Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 24, 2008 10:48 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

alexbg92 написа:
да умре :roll:

Е, казах "падне". Да, в нормалните случаи, това ще значи умре, наистина, но е и в тая манга, където автора е решил всяка мидичка да остане жива, колкото и пъти да е убивана :x Който е мъртав е умрял преди МАСА години, от там насетне - никой. Тъпотия до шия, но няма да чопля повече стари рани....
Haxx0r написа:
А луффи определено има аурата на Шанкс

no, wait, чаптър 766 все още не е излязъл, че да сравняваш Луфи с някой от величието на Шанкс... 0=
И впрочем, ако предположенията ни се окажат верни и Кума работи за Драгон/или поне е от революционерите/, то може изобщо да не се стигне до битка за Ейс действително.... =/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 24, 2008 11:19 pm 
Аватар
Цар Алко

Тя битката за Ейс си върви в момента, просто не са я показали. Шичибукаите(смятай правителството) срещу Белобрадите. Друг е въпроса дали ще стигнат навреме да го спасят. :drop:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 1:11 am 
Аватар

Не съм сравнявал никой,имах впредвид,че Луффи използва същата аура,която използва и Шанкс.Макар и за момента да е по-слаба.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 26, 2008 11:48 pm 
Аватар

От целия чаптър най-хубаво беше,че мустакаци vs goverment още ще предстои
А тва хаки ще е супер якия чийт на луффи 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 9:38 am 
Аватар
Цар Алко

Не напразно Oda е велик заради високото ниво, което държи 11 години манга. Искам Шичибукай да стане шапка, но тази имба невероятната ако се присъедини ще мачкат :roll: . За това май по-добре е да вземат Маргарет, че всичко да се развие по естествен път. Една седмица до екзекуцията на Ейс, искам ги тия чаптъри между белобрадите и правителството, няма как да стане. Сто процента съм сигурен, че мечо го изпрати точно на този остров, защото един от малкото, който може да спре боата е Луфи. Невероятно тъп е откъм жени, а и органите са му от гума и това ще му помогне. Жената е много яка, но Oda никога няма да я присъедини към шапките. И все пак това си е най-добрата онгоинг манга, наздраве :drunk: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 10:36 am 
Аватар

Тоя чаптър беше мощен! В Bleach,примерно, кога ще видиш толкова важни (може би) за плота неща да станат за един чап? Съмнява ме, че тая Боа Лъфи ще я спечели на своя страна главно щото не го е*е че е хубава, май. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 11:01 am 
Аватар

:ave: :ave: Не не Ода напваро си чете дискусийте из форумите отговори на всички въпроси които се мъдреха тука из миналата седмица... Каде се намира Лъффй, Шичибукай ли е "боата" и кво става с Ейс....Боата няма да се присъедини към "сламените шапки" но Маргарет тва е друго нещо.....А сега тая ще има силата на медуза смисъл да вкаменява с поглед нещата който види като гледам и главата на медузата (от гръцката митология) на предницата на кораба...Което обеснява и вкаменените змий на острова отгоре..... А найстина като за най красивата жена ..... Найстина е красива :blush: :blush: Искам doujin с нея.... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 11:26 am 
Аватар
Цар Алко

И нещо друго ми направи впечатление как вицето си заби нож в ръката, с каква цел? Може би да си вдигне кръвното налягане (ооо йееееаа, аз съм Kaiji фен) и това попречи да се вкамени? Ако Луфи е на втори гиър евентуално ако се следва тази логика няма да има проблеми срещу тази мега яка женка, сестрите и са отврат :?. Вече знам, защо Санджи не е на този остров, щеше да погине на секундата като види боата.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 11:59 am 
Аватар

spiralkinda написа:
И нещо друго ми направи впечатление как вицето си заби нож в ръката, с каква цел? Може би да си вдигне кръвното налягане (ооо йееееаа, аз съм Kaiji фен) и това попречи да се вкамени? Ако Луфи е на втори гиър евентуално ако се следва тази логика няма да има проблеми срещу тази мега яка женка, сестрите и са отврат :?. Вече знам, защо Санджи не е на този остров, щеше да погине на секундата като види боата.

всъщност мисля, че стана точно обратното
погледни на страницата където дават всички вкаменени, в долната част на страницата се вижда как оная казва "i see... you stabbed yourself to silence your wicked heart..." или нещо подобно.
също така през цялото време вице-адмирала казваше на хората си да се успокоят. тоест знае тайната на силата и.
А от това което написах до ся... е доста ясно, че за да може да използва силата си върху някой той трябва да е с висок адреналин в момента.
Което с лъфи може да стане само, ако влезне в s2.
Иначе кума дори и да не работи за драгон... той ми изглежда все повече като двоен агент :).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 1:03 pm 
Аватар

Добре де .... силата й поне доколкото аз забелязах е да вкаменява всеки който е "полудял" по нея .... само капитана не беше толкова впечатлен от красотата й а остатъка от екипажа направо ламтеше за нея :twisted: не е нещо свързано с адреналин или да ги вкаменява само с поглед :roll: Ако беше адреналина-силата и щеше да е безполезна в бои,понеже всеки е с вдигнат адреналин като се бие ... а , ако беше само с поглед ---> имба :o Капитана се разконцентрира като се наръга затова небеше вкаменен според мен :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 1:04 pm 
Аватар
Цар Алко

Ами той нашия си е тъп откъм всичко по рождение и яко ще я вкара в тъча като се видят. :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 1:38 pm 
Аватар

Това с наръгването от къде ли ми е познато :?: :o Имаше го в някаква книга, но не мога да се сетя сега. Иначе на практика е като при генджуцото в "Наруто". Болката те прочиства от чуждото влияние. Ханког ги омайва и после, бас държа, с помощта на дяволски плод им причинява това. На Луфи да бие Шичибукай на собствена територия няма да му е за първи път. Ще е яко ако Кума го е пратил с цел да отслабва правителството при битката му за Ейс, ама тя така или иначе не беше много "впечатлена" от маринката и нямаше изгледи да се включва в мелето. Имат една седмица ... уффф искам да видя какво е станало и с останалите :?

Чаптъра беше чуден :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 5:40 pm 
Аватар

Верно... Първо имаше и Rock Lee/Gai елемент, после това със стабването, но съм убедена, че не присъстват само в Наруто мангата :wink:

Доволно съм от чап-а, сега остава само седмица да разберем още нещо ><

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2008 1:40 am 
Аватар

Не е съвсем логично, съвсем логично ти се струва защото навсякъде използват тази идея. За нещо подобно трябва да имаш подходящата психика, иначе навсякъде щяхме да се бодем с положителен резултат. Ако се огледаш около теб надали ще забележиш някои да го прави :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2008 1:50 pm 
Аватар

Аз май съм единствения който мисли че Лъффи не е имунизиран срещу силата й :lol:

Но не ми се чака толкова дълго докато свърши тоя остров :( неможе ли Ода да прави по чаптър на ден?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]