|
Дата и час: Пон Мар 10, 2025 2:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Сря Юли 06, 2011 9:15 pm |
Hajutze |
|
 |
|
Едва ли Кабуто го интересуват Зетсу-тата кой знае колко. Според мене: а) Усетил е, че Мадара се габурка с джинчурикитата му б) ... http://mangastream.com/read/naruto/46677395/5 , средния панел най-долу .. сега да не се окаже, че чакрата на Наруто влияе и на Едо Тенсей ? (Вижте как изглежда Торои след разенгана, прекалено е натрошен/напукан за моя вкус)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Сря Юли 06, 2011 11:00 pm |
Hajutze |
|
 |
|
Наруто ползва Yang чакра, която до колкото помня (на кратко) символизираше живота and shit. "And the power of Yang, which forms the basis for the physical energy that governs life ... using that, he gave breathed life into what he had created" Ако вземем факта, че Yang чакрата може да дава живот (това е сигурно по-скорото метафора) и ако използваме DnD логика ... когато ръгаш живот в undead, втория поема damage  .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Чет Юли 07, 2011 2:02 am |
Toushirou |
|
 |
Регистриран на: Сря Апр 04, 2007 7:47 pm Мнения: 465 Местоположение: Soul Society , Пазарджик
|
deathrazor написа: Shit,this wasn't just some two-year old time skip,huh? Само аз ли се засмях на тва? +1 Ауу, ще пада екшън в следващите чаптъри, нямам търпение да видя силите и на останалите jinchuuriki(особено онзи магма пича) Чудя се какво ли ще става с Итачи... Битката м/у гаара и баща му наистина ще е интересна
_________________ ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Чет Юли 07, 2011 6:01 pm |
CommaMan |
|
 |
|
Между другото само на мен ли ми се стори, че бащата на Гаара е пълния кретен ? Май му пука само за едно-опашатото и грам не му пука за Гаара  Сега нашия човек ще му влее разум и ще му лепне една дълга реплика за приятелството  ... след якото меле разбира се!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Вто Юли 12, 2011 6:58 pm |
Hajutze |
|
 |
|
Shit got weird. Само на мене ли ми прави впечатление, че новородения Гаара е голям колкото една човешка глава ...
Една глава е ~30 сантиметра, а новородено ~50 сантиметра ... Докато доктора го държи със свити крака е ~25 сантиметра. Дори "разгънат" новородения Гаара не ми се вижда да стане повече от 35-40 сантиметра.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|