Дата и час: Сря Фев 19, 2025 4:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 33 [ 490 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 12:09 pm 
Аватар

Ааааааа оооооо --- Зетсу целта му е да следи битките ! Ето от къде Пейн знае за предишните противници на Джирая .. Зетсу е ключа!Следи битки и после снася информация по някакъв начин.Почна да става интересно ..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 12:42 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Само аз ли обърнах внимание, че Pein точно и ясно си каза "Madara gave me the order to cath the 9 tails" Това беше най-важното в чаптъра.А самия той беше боза...Пак не се разбра еро умря ли.Пейн само така си мислеше...Абе какво да говоря...Поне вече съм сигурен, че това е Мадара в тялото на Обито.Само Какаши да разбере, че това е тялото и това е :lol: Boring...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 12:44 pm 
Аватар

Ок,но защо си мисля,че Наруто толкова ще изперка,че е въаможно да бие или обие пейн?Нз мисля,че за първи път ще вземе наистина много сила от Кюби!!! :ambulance:

Последна промяна Wildheart на Съб Дек 22, 2007 1:16 pm, променена общо 3 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 12:47 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Става все по-интересно и по-интересно :D И с пълна сила се движим към край на мангата. Пък и колко много видяхме в една глава не е верно направо :) Хареса ми.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 1:50 pm 
Аватар

И Тоби се оказа Мадара .. Това значи, че поне половината от тези 8 ще си заминат оО Особено ако се намеси Пейн... Време е да измират героите и да се свършва тази манга, естествено с добро развитие на историята.Всички знаем, че накрая ще има Наруто-Саске битка!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 1:58 pm 
Аватар

Доста добър чаптър :) .Джирая да почива с мир!Вече се стопиха съмнения че Джирая може да оцелее,ама ако случайно Кишимото реши да го съживи ще е пулна простотия.Тоби вече се разбра че е Мадара,разбрахме и някои неща за Зетсу,оказа се че и тои е някво шефче :) .Иначе скоро не мисля че ще видим края на битката Саске <-> Итачи,още доста време ще я размъкнат :? .Само като си посмиля Наруто как ще издивее като разбере за Еро-сенин на Пейн лошо му се пише. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 2:13 pm 
Аватар

nem13 написа:
Пич, нали си наясно, че всички тия доводи за това колко ще е тъпо и безмислено, ако Джирая се съживи, имайки впредвид какво видяхме в Наруто последните 380 глави, означава само едно - че това най-вероятно ще стане?:VVVV

Значи да очакваме и Асума така ли? :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 2:25 pm 
Аватар

Еее какво против имате Джирая да се съживи -> както многократно Нем спомена , тази манга е шоунен , тоест добрие бият :) .
Го го Джирая резърекшън 8)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 2:29 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Joy написа:
Значи да очакваме и Асума така ли? :roll:

Да, бе защо направо не върнем Йондайме :lol: Наааааах няма начин да е жив, бай бай Еро-Сеннин, беше ми весело :? Сега.....оттук нататък ще гледам с удоволствие как Тоби дразни Наруто и размята него и дружките му :lol: Обаче, още не са казали черно на бяло, че Тоби е Мадара :? (we'll see) Гуд чаптър, гуд гуд :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 3:13 pm 
Аватар

чаптъра беше уникален, Еро гушна букета, но това се очакваше, колкото и да не ми се искаше. :( а пейн направо каза че тоби е мадара. сега ще се бият сасу и итачи ако останат без драхи ще сам много доволна :twisted: :love: :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 3:31 pm 
Аватар

ira написа:
чаптъра беше уникален, Еро гушна букета, но това се очакваше, колкото и да не ми се искаше. :( а пейн направо каза че тоби е мадара. сега ще се бият сасу и итачи ако останат без драхи ще сам много доволна :twisted: :love: :twisted:

Не само ти, повярвай ми. :love:

Лично аз не съм сигурна кои повече искам да видя в следващия чаптър, Сасу и Ита или Кисаме срещу змийчетата...

Но със сигурност би било добре Кишимото да покаже реакцията на Цунаде като разбере, че Джирайя е мъртъв. :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 5:20 pm 
Аватар

Супер чаптър > Чаках известно време да се понасъберат и прочетох от 277 до последния излязъл и >>> :spinin: супер много доборо .... Изкефих се много на "What do you see with your sharingan" - " I see you DEATH" :twisted: Много добро беше това , колкото по-апокалиптично става толкова по-ми харесва :wink: Аз също нямам търпение да видя реакцията на Цунаде и Наруто като разберат :twisted: .... От всичко в момента най-ми се изка да видя боя на братята UCHIHA :twisted: :twisted: :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 10:36 pm 
Аватар

:D Очертават се интересни битки .. ще видим колко добри са очите на Саске и как нинджите от Коноха ще оборят Тоби (невъзможно) :lol:
Явно скоро ще станем свидетели и на друга нечовешка битка - Наруто vs Пейн 8) .. не се знае , щото ако Наруто разбере за Джирая може да извади повече опашки :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 10:45 pm 
Аватар

animeFAN написа:
щото ако Наруто разбере за Джирая може да извади повече опашки :D
x2 :twisted: bu-hahahaha :twisted:
-------------------------------------------------------------------------------
От доста време насам си мисля че тая работа с Учиха брадърс не е топчно такава каквато изглежда а в случая : " Ти уби семейството ми , сеа ти ша умреш " ... Мисля си че работата е далееееч по-сложна :roll: . Мисля си че Итачи знае нещо (нещо с изключителна важност) , и си мисля че той има някъкъв план , и всичко което е сторил до момента го е направил с някъква определена цел , свързана с (можеби)лидерана акатсуки (можеби)за 9-те животини ... нз но на там ми се веят мислите :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 11:47 am 
Аватар

Tobi e Мадара просто няма как да не е! Само се замислете за какво иначе деветопашатият звяр спомена за Мадара първия път нямаше да има смисъл ако не се появяваше в мангата с някаква роля.

Иначе според мене няма точен лидер на Акатсуки. Pein отговаря за sealvaneto на опашатите и всички го слушат тогава. Тоби/Мадара отговаря кой подред от зверовете трябва да се залови и кой от Акатсуки да го направи. Зетсу играе роля на разузнавач и както някои спомена следи битките и после дава информацията.
Jiraya си е мъртъв и изобщо не мога да разбера защо трябва да го съживяват ?? Особено пък това,че предаде съобщението окончателно доказва,че е мъртъв. Ако го съживят ще е доста глупаво първо е стар свършил си е работата и т.н.

А иначе едно нещо се досетих. Нали Uchiha Madara се беше бил със Първото Хокаге. В момента пак историята се повтаря,което пак доказва,че е Мадара или има гените на мадара в себе си или е той по някакъв начин защото нали Ямато пък носеше гените и способностите на първото хокаге.
Ако не сте забелязали до сега в Наруто всичко се повтаря чрез новото поколение има хиляди примери до сега.
Така,че според мене битката няма да е Какаши-Тоби а най-вероятно Тоби- Какаши и Ямато още не е ясно точно на къде ще тръгне боят там. А при Uchihite съм 100% сигурен вече,че Itachi не е избил клана си.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 33 [ 490 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]