Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 50 [ 739 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 2:25 pm 
Аватар

Прочетете 24 чаптър, 13 страница - каква история разказва Усоп

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 16, 2013 5:42 pm 
Аватар

Running gag е Лъжите на Usopp да се случват.

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:19 am 
Аватар

MangaStream написа:
So it looks like Bleach is having its last call. Confirmed in this weeks issue of jump. Here and here. Rough translation is as follows:

After this weeks issue, Bleach will be on hiatus from Jump 35-40. Starting from jump 41 (09/09), the last arc "1000 years Blood Ward Arc - The Separation Story" will start.

Before the last battle, i will be going on a long hiatus so that I can approach the final battle fully charged and give it my absolute all. When the manga resumes, please prepare yourselves for the "1000 years Blood Ward Arc - The Separation Story".

Edit: This week's issue is 34 fyi

Edit 2: Looks like Im just the bearer of great news today. One Piece will also be on hiatus next week.

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 3:08 pm 
Аватар

^ Дааа и аз като прочетох тва премигнах тъпо няколко пъти и си казах " Окей Ода-сенсей..почивай си..за тебе знам че поне няма да се изакаш върху творчеството си. " :D Иначе за Бартоломео е възможно да е последвал примера на Луфи. смисъл той е наречен най-мразеният пират и най-пакостника за изминалата година (или там каквото беше) Сигурно като е видял как нашият дивее да се е надъхал. Или просто Лифу се е намесил по някакъв друг начин в живота му...нещо като с Каведиш. (който въобще не ми харесва...як образ е..мускетар някъв..ама..не :D) Иначе сегашното чаптърче си ставаше. Мен толкова не ме интересува кво правят другите от блок C. Просто искам Бартоломео, Лифу, Каведиш, Бъргъс и Ребека да се бият на една сцена. ;d btw и все пак...продължавам да вярвам, че Дофламинго е изял някъв плод.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 3:09 pm 
Аватар

Е естествено, че е изял плод. Нали може да контролира хората някак...

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 3:17 pm 
Аватар

Аз защото преди си мислех, че силата му не идва от плод ми като някакво умение или странна техника на която е бил научен. :? Но като размишлявах малко имаше един тип от Darker Than Black където беше някакъв контрактор, който можеше да изменя въздухът в някакви невидими оръжия. Смисъл използваше камшици, които прерязваха всичко и хвърляше някави неща дето и те уж минаваха през всичко. Силата на Дофламинго може да е подобна. Само че и + контролирането на хора ми идва малко множко и единствено си обеснявам тези негови сили с плод.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 3:24 pm 
Аватар

Мисля, че в Уан Пийс единствената по-специална сила, която можеш да овладееш (не казвам, че става лесно) без дяволски плод - това е хакито. Така че остава Дофламинго да е изял някакъв плод, защото както казваш ти, дори и да има друго, освен хаки, не може хем да реже, хем да контролира... Освен ако всичко това не става с дърпани на конци (буквално) - невидими конци, които прикрепя към опонента (нещо като бънджи дъвката на Хисока) и така ги контролира, а рязането - омота конеца, стегне и падне крака. Ама ако е така, пак ще да е дяволски плод... Конец Конец но ми, може би? :lol:

Иначе във всеки чаптър показват някой "силен" от Блок С, след което е пребит с лекота от друг "силен" и публиката все се кефи. Усещам как накрая ще останат Луфи и дядката, а останалите... абе, всеки нанякъде ще полети...

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:03 am 
Аватар

Може и да не е плод, защото той ползва въжета. Контролира хората чрез кукловодство, а въжетата най верочтно са от някаква специална сплав и са достатъчно тънки за да режат.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:22 am 
Аватар

Пффф и какво Ода ми показва някакви никаквици колко са "силни" като Лъфи ще ги смачка и може повече да не чуем за тях... Това е груповата фаза, какво ми отделя внимание се едно е финалната битка... Тоя ловеца на глави, ако окаже и най-малко затруднение на Лъфи ще е смеееешноооо.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 10:50 am 

:shock: :shock: :shock: Jake Jake fruit. А чаптърчето си е бая яко, заслужаваше си да почакаме една седмица.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 11:59 am 
Аватар

Дано следващия чаптър да се свърши вече с техния блок. В крайна сметка Дон-а си е монстър - армамент хаки + хаоушоку хаки. Само ми е чудно какво "имане" му е откраднал Гарп пък точно на него + неговата сила и спомени за младостта. Имам една луда теория, луда, луда, но можели форчъна, който Гарп е откраднал от Дон Чин Джао да е Ейс ? Възможно ли е Дон-а да е мега дъртия дядко, който е бащата на Рожър ? Само това засега, което ме опровергава от тази теория, е че Дон-а не дойде да спасява Ейс

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 2:50 pm 
Аватар

Голямо шоу!

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 3:02 pm 
Аватар

Страхотен чаптър! Така се радвам, че останаха само тези двамата!!!
Та то ми писна всеки чаптър някой тъкмо го аплодират, че е много силен и нз си още к'во
и в следващия момент се появи друг, който да го размаже с един удар като муха на стена...
Луфи най-накрая стана сериозне! :rocknroll: :rocknroll: :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 9:19 pm 
Аватар

Ха, :lol: това със способността на онзи да става на яке ми хареса. :lol:
Поне засега и другата седмица ще има глава. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 01, 2013 1:36 am 
Аватар

Това вече беше друго. Това с якето тъпо, но иначе готин чаптър.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 50 [ 739 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]