Дата и час: Нед Мар 02, 2025 5:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 49 [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 10:42 pm 

Марко ритна един-два адмирала, ама реално не направи нищо... В мангата май го нямаше момента, в който Акаину го отблъсна, но от друга страна - ако Акаину не го е отблъснал, то как тогава е продължил да гони другите?! Виста все пак е един от най-добрите фехтовачи, Михоук е нормално да се обърне към него с малко повече уважение... Пък за Ейс - аз отдавна си мислих, че е ясно, че не може да победи АоКиджи... Това, че е огън, му е единственото предимство. И двамата имат Хаки, обаче когато Аокиджи е бил вице-адмирал, Ейс е бил пеленаче, така че е ясно кой има повече опит. Огненият единственото, което направи, беше да стопи една ледена стена! "тва с магмата" що да е пълна простотия? Акаину като си активира силите и цялото бойно поле се превърна в магма, а Ейс пусна малко искрички =)) На Ямамото занпактото е милиоо~н пъти по-силно от него. :shhh: Джозу въобще няма какво да го обсъждаме - половин епизод се напъва да отчупи едно парче лед и да го хвърли срещу маринците :doh:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 10:53 pm 
Аватар

Фенбойските битка в Колизеума.

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 10:57 pm 
Аватар

Kesshou написа:
Марко ритна един-два адмирала, ама реално не направи нищо...

да ве,нищо си е да разхвърляш един двама от най-силните маринци.И да приемем обратната логика,кой от адмиралите направи нещо на Марко?Кизару успя да го победи единствено с помощта на вицето,и въпреки,че Марко беше с морските белезници,и в човешката форма а не феникс,когато кизару му вкара ония лазери,му нямаше нищо

Kesshou написа:
"тва с магмата" що да е пълна простотия?

Максималната темпертура на магмата е 1300 градуса,а на огъня е 1500,така че огън>магма.Затова беше простотия магмата да изгори огъня.....

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 11:26 pm 

Цитат:
Ultramafic (picritic)
SiO2 < 45%
Fe-Mg >8% up to 32%MgO
Temperature: up to 1500°C

Цитат:
Oxyhydrogen flame: 2000 °C or above

Това са им най-високите температури според уикипедиите. Пак огъня е доста повече де...
Предполагам, че понеже магмата е разтопена скала и по-някакъв начин задушава огъня... не му оставя кислород, следователно не може да гори... :roll: Аз така си го обяснявам... :baby:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 11:51 pm 
Аватар

Не си го обяснявай, logic doesn't mix with Oda.

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2011 8:33 am 
Аватар

По скоро заради Хакито си Акаину разцепи Ace.

Последна промяна Roronoa Zoro на Съб Апр 09, 2011 1:20 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2011 10:49 am 
Аватар

Хаха изобщо битките на Марко с Кизару не ги взимайте за нищо сериозно. Кизару е мазното хипи, изобщо не му пука какво става край него, ебава се със всички, вкарва някви мудни мутри и цепи мрака. Дори сега като се сетя за момента с Бек Бекман и почвам да се хиля, колко е луд тоя Кизару =)) =)) =))
А относно това, че никой друг екипаж не е способен на тая война може да поспорим.Ако сме чели една и съща манга ББ нямаше да има никакъв шанс ако не го бяга джойнали съюзниците му, нали се сещата.
А че Марко е сила - така е, но въпреки всичко не направи нищо в войната.
Джозу - звяр, но и той не направи кой знае какво във войната.
Шанкс като дойде и всичките се насраха, за какво говорим повече.
А че "черния" екипаж са смешници, еми такива са мишките. Какви са жалки, особено беззъбия им капитан като се сблъскаха с монстъра Уайтбърд.
А относно новия чаптър, тия фишмън пиратите ми се струва че са били доста слабички. Май само Майк Тайсън и Джинбей са били силите, а другите смешни пълнежи. Като гледам, че тоя палячо Арлонг седи на една маса с тях, и зад тях са другите палячето от Арлонг парк арката, ми е ясно що за стока са били

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2011 11:42 am 
Аватар

^Кой се е насрал бре? Просто им идваше повече да водят война с още една от силите на новия свят + остатъка на ББ + Черната брада дали щяха останат маринки там?

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2011 1:12 pm 
Аватар

аве уж се предполагаше,че тия маринци трябва да равни със всичките йонковци взети заедно,а и революционерите.Много слаби ми се струват,и сигурно има някви над адмиралите имби,щото досега пиратите и революционерите да са ги изравнили със земята.
Дано видим белите пирати в още поне една битка,защото всички ме радват много,ама надали....
Valk0v,кво точно направиха съюзниците на белия във тая война?
Roronoa Zoro написа:
По скоро заради Хакито си Акоджи разцепи Ace.

За акаину или за аокиджи приказваш,щото аз аокиджи не видях никъде да разцепва ейс

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2011 1:21 pm 
Аватар

^Акаину а иначе със сигурност ако не всички поне част от пиратите на ББ ще ги видим. Мисля си,че ще помагат/пречат/спасяват - наще в приключенията им в новия свят. Някои от тях може да са се присъединили към други пирати. Други да са спретнали малко екипажче. Някои за Драгон може да проработят.
Или най-малкото при някоя мащабна битка в бъдещето между правителството и Лъфи да заемат страната на отмъщението си.

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2011 4:57 pm 
Аватар

А, неее не се насраха. Я прегледай момента в който се появява Шанкс и дават разни маринчета как казват "Шшшшшаанккс, Шаааанкс" и т.н. Тва ако не е насиранка не знам какво е.
А какво са направали съюзниците на белия - ти сериозно ли ме питаш :lol:
Понеже не ми се пишат романи ще дам най-малкия пример с Оарз, благодарение на него успяха да пробият пред стената и да навлязат в плацата :peace:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2011 7:15 pm 
Аватар

По скоро бяха шокирани от факта,че трябва да се бият с още един Йонко в рамките на един ден. Които и да е от другите Ионко да се беше появил нямаше да е различна реакцията.

хаха и между другото
Цитат:
Cultural References
The similarities between the two flags.

Some real-life pirates were caught on video using Shanks' Jolly Roger. [1]

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2011 8:14 pm 
Аватар

Всъщност единственото с което беше полезен Оарз, е това, че е огромен и носи на бой.Другите не направиха нищо през цялата война, освен разбира се Скуадро, който рани ББ.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2011 9:55 pm 

`FireStarter` написа:
аве уж се предполагаше,че тия маринци трябва да равни със всичките йонковци взети заедно,а и революционерите.Много слаби ми се струват,и сигурно има някви над адмиралите имби,щото досега пиратите и революционерите да са ги изравнили със земята.
Дано видим белите пирати в още поне една битка,защото всички ме радват много,ама надали....
Valk0v,кво точно направиха съюзниците на белия във тая война?
Roronoa Zoro написа:
По скоро заради Хакито си Акоджи разцепи Ace.

За акаину или за аокиджи приказваш,щото аз аокиджи не видях никъде да разцепва ейс

Тези от Горосей освен да са някакви по-мощни, щото други не виждам да има...
Маринците са наистина слабички, но все пак поне адмиралите им са доста добри - Акаину единствено ББ е успял да го удари; Марко и Виста напълно се провалиха да го ранят... Аокиджи също никой не можа да го рани, въпреки че самия ББ го прониза с бисентото.. Но като цяло, сега като ги няма Гарп и Сенгоку, вероятно са доста слаби... :tv:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 13, 2011 5:15 pm 
Аватар

Царицата и тя била голяма шматка =))
Очаквах да обърнат малко повече внимание на Тайгър и атаката му срещу тенрюбитата.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 49 [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]