|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 04, 2008 11:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
А бе за тия изчисления не знам, но достоверни ми се видяха, не знам откъде си спомням, че от Зоро срещата и after W7 e минала година, но чак пък да съм сънувал не помня.
Да обобщим, че Роджър е станал Pirate King за 2-3 години? Или там колкото близо да са? Значи нашите доста попара ще има да хапнат ако продължават с това темпо + пиратската ера, която се вихри сега.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 07, 2008 3:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8276.gif) |
Haxx0r |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Нямах впредвид силата на devil fruit-а.Имах впредвид "хаки"или както се казваше.
Бабата дето беше паднала от високо и нищо не и се случи(също така да дам и за пример дървените стрели,които чупеха камъни).Луффи ако се научи на това нещо,ще бъде имбав ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) (не стига че е от гума ами ще е и супер здрав)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 09, 2008 5:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6054.jpg) |
SpawnOfGoku |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 11:45 pm Мнения: 40 Местоположение: The Andromeda Ascendant
|
SayanMk написа:
Според Ода в SBS-а на 218 чаптър Луффи се все още на 17 години
"Question: It takes while for time to pass in manga, doesn't it? Since it's a weekly thing. So, should we wait like 2 more years for Luffy's birthday?
Oda: No, no, no. He has a birthday every year, just like everyone else. It's just that, in Luffy's case, every year is his 17th birthday. Doesn't that make you jealous?"
"Due to the nature of the One Piece timeline against the real world timeline, Luffy does not age, remaining 17 no matter what the year is in real life."
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 12, 2008 4:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7484.jpg) |
Selem |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 12:46 pm Мнения: 445 Местоположение: София
|
според мен сега лъфи ще ги бие всички и императрицата ще клекне пред него и ще го научат как да развие хакито си и ще има убер лъфи а след това ще гледаме историите на другите и те как са се развили абе ![:ave:](./images/smilies/AVE.gif) пред Ода.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|