Дата и час: Пет Фев 21, 2025 10:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 33 [ 490 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 12:26 pm 
Аватар

Всички се оплаквате колко би било тъпо , ако Джирая оцелее, а на мен ми се гади от Учиха клана и самата мисъл, че Итачи може да не е избил клана си , ми се струва клиширана (младия войн, воден от жаждата за отмъщение, разбира, че друг е виновен за неговото страдание, убива брат си по погрешка ... блях >< )

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 12:44 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Аз лично няма да се оплаквам, ако Джирайя оцелее :) Колкото до историята на Учиха - смятам, че точно така ще стане. Ще вземе да се окаже, че Итачи не е убил семейството. Най вероятно това ще да го е направил Мадара. Така че клишето не ни мърда :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 12:57 pm 
Аватар

Джирая трябва да оцелее ама да е инвалид,да не може нищто да прави само да се шегува. Шегичка.
Трябва драма в анимето същто,нека и добрите същто да мрат. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 1:27 pm 
Аватар

Наруто има ли шанс да победе/убие Пейн,като разбере какво е направил на Джирая?Интересно ще ми бъде да видя как Наруто вади по голяма сила или повече опашки и да пръсне Пейн :)
Едно въпросче......дали Наруто ще може да прави техники когато е с опашки 1-2-3-4... ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 2:25 pm 
Аватар

Аз мисля , че Итачи наистина е избил клана си ( или поне ми се изка да е така) , но го е направил поради съвсем друга причина :roll: > Поне би било супер ако е така :) . ----------- А що се отнася до това дали може да прави техники докато е с опашки > Хм ... :roll: трудно е човек да прави каквото и да било докато му никне нещо отзад :lol: .... това в кръга на шегата , а иначе > Мн бих се изкефил ако може ,техниките му ще бъдат на съвсем друго ниво и простоооо :twisted: :twisted: :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 3:29 pm 
Аватар

Wildheart написа:
Наруто има ли шанс да победе/убие Пейн,като разбере какво е направил на Джирая?Интересно ще ми бъде да видя как Наруто вади по голяма сила или повече опашки и да пръсне Пейн :)
Едно въпросче......дали Наруто ще може да прави техники когато е с опашки 1-2-3-4... ?

Сигурно може когато е с малко опашки , но когато увеличи броя им губи контрол .... Но пък защо му е , чакрата на лисицата му стига за мощни атаки и защита :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 4:10 pm 
Аватар

Ми,защото с 4 опашки не можа да се справи срещу Оро...като се срещнаха с Саске го биха като магаре+сички там дето бяха,и ми е интересно дали ако вземе повече сила или изкара повече опашки дали ще може да бие Пейн+това ще бъде 100 по силен ако се научи да прави техники когато е с опашки :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 4:30 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Впрочем нали всички виждаме зависимостта всеки един член на акатски по един или друг начин да се цели към безсмъртност. Е Мадара може би вече я е достигнал, с истинската сила на Шарингана.
Или пък, като създател на Учиха клана, той винаги е съществувал, през самият Шаринган...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 5:07 pm 
Аватар

Интересен чаптър... лидерите на Акатски вече са 3ма, или 4ма незнам и аз(Зетсу явно е с раздвоение на личноста).Искаше ми се само да разбера кой е Пейн, но това явно ще е по късно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 5:23 pm 
Аватар

Uchiha Madara' написа:
...(Зетсу явно е с раздвоение на личноста)...

Ама чакайте бе, аз това го знаех преди това! :o Не го ли показаха някъде след битката на Гай с Кисаме когато отиде да 'разчиства'? :o
Ето го ей тука.
animeFAN написа:

Ами нали споменаха когато се би с Орочимару на моста, че когато е с 4 опашки подвижноста му не е много голяма... Ти виждаш ли го с 5 или повече опашки да прави ресенган+разновидностите му и клонинги (щото той май само тия техники може да прави :lol: )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 6:05 pm 
Аватар

Дали Кюби и Наруто ще почнат да се разбират,дали Кюби ще стане малко по добър,дали ще помогне на Наруто за битките срещу Пейн или Мадара....?Имам предвит че ако Кюби се съгласи да помага на Наруто,да му се доверява...Наруто дори да изкара 5-6-7...опашки ако си имат вяра с Кюби защо да не прави техники,Расенган,Каде Буншин....все пак е в тяхна изгода защото ще са направо непобедими :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 7:08 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Едва ли има как да стане тоя номер, при все, че в Наруто е затворена само злата чакра на лисичето. Ако жабока сега му даде и другата част, тогава вече може, но пък ще е твърде лесно и ще стане твърде силен...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 7:20 pm 
Аватар

Аз лично много бих се издразнила,ако вземе да победи Пейн със силата на Кюбито.Къде отива тогава цялата идея за неговите тренировки и усилия,ако се налага само да помоли демона в себе си за помощ.Мани го това,че се научил да го контролира...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 7:29 pm 
Аватар

Точно...ако се научат да си вярват,дори и ако се наложи Наруто да пусне 5-6...опашки,ако вярва на Кюби че после сичко ще е наред ще бъде най-яко,дори да правят знаци ще бъде най-вероятно да спечелят,защото не вярвам само с 4 опашки да побдят Пейн...!!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 8:46 pm 
Аватар

Zenith написа:
Аз лично много бих се издразнила,ако вземе да победи Пейн със силата на Кюбито.Къде отива тогава цялата идея за неговите тренировки и усилия,ако се налага само да помоли демона в себе си за помощ.Мани го това,че се научил да го контролира...
Абсолютно съгласен

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 33 [ 490 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]