника,и после Джирая я научава :)
Може и да греша,може и да разбирам цялата история на расенгана грешно,както и да е,стига мир да има :D
И BTW мислех,че всички знаят,че като Kakashi станал джоунин на 13 години джоунински мисии със Рин и Обито,иначе как ще е станало всичко това със смърта на Обито,кат единия е чунин другия джоунин и т.н.Не че на различни рангове нинджи им е забранено да правят заедно мисии,но пък това е некво невъзможно...Това си е мисия за войната,damn it.И да изгубиш човек не става само чрез смърта.И да...ще се върна да изчета дните когато Наруто научава расенган шурикен за да ми стане ясно и да не дръкнам глупости повече,ако не съм прав.God damn it имам некво усещане,че това съм го чел преди 20 години :shock:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 18, 2007 4:27 pm 
Аватар

Demig0d написа:
И btw .... как става тоя номер .... уж Сарутоби е 3-тия .... след туй идва 4-тия ... той умира ... и идва пак 3-тия ?
:lol:

Хокагето е най-силният нинджа в селото. Т.е. Минато е станал по-силен от Сарутоби и за това е станал Хокаге :) След смъртта на Минато най-силният е Сарутоби и се връща на поста ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 19, 2007 10:53 am 
Аватар

Ми според мен има някаква връзка между Пейн и Наруто, не само поради външния вед( знам,че това и други са го казвали ) и връзката между тях може да е Кушина, тъй като според мен Кишимото едва ли я е споменал случайно, все пак аз май почти нищо излишно в изказванията не съм видял ( е може и да не довиждам :D ). Тази връзка се набива още повече, че при тренировката за новия расенган, когато Какаши обясни зависимостите между различните видове чакра. Wind-a на Наруто може да победи Чидорито на Саске, но ще загуби от огнените техники, които са любими на Учиха клана. Какаши му казва че тези техники могат да бъдат победени от водни такива, къдеот стигаме до това, че Пейн използва основно водни техники като представител на селото на дъжда, пък и тези очи все оше си адявам да са някакъв bloodlinе, който ако имаме късмет и съм поне донякъде прав ще притежава и Наруто и ще го отключи но по-късен етап :wink:
Това не е перфектно издържано предположение, но все пак ...

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 19, 2007 2:05 pm 
Аватар

Според мен ако Наруто е имал bloodline да го и отключил десет пъти...Тъпо ще е след 400 чаптъра(примерно) да покажат,че Наруто е от некъв мега силен клан.И да факт водата побеждава огъня,това не означава,че Наруто е роднина на пейн :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 19, 2007 2:21 pm 

Мога да ви кажа, че ако направят Наруто да е бил от някакъв много силен клан ще е супер малоумно. Поне идеят на тази манга е, че едно най-обикновено момче без талант, но с много тренировки и воля може да срита задниците на надменните нинджи с многото талант (Саске, Неджи и т.н.) Пък и бащата на Наруто не е бил (или поне не знаем) да е бил от някой велик клан - за майка му пък пълна мъгла.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 19, 2007 2:57 pm 
Аватар

ахаха :lol:
НАРУТО е от някакъв мега силен клан забравяте че кръвта на 4 тече във вените му ... а за майка му тепърва ще се разбира

мен ми хареса това за скрита наследствена техника, стискам палци да се окаже, че точно това е "скритата сила на Наруто" и която не може да ползва заради Лисо

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 19, 2007 3:38 pm 
Аватар

топло топло изненадващо спойлерче :)

а бтв това за мадара и баща му що за филм е.. може ли линкче плс

незнам минато от какъв силен клан е след като изобщо не сме чували за него :P
може да е силен, но трябва да е бил и последния оцелял от клана за да не го знаем :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 19, 2007 4:01 pm 
Аватар

Защо трябва да е задължително щом си толкова способен и силен като Минато да произхождаш от някакъв известен и силен клан?Може Минато да е наследил всичко от някои свои пра пра дядо или баба,не е задължително кда е съществувал цял клан Намиказе,а да си е било най-обикновено семеиство ниджи...За майка му със сифуност е имло клан Узамаки,това си го казва Джирая или Тцунаде не си спомням точно.А въпроса за споилера:
Цитат:
Какво излезе,че Пеин и Конан са били ученици на Джирая заедно с Минато...да не се повтори историята със Сандаиме и Джирая да бъде убит от собственият си ученик?
[/quote]

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 19, 2007 4:18 pm 
Аватар

Аз написах:
Не искам да го дам някъде другаде това клипче,защото си е чист спойлер.Така преди са ми казвали,че Pein е бащата на конохамару,аз не повярвах,но сега се замислих... Цък
Така Първия и втория са предали всичко което могат на третия,а ученика на третия е учил друг от семейство Сарутоби(става въпрос за учениците на Jiraya,четвъртя,едно момче което се облича като третия,вероятно от семейството)Вуйчото на Конохамару е Asuma.Баща му е пейн.Следователно ще има може би голяма изненада...Конохамару и Наруто са братовчеди,а така излиза че родите на третия и четвъртия са направо смесени.Остава да ознаем за майката на конохамару и коя е мистериозната жена от акатски.Много объркано,а?
LINK-
http://youtube.com/watch?v=IGkxvP3rThc& ... ed&search=
Така мнението ми-няма официално доказателство за другите ученици на Джирая,но снимката със момчето,което си мисля,че е сарутоби,минато и едно момиче.Даже да е фенарт,е излезнала много предеди чаптъра,където разкриват Конан.Ами ако наистина това момче е Пейн,а момичето Конан.Ами ако наистина Наруто е първи братовчед на Конохамару.Ами защо Джирая говореше за Минато и в другия момент спомена момче и момиче които с косата кат на Пейн,които са си приличали.Без да казва,че са роднини без да казва,че са му ученици,Само каза,че момичето е майката на Наруто.Кишимото се опитва да разстегне по някакъв глупав начин историята така за да ни държи в напрежение.И в крайна сметка Пейн е син на сарутоби,и вуйчо на Наруто.А ако е толкова силен,надминал най-силният хокаге,третия(баща му)рня силния дето е дал титлата "санин" на санините.И още куп силни изроди от акатски.И кой ли не още.Кой подяволите е тоя глупав Тоби дето него ще го командва.Ми да.Обито да се възроди и 100 години да тренира пак няма да го надмине.Само за един се сещам-Uchiha Madara.По-силен от кюибито,по-силен от Пейн,по-силен от ВСИЧКИ.Разбира се в тялото на обито

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 19, 2007 4:57 pm 
Аватар

:clap:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 35 [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]