|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 2:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 11:57 am |
Hajutze |
|
 |
|
От една гледна точка Данзо са опита да спаси света .. Наруто е слаб и е едното от двете оцеляли хостчета ... трябва да си много тъп, че да го дадеш на тепсия.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 2:28 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Едва ли, прочетете името на следващия чаптър, да бе тя Тсунадето ще е толкова тъпа, че да пусне само един вестоносец да отиде за Наруто.  .

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 4:51 pm |
CommaMan |
|
 |
|
Мхм сега ще става интересно. Ама си мислех нещо за това как Джерая уби единия труп на Пейн. Нали ги уби 3-мата наведнъж и после възкръснаха минути по-късно живи и здрави, а после единия от 6-мата му влезна зад бариерата и спря да получава сигнали заради нея и затва се гътна. Сигурно това е единствения начин да ги убият  Вие какво мислите ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 5:54 pm |
Hajutze |
|
 |
|
Narutarda каквото и да разправяте още не е минал Джирая който не можа да бие Пейн ... ако Пейн беше толкова слаб , че Наруто да го бие , немаше да е един от главните Акатски.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 6:21 pm |
 |
alexbg92 |
|
 |
|
Неразбрахте ли,че те вече почти знаят тайната му ,а той стана сигурно ПЪТИ по-силен ... а Пейн каза,че ако Джей-ман е знаел тайната по-рано е щял да го ПРЕБИЕ !  Тсунаде вика Наруто понеже знае,че Наруто иска да си отмъсти и понеже той е 1 от НАЙ-силните нинджи в селото .....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 6:27 pm |
Hajutze |
|
 |
|
Не може да ме обедиш , че нинджа с толкова години опит го е задминало пишлеме без талант ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 7:35 pm |
 |
alexbg92 |
|
 |
|
Без талант ? аххахахаха  това,че е тъп не означава,че няма талант .... все пак е син на една от най-великите нинджи живели някога! А и има ужасно силна воля .... на него му отен супер кратко време за да направи расенган ..... дори и не усъвършенстван да го прави с 1 ръка все пак го може.... и ако не си забелязал това "бездарно пишлеме" усъвършенства Sage техниките и чакра контрола .... мисли малко преди да хейтваш мангата така ... да имаше поне някфи аргументи,че е бездарен  но нямаш
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 7:48 pm |
 |
crazy_little_crow |
|
 |
|
Все пак не смятам ,че Наруто може САМ да бие и 6-мата Пейн наведнъж
Това ,че се раздели наистина ще е голям минус за Пейн ,но с тази мнима техника имам чувството ,че битката с Джирая беше само загрявка  далеч не е показал какво може , а и главният шеф на Акатцки~
alexbg92 не се вбесявай толкова за такива неща  Наистина Наруто не видяхме чаааак толкова да си усъвършенства техниките - или поне аз лично не видях огромен прогрес и напредък - а и няма да е първата среща на Пейн с някой от зверовете ~
Така че поне за сега Наруто и ко. имат превес ако си изиграят картите правилно и Пейн не крие нещо из ръкавите си
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
 If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 7:53 pm |
Hajutze |
|
 |
|
ми гледам какаши се измъчва само с 1но от телата на пейн , аре наруто може и да има шанс срещу едно .. ама вс повече ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 8:41 pm |
 |
Haxx0r |
|
 |
|
crazy_little_crow написа: Все пак не смятам ,че Наруто може САМ да бие и 6-мата Пейн наведнъж
Това ме накара да се замисля за безбройната му чакра в момента и за безбройната му бъдеща армия от нарутовци чрез kage bushin no jutsu.
Всъщност от всички герои,наруто е с най-много чакра
Има много чакра по принцип+деветоопашатия+жабешка чакра.
И до момента знае само разенган...  Той ако научи неква огнена техника ще бъде ебати дракона.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|