|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 8:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 17, 2007 3:51 pm |
ThaiArt |
|
|
|
Gerx написа: Ами ето две загадки-Връзката между хокагето с дългата коса и третия ковчег...Я си представете той да е на четвъртия,и веднага като Орочи-то ги призовава да се е измъкнал и до ден днешен да се крие някъде и чака подходящия момент за разкърти атаксти заедно с Наруто...Аз пък за хюга и това,че е нямало хокаге от тях съм го чувал в теория,че откакто се родил Мадара на селото е било забранено да избира нинджи от хюга или учиха за хогакета.И разбира се...Защо навсякъде,където видим Мадара му показват само дясното око...А на тоби лявото... И все пак след всички написани теории...Madara is the akatsuki leader,and Pein his subordinate
Значи ... Коноха е имала 5 Хокагета :
1-вия - която е основал Коноха и е победил Мадара
2-рия - който е бил приятел на 1-вия и не е бил Мадара ....
3-тия - който е Minato ( бащата на Наруто )
4-тия - който се жертва , за да убие Орочимару
5-тия - Тсунаде
Ковчега , който излезе е на Минато ( защото самото jitsu призоваваше само Хокагета ) ..... Четвъртия го парализира , че да не му се изсипе и той ..... Дори и да е жив , това щеше да е Минато , а не Мадара или който и да е друг Учиха с Шаринган .....
Мадара не е жив ... това нещо с маската , което се води реален лидер на Акатсуки се казва Учиха Обито или в друг случай - Учиха Нещо Си Друго , Което Си Мисли Че Е Силен Като Мадара
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 17, 2007 3:57 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Demi, нещо тука я обърка Minato е името на четвъртия- бащата на Наруто. Sarutobi е името на третия и е бил ученик на първия и втория хокаге заедно със мъжа и жената, които се явяват главни на града(уф сега как ми изскочиха имената им )
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 17, 2007 8:48 pm |
ThaiArt |
|
|
|
spiralkinda написа: Demi, нещо тука я обърка Minato е името на четвъртия- бащата на Наруто. Sarutobi е името на третия и е бил ученик на първия и втория хокаге заедно със мъжа и жената, които се явяват главни на града(уф сега как ми изскочиха имената им )
Въй ops: обърках 3-тия и 4-тия ... размених им местата .....
И btw .... как става тоя номер .... уж Сарутоби е 3-тия .... след туй идва 4-тия ... той умира ... и идва пак 3-тия ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 17, 2007 8:51 pm |
|
xads |
|
|
|
Demig0d написа: spiralkinda написа: Demi, нещо тука я обърка Minato е името на четвъртия- бащата на Наруто. Sarutobi е името на третия и е бил ученик на първия и втория хокаге заедно със мъжа и жената, които се явяват главни на града(уф сега как ми изскочиха имената им ) Въй ops: обърках 3-тия и 4-тия ... размених им местата ..... И btw .... как става тоя номер .... уж Сарутоби е 3-тия .... след туй идва 4-тия ... той умира ... и идва пак 3-тия ?
Ми може би Сарутоби е решил че е вече стар и е предал титлата на Минато,но тъй като той се жертва отново идва третия...или незнам
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 17, 2007 8:54 pm |
ThaiArt |
|
|
|
А Rasengan-а на кой е техника ... на Минато или на Сарутоби ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 17, 2007 9:16 pm |
|
xads |
|
|
|
Eovin12 написа: Всъщност ресенгана не беше ли недовършена техника,бяха казали нещо от сорта,че на Минато не му стигнали силите или нещо подобно да я завърши и тази чест се падала на Наруто.....
Тично и той успя,не напълно но все пак успя да го смеси със своята wind чакра ан 50%
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 17, 2007 9:20 pm |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
На Минато е Ако си спомняте, когато Джирайя и Наруто за пръв път се срещнаха с Тцунаде, тя попита (не ми е точен цитата, ама все пак...) "Тази техника не може да бъде просто научена... Защо си му я показал? Нея я владее само четвъртият!!!" или нещо подобно
А иначе тази глава беше направо... - бе нямам думи! Много ми хареса Доста инфо даде Кишимото.
Айде малко спекула и от мен - смятам, че Мадара се е прехвърлил в останалото тяло на Обито => Обито става Тоби (че и сричките като се разместят съвсем пасва - тоОби)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 17, 2007 10:42 pm |
|
Gerx |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 6:52 pm Мнения: 1848 Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
|
Demig0d,не искам да те обиждам,но ще ти кажа някои неща,след което ще си наясно.Когато Джирая,Тсунаде и Орочимаро стават голями и силни.Надеждата на Sarutobi заминава на кино,защото всъщност Орочимаро се оказва долно и подло създание.А когато Тсунаде тръгва по казината със ученичката й Shizune и Джирая става писател със мисия да върне Орочимаро и много по-късно да се оправя със акатски.Той свършва учението на Минато(четвъртия) и напуска селото.Третият хокаге решава,че е направил достатъчно за селото,а и предвид старините му.Нямал шанс,освен да направи най-добрия Шиноби на селото,Минато Хокаге.И ето,че Минато в ролята си на Джоунин обучава новите най-млади надежди на селото-Kakashi,Rin,Obito.И те стават джоунини на много ранна възраст докато той е избран за четвъртия хокаге...И ето вече знаем за kuybi-то,да той умира.И Sarutobi,който се бил отказал от титлата,отново става Хокаге,но не петия,а третия.Тъй като сегашните добри избори за хокагета били прекалено млади или заети със "The Konoha shinobi job"
И ето няма го Жирая,няма я Тсунаде,няма го Орочимаро...кво да прави горкия старец освен да пази селото си до последен дъх,причинен от собствения му ученик.А и BTW малко поправки по твой адрес,пак със добри намения...Казва се jutso,не jitso,Минато е четвъртия,не третия,което надявам се вече си разбрал.Расенган е техника създана от Джирая,малко преди да стане учител на Минато.А неща като oodama Rasengan Rasengan Shuriken и секви глупости са създадени от Минато,абе във всички възможности целта му е била да направи расенган във много видове и версии,като е имал в предвид,че някога ще намери перфектния расенган, на който един ден ерото ще научи сина му като перфектна комбинация със жабешките shit-ове и kuybi чакрата,е разбира се никога не е планирал да я заключи в него или нещо такова...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 17, 2007 11:08 pm |
|
nozo |
|
|
|
Gerx написа: Kakashi,Rin,Obito.И те стават джоунини на много ранна възраст. Така от този отбор знаем, само за Какаши,че е станал джоунини и то от Гайдена. В него умира Обиото (не е потвърдено, но все пак го смятат за мъртъв, тъй че той не е, а и за Рин нищо не е казано). Gerx написа: Расенган е техника създана от Джирая,малко преди да стане учител на Минато.
Провери чаптър 151 страница 13 там го казват, че Расенган е наследство от 4-тия
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 17, 2007 11:13 pm |
|
xads |
|
|
|
nozo написа: Gerx написа: Kakashi,Rin,Obito.И те стават джоунини на много ранна възраст. Така от този отбор знаем, само за Какаши,че е станал джоунини и то от Гайдена. В него умира Обиото (не е потвърдено, но все пак го смятат за мъртъв, тъй че той не е, а и за Рин нищо не е казано). Gerx написа: Расенган е техника създана от Джирая,малко преди да стане учител на Минато. Провери чаптър 151 страница 13 там го казват, че Расенган е наследство от 4-тия
За Рин се смята че е мъртва по думите на Какаши(не цитирам точно):"Всички важни за мен хора ги няма вече"(или нещо от сорта,демек са мъртви)
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|