|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 4:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Ное 18, 2010 11:40 pm |
Hajutze |
|
|
|
Ice-Man написа: @lcool - Кенпачи реално погледнато е силен само физически и разчита на грубата сила. И може да се вярва на това, защото това е инфо от официален източник - Bleach Official Bootleg, написан от самия Кубо! 1 Тошо да е по-силен от Кенпачи ... и един мармот завиваше шоколада в станиол 2 Частично бях саркастичен, но това че е от Кубо не го прави ... смислено, логично и вярно (като знам до колко си планира бъдещето и какво ще му хрумне 3 секунди след като е пуснато в издание (статовете на капитаните) )
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Ное 19, 2010 12:52 am |
Hajutze |
|
|
|
Така дадени е логично да са подредени по-сила (както виждаме и от първите 2ма). И да - това че е дадено от него изобщо не го прави информация, която бих приел като вярна.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Ное 19, 2010 11:22 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
lcool написа: Ice-Man написа: @lcool - Кенпачи реално погледнато е силен само физически и разчита на грубата сила. И може да се вярва на това, защото това е инфо от официален източник - Bleach Official Bootleg, написан от самия Кубо! 1 Тошо да е по-силен от Кенпачи ... и един мармот завиваше шоколада в станиол 2 Частично бях саркастичен, но това че е от Кубо не го прави ... смислено, логично и вярно (като знам до колко си планира бъдещето и какво ще му хрумне 3 секунди след като е пуснато в издание (статовете на капитаните) ) Което накратко потвърждава известната максима, че статистиката е дяволска наука ... и за нищо читаво не става
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Ное 19, 2010 4:04 pm |
krumisimo |
|
|
|
И Сойфон по физическа сила да е наравно с Комамаура и Кенпачи... Yeah right...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Ное 19, 2010 7:32 pm |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Таблицата е вярна, но не става въпрос за ставнение между капитаните , а затова кой в коя област какъв потенциал е достигнал. т.е. даже и Кенпачи да е последен това не значи че е най-слаб, а за самия себе си колко от коя област е овладял и в коя му остава място за подобрение. А относно чаптъра...не мисля че Траволта ще разкрие че Ичиго е с кралско потекло или нещо от сорта(спомнете си че Айзен и Урахара се обръщаха към Краля с "това нещо", така че може даже да не е човек, та камо ли да се размножава..), по-скоро ще разберем защо и как Ишин е изгубил силите си. А Карин...ми де да знам, всичко свързано с Урахара е особено...ще почакаме ще видим
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Ное 21, 2010 10:33 pm |
|
Azmudar |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm Мнения: 2174 Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
|
Ice-Man написа: При Кенпачи има една особеност и тя е, че не владее никакво кидо и интелектът му е като на дивак, от които губи много точки за сборния резултат, особено от липсата на умения в кидото. Иначе ти ако щеш си я приемай за вярна тази информация - щом е от автора, значи е вярна. Това, че правиш хейтърски чалъми и си скептично настроен към мангаката вече е друг въпрос. aaaa да де Те всичките с техните кидота и така нататък все мноооо яки и силни са. И не мисля, че това, че не владее кидо ще му попречи да срита задника на някой който владее кидо. То и оня там Кьоравия се мислеше за мноо велик с банкая си и така нататък. Кемпачи е скрит джокер в ръкава, защото има най- голям потенциял от всички в мангата (изключая Ичиго разбира се ) понеже има в какво още да се осъвършенства. и да дори може да се научи да вади и банкай току виж въпреки, че тогава вече мангата няма да има смисъл. И моля ви спреде да сравнявате Кемпачи с останалата збирщина. Т'ва е все едно да сравнявате Чък Норис с ...... да кажем Жан Клод Ван Дам примерно. isena написа: Таблицата е вярна, но не става въпрос за ставнение между капитаните , а затова кой в коя област какъв потенциал е достигнал. т.е. даже и Кенпачи да е последен това не значи че е най-слаб, а за самия себе си колко от коя област е овладял и в коя му остава място за подобрение.
именно
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Ное 21, 2010 10:43 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Ми да ти кажа, ако Урахара, Ямамото, Тесай или Маюри му направят някое по-силно кидо, едва ли Заракчо ще има шанс за победа. btw не съм и казал, че Зараки е най-слаб~ Супер здравото копеле е, ама да се надяваме да постигне шикай или банкай е нереално. На него еyepatch-а му служи като банкай, щот освобождава половината си реяцу
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Ное 25, 2010 3:04 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Nyarlathotep написа: се изцепи като ичиго се отдалечаваше "Куросаки Ичиго"... A само Айзен го наричаше така... + Бякуя и половината СС...
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|