|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юли 17, 2013 3:24 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Мисля, че в Уан Пийс единствената по-специална сила, която можеш да овладееш (не казвам, че става лесно) без дяволски плод - това е хакито. Така че остава Дофламинго да е изял някакъв плод, защото както казваш ти, дори и да има друго, освен хаки, не може хем да реже, хем да контролира... Освен ако всичко това не става с дърпани на конци (буквално) - невидими конци, които прикрепя към опонента (нещо като бънджи дъвката на Хисока) и така ги контролира, а рязането - омота конеца, стегне и падне крака. Ама ако е така, пак ще да е дяволски плод... Конец Конец но ми, може би? Иначе във всеки чаптър показват някой "силен" от Блок С, след което е пребит с лекота от друг "силен" и публиката все се кефи. Усещам как накрая ще останат Луфи и дядката, а останалите... абе, всеки нанякъде ще полети...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юли 31, 2013 3:02 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Страхотен чаптър! Така се радвам, че останаха само тези двамата!!! Та то ми писна всеки чаптър някой тъкмо го аплодират, че е много силен и нз си още к'во и в следващия момент се появи друг, който да го размаже с един удар като муха на стена... Луфи най-накрая стана сериозне!
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|