Дата и час: Пет Фев 14, 2025 8:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 35 [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 11:20 am 
Аватар

наистина разкритието за Тоби изпрати мангата светлинни години напред :) , както и нас - в правенето на теории :))))

засегнахте въпроса за Ин и Ян ... и забравихте най-важното - в Ин има малко Ян и обратното, а според китайската книга на промените (не давам 100% гаранция че точно в нея беше записано това, но доколкото помня) Ин и Ян са в непрестано движение, тост символа, който познаваме толкова добре е хармонията (стилизиран образ на) , на "практика" непрекъснато се опитват да доминират едно над друго и се получава нещо като оголемен Ин се опитва да погълне Ян, Ян започва да става по-голям и се опитва да погълне Ин и така в непрекъснат цикъл :wink: ( тук гугъл малко издъхна , но ето ви някои друг линк - http://www.taopage.org/yinyang.html /// и това си остава .. за повече инфо търсете ключовите думи "Дао/Тао", Книгата на промените, Ба-Гуа )

Зетсу спасява Обито>4тия заключва половината лисо у Наруто>другата половина отива в Обито>събужда се силата на Учиха Мадара

как ... не знам :lol:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 3:17 pm 
Аватар

Разум си заслужава ника, много хубава теория.Изображение
Хууу, взе да става интересно... :3

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 7:14 pm 
Аватар

Като гледам по нагоре казвате че мадара е призовал Лисицата. Хм.... малко интересно как може да стане това след като сиг сички знаете че Мадара търси сила от лисицата за да може да победи баща си след като разбира че неговото татенце просто ге е създал за да може да си вкара душата в него както Орочимару се опитва да вкара душата си в тялото на Саске.
Бтв мн ми е интересно как Орочимаро е измислил техниката за прекарване на душата от едно тяло в друго след като тази техника я е знаел само на Мадара татенцето :) мн ми е инт. :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 7:46 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Ами...
Учил е и разознавал цял живот за тази техника, може би ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 7:55 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Чакайте малко,акъли и ми кажете нещо.Мадара знам че е хокаге,но само ми кажете първия или втория.Защото от това зависи МНООООООГО!!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 8:10 pm 
Аватар
Цар Алко

Sai написа:
Като гледам по нагоре казвате че мадара е призовал Лисицата. Хм.... малко интересно как може да стане това след като сиг сички знаете че Мадара търси сила от лисицата за да може да победи баща си след като разбира че неговото татенце просто ге е създал за да може да си вкара душата в него както Орочимару се опитва да вкара душата си в тялото на Саске.
Чакай малко, ти май нещо мангата или не си я чел, или караш на тъгъдък страниците, къде видя в мангата за миналото на Мадара и татенцето му... ? Просто някой пусна от чужд форум теория, нищо повече 8)
Gerx, Мадара не е бил хокаге!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 8:50 pm 
Аватар

Добре сега...Първо не се сещам за друго официално доказателство,освен че като Jiraya говореше за мадара дадоха същия човек,който ние видяхме когато първия и втория хокаге казаха на третия.Tomorow you will become the new Hogake!Абсолютно си е.А и фенартове,главата му в коноха,теории,абе всичко показва,че мадара е хокаге...Ако не...Направо цялата ми кариера като Narutard е сбъркана :shock:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 9:01 pm 

Първия Хокаге е можел да потиска чакрата на Киюби и точно заради това е бил избран за Хокаге (е сигурно е бил и изрод де). Вероятно затова се е бил и с Мадара, защото е разбрал за пъкления му план свързан евентуално с лисицата. Разбира се, това защо двамата са се били си е загадка :) А иначе аз не знам Мадара да е бил Хокаге. 1 и 2 основателите на Коноха, третия дето умря с биката с Орочи, 4 бащата на наруто и сега 5 Цунаде.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 9:04 pm 
Аватар

пич (сори ако те дразни обръщението), виж къде куца логиката ти :P

-когато Орочимаро съмонна Първия и Втория - те говориха с Третия така както би следвало, че са те самите, но без контрол над себе си (в смисъл - бяха подчинени на Оро).
-Тоби е бил лидер на Акаутски и Орочимаро нищо не е знаел за него (предполагам) преди последната му атака над Коноха
-кой беше третия кофчег ... виж това си е една мистерия, защото ако е бил за Четвъртия значи душата не е съвсем под властта на Мъртвия Бог , демек от джуцуто има измъкване
а ако не е бил Четвъртия ... коя е тази мистериозна личност, която си заслужава труда по съживяването ?!!??!?!?! и въобще дали не е просто недомислица от страна на автора

Мадара губи битката ... не е бил хокаге ... защо са се били не знам

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 9:57 pm 
Аватар

Май никой не ме разбра какво дрънкам :D
Uchiha Madara в последния чаптър когато Ерото говореше за него:
http://img50.imageshack.us/img50/7899/n ... 016iq8.png
Също така обърнете внимание какво казва жабата.За отквирането на Коноха!!!
Следващата страница(вижте статуята на човека,а ви я давам за всеки случей,ако не вярвате,че Мадара изглежда така.) :
http://img50.imageshack.us/img50/5831/n ... 017gb8.png
Клипче за битката на първия и втория срещу третия...Смисъл онзи със дългата коса адски много ми прилича на Мадара и за това имам неква теория,че е той,но има малко разлики в косата и лицето де,ама все пак...
http://youtube.com/watch?v=ZyJ3zgubxNw

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 10:12 pm 
Аватар

Gerx , бъркаш се ... Madara не е бил хокаге .
На втората снимка която си дал този с дългата коса е Мадара - до него / в дясно - първия / . И на клипчето първия не е с толкова дълга коса ...
Относно третия ковчег - може би е бил четвъртия , щом не се оказа лидера на акатски и въобще няма никаква надежда е жив ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2007 10:43 pm 
Аватар

Забелязахте ли на картинката с Мадара,че му показват само лявото око-дали има само едно око или просто така е нарисуван ? Но вижте и на статуята пак е дадена едното му око :) Но както се вижда са му дали лявото око ,а на Тоби показват пък дясното.В следващата глава очаквам изненадващи разкрития :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 5:41 am 
Аватар
Цар Алко

Gerx колкото и да ми пускаш снимки от миналич чаптър просто е абсурдно да мислиш,че Мадара е бил хокаге. Тези твои мнения още трябваше да се разсеят когато дедо ти Ору нападна селото и призова първите двама хокаге... срещу третия, а четвъртия е бащатата на Наруто,а той не е от Учиха...Оставаше и Наруто да е някакът от този клан + тайната техника която Джирая ще завещае на Наруто от името на Минато. Тъкмо се бях отчаял, че отново русолявото момче ще бъде пренебрегнато, но вярвам, че след Джирая ще натрупа злоба и ще смачка шарингани и лисици :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 9:23 am 
Аватар

сигурно го бърка това, че Мадара е от бащите основатели :wink: Само че и Хюго клана е от основателите, пак там са едни от най-страшните бойци и все пак нито един от тях не е бил Хокаге :!:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2007 2:32 pm 
Аватар

Ами ето две загадки-Връзката между хокагето с дългата коса и третия ковчег...Я си представете той да е на четвъртия,и веднага като Орочи-то ги призовава да се е измъкнал и до ден днешен да се крие някъде и чака подходящия момент за разкърти атаксти заедно с Наруто...Аз пък за хюга и това,че е нямало хокаге от тях съм го чувал в теория,че откакто се родил Мадара на селото е било забранено да избира нинджи от хюга или учиха за хогакета.И разбира се...Защо навсякъде,където видим Мадара му показват само дясното око...А на тоби лявото...
И все пак след всички написани теории...Madara is the akatsuki leader,and Pein his subordinate

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 35 [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]