Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
Само на стареца да не му попречи артрита нещо
Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 7:31 pm
Bethrezen
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 9:54 pm Мнения: 148 Местоположение: In a sinister state of my mind
Ако съдиме по това, че Тите има навика да изправя герои със сходни характери или способности един срещу друг можен да кажем кой с кого ще е.
_________________ Every fuckin' one of 'em... They have the gall to take pity on me... And they don't even know... how much they're hurtin' me by doin' it!
Заглавие:
Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 8:12 pm
DoBy
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 4:38 pm Мнения: 77 Местоположение: 3тата стая в ляво
от всичките bullshit-ове които изгледах досега...най после нещо отново да събуди интереса ми към белината на 1во място са моментита на диалог между Ичиго и Зараки, и сега като най после почнаха по същество...без смотани аранкарчета от чиито крака излизат торнада и пр...ами главните персонажи които още не сме видяли в действие
Заглавие:
Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 2:50 am
bloodsongg
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
The Big boys are in the house! ей ся ще става интересно ^^ дай мелачка, но ако не се справят с аранкарите .... става сложно ... е поне следващия чаптер ще е само говорене според мен няма нищо добро да стане от рода на "Team Deathmatch"
Само Улкиора ще оцелее, помнете ми думата... Басирам се, че в момента си пие някъде Soul коктейл, пече се на слънчице и зяпа аранкарките докато някоя му обслужва... хм, катаната.
Заглавие:
Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 9:23 pm
oversoul
RyuKo FanSubs
Много добро беше, сега ще чакаме меле (само дето беше малко кратко...)
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
Не мога да повярвам на очите си Наистина ли започнаха ШОЦК!!!!Тая глава ме хвърли в оркестъра, честно Аз все пак мисля, че пак Урахара ще е този, който ще измъкне ония цървули от Хуеко Мундо ААААААА НЕ, нямам търпение за следващата глава
_________________ Where does the good go~
Заглавие:
Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 1:53 pm
Joy
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
Войната дойде, а? ^^ Е те тоя момент чаках ^^
Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 2:45 pm
loader
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
Аз нещо не разбарах - Йороичи капитан ли е била, на мястото на сегашния Суй Фонг ?
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
Йоруичи е била шеф на специалните части, но никъде не се казва, че е била капитан, макар да е възможно...
Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 5:17 pm
Bethrezen
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 9:54 pm Мнения: 148 Местоположение: In a sinister state of my mind
Бе дори и да не е била капитан, можем да сме сигурни, че е по сила е равна на капитан (ако съдим по това как преби Ями).
_________________ Every fuckin' one of 'em... They have the gall to take pity on me... And they don't even know... how much they're hurtin' me by doin' it!
При всички положения.... По-силна е от Сойфон, от Бякуя, сигурно и от други...
Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 6:24 pm
loader
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
Bethrezen написа:
Бе дори и да не е била капитан, можем да сме сигурни, че е по сила е равна на капитан (ако съдим по това как преби Ями).
Е тя при Ями едва ли е ползвала много от силата си Чудех се дали е била капитан,щото когато се биеше срещу Суйфон,тя й каза,че я е задминала във всичко и дори е взела поста й.Па нали тя сега е капитан,значи и Йороичи може да е била.А ако е била какъв ли и е бил банкайа
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
Искам тримата от запаса (Урахара, бащата на Ичиго и бащата на Ишида) да се развихрят.
Заглавие:
Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 1:42 pm
loader
Когато Ичиго invade-ваше СС,капитаните нещо имаха съмнения,че бил нещо от сорта на destined child.Бякоя им каза,че не е,ама вероятно е.А иначе има ли повече инфо по тоя въпрос?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения