Дата и час: Пет Фев 14, 2025 8:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 35 [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 3:51 pm 

Gerx написа:
Ами ето две загадки-Връзката между хокагето с дългата коса и третия ковчег...Я си представете той да е на четвъртия,и веднага като Орочи-то ги призовава да се е измъкнал и до ден днешен да се крие някъде и чака подходящия момент за разкърти атаксти заедно с Наруто...Аз пък за хюга и това,че е нямало хокаге от тях съм го чувал в теория,че откакто се родил Мадара на селото е било забранено да избира нинджи от хюга или учиха за хогакета.И разбира се...Защо навсякъде,където видим Мадара му показват само дясното око...А на тоби лявото...
И все пак след всички написани теории...Madara is the akatsuki leader,and Pein his subordinate

Значи ... Коноха е имала 5 Хокагета :
1-вия - която е основал Коноха и е победил Мадара
2-рия - който е бил приятел на 1-вия и не е бил Мадара ....
3-тия - който е Minato ( бащата на Наруто )
4-тия - който се жертва , за да убие Орочимару
5-тия - Тсунаде
Ковчега , който излезе е на Минато ( защото самото jitsu призоваваше само Хокагета ) ..... Четвъртия го парализира , че да не му се изсипе и той ..... Дори и да е жив , това щеше да е Минато , а не Мадара или който и да е друг Учиха с Шаринган .....
Мадара не е жив ... това нещо с маската , което се води реален лидер на Акатсуки се казва Учиха Обито или в друг случай - Учиха Нещо Си Друго , Което Си Мисли Че Е Силен Като Мадара

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 3:57 pm 
Аватар
Цар Алко

Demi, нещо тука я обърка Minato е името на четвъртия- бащата на Наруто. Sarutobi е името на третия и е бил ученик на първия и втория хокаге заедно със мъжа и жената, които се явяват главни на града(уф сега как ми изскочиха имената им )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 6:50 pm 
Аватар

Поне след тоя чаптър имам предположение как Наруто ще разбере, че 4- тия е баща му. Ще доиде жабата- свитък и ще му каже
"В този свитък е ключа, който позволява на чакрата на лисицата да излезе, но трябва да го довършиш. Това е техника измислена от твоя баща, т.е. 4-тия" :mrgreen: =)) =)) =))

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 8:48 pm 

spiralkinda написа:
Demi, нещо тука я обърка Minato е името на четвъртия- бащата на Наруто. Sarutobi е името на третия и е бил ученик на първия и втория хокаге заедно със мъжа и жената, които се явяват главни на града(уф сега как ми изскочиха имената им )

Въй :oops: обърках 3-тия и 4-тия ... размених им местата ..... :lol:
И btw .... как става тоя номер .... уж Сарутоби е 3-тия .... след туй идва 4-тия ... той умира ... и идва пак 3-тия ?
:lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 8:51 pm 
Аватар

Demig0d написа:
spiralkinda написа:

Въй :oops: обърках 3-тия и 4-тия ... размених им местата ..... :lol:
И btw .... как става тоя номер .... уж Сарутоби е 3-тия .... след туй идва 4-тия ... той умира ... и идва пак 3-тия ?
:lol:

Ми може би Сарутоби е решил че е вече стар и е предал титлата на Минато,но тъй като той се жертва отново идва третия...или незнам

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 8:54 pm 

А Rasengan-а на кой е техника ... на Минато или на Сарутоби ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 9:03 pm 
Аватар

Еми Джирая казва, че е Минато и аз му вервам :P :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 9:14 pm 
Аватар

Всъщност ресенгана не беше ли недовършена техника,бяха казали нещо от сорта,че на Минато не му стигнали силите или нещо подобно да я завърши и тази чест се падала на Наруто.....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 9:16 pm 
Аватар

Eovin12 написа:
Всъщност ресенгана не беше ли недовършена техника,бяха казали нещо от сорта,че на Минато не му стигнали силите или нещо подобно да я завърши и тази чест се падала на Наруто.....

Тично и той успя,не напълно но все пак успя да го смеси със своята wind чакра ан 50% :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 9:20 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

На Минато е :) Ако си спомняте, когато Джирайя и Наруто за пръв път се срещнаха с Тцунаде, тя попита (не ми е точен цитата, ама все пак...) "Тази техника не може да бъде просто научена... Защо си му я показал? Нея я владее само четвъртият!!!" или нещо подобно :)
А иначе тази глава беше направо... :!: :!: :!: - бе нямам думи! Много ми хареса :D Доста инфо даде Кишимото.
Айде малко спекула и от мен - смятам, че Мадара се е прехвърлил в останалото тяло на Обито => Обито става Тоби (че и сричките като се разместят съвсем пасва :lol: - тоОби)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 9:40 pm 
Аватар

еми при тренировката за новия расенган Какаши каза, че Минато не е успял да извлече максимума от техниката за да я превърне в такава от S ранк, т.е той я е създал, но не е успял да я усъвършенства

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 10:42 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Demig0d,не искам да те обиждам,но ще ти кажа някои неща,след което ще си наясно.Когато Джирая,Тсунаде и Орочимаро стават голями и силни.Надеждата на Sarutobi заминава на кино,защото всъщност Орочимаро се оказва долно и подло създание.А когато Тсунаде тръгва по казината със ученичката й Shizune и Джирая става писател със мисия да върне Орочимаро и много по-късно да се оправя със акатски.Той свършва учението на Минато(четвъртия) и напуска селото.Третият хокаге решава,че е направил достатъчно за селото,а и предвид старините му.Нямал шанс,освен да направи най-добрия Шиноби на селото,Минато Хокаге.И ето,че Минато в ролята си на Джоунин обучава новите най-млади надежди на селото-Kakashi,Rin,Obito.И те стават джоунини на много ранна възраст докато той е избран за четвъртия хокаге...И ето вече знаем за kuybi-то,да той умира.И Sarutobi,който се бил отказал от титлата,отново става Хокаге,но не петия,а третия.Тъй като сегашните добри избори за хокагета били прекалено млади или заети със "The Konoha shinobi job"
И ето няма го Жирая,няма я Тсунаде,няма го Орочимаро...кво да прави горкия старец освен да пази селото си до последен дъх,причинен от собствения му ученик.А и BTW малко поправки по твой адрес,пак със добри намения...Казва се jutso,не jitso,Минато е четвъртия,не третия,което надявам се вече си разбрал.Расенган е техника създана от Джирая,малко преди да стане учител на Минато.А неща като oodama Rasengan Rasengan Shuriken и секви глупости са създадени от Минато,абе във всички възможности целта му е била да направи расенган във много видове и версии,като е имал в предвид,че някога ще намери перфектния расенган, на който един ден ерото ще научи сина му като перфектна комбинация със жабешките shit-ове и kuybi чакрата,е разбира се никога не е планирал да я заключи в него или нещо такова...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 11:03 pm 
Аватар

Ще ме извиняваш ма оодама расенган и шурикен расенган са на наруто нещо не си гледал както трябва май.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 11:08 pm 
Аватар

Gerx написа:
Kakashi,Rin,Obito.И те стават джоунини на много ранна възраст.

Така от този отбор знаем, само за Какаши,че е станал джоунини и то от Гайдена. В него умира Обиото (не е потвърдено, но все пак го смятат за мъртъв, тъй че той не е, а и за Рин нищо не е казано).
Gerx написа:
Расенган е техника създана от Джирая,малко преди да стане учител на Минато.

Провери чаптър 151 страница 13 там го казват, че Расенган е наследство от 4-тия

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 11:13 pm 
Аватар

nozo написа:
Gerx написа:
Kakashi,Rin,Obito.И те стават джоунини на много ранна възраст.

Така от този отбор знаем, само за Какаши,че е станал джоунини и то от Гайдена. В него умира Обиото (не е потвърдено, но все пак го смятат за мъртъв, тъй че той не е, а и за Рин нищо не е казано).
Gerx написа:
Расенган е техника създана от Джирая,малко преди да стане учител на Минато.

Провери чаптър 151 страница 13 там го казват, че Расенган е наследство от 4-тия

За Рин се смята че е мъртва по думите на Какаши(не цитирам точно):"Всички важни за мен хора ги няма вече"(или нещо от сорта,демек са мъртви)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 35 [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]