|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 5:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 12:29 am |
v2nkata |
|
|
|
Леле. Тоя чаптър направо ме шокира, той по-добър от половината bleach манга . Жалко, че има цяла седмица до следващия
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 12:31 am |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
Прекалено много информация получихме от тоя чаптър.. ще трябва да го прочета още един-два пъти, когато не ми се спи... Гарп очаквах, че ще изчезне от маринките, ама Сенгоку ??? АоКиджи малко трудно ще приеме да стане Флийт Адмирал, същото се отнася и за другия мързел, КиЗару.. Тъй че, най-вероятно ще е АкаИну (не харесвам огъня като елемент, и особено пък вулканите, т.е. и магмата... ама какво да се прави ) Бившия Флийт Адмирал - Конг, ся заел няк'ва длъжност над Fleet Admiral-а... Това е едно мнение от Arlong Park Forums: Цитат: Kong is Commander in cheif of WG forces. That's above the fleet admiral who just controls the marines. Kong oversees WG agents, CP1-9, the marines, etc. Всичко ясно, обаче: Какво точно значи Pan-Fleet Admiral ??? Не успях да си го преведа особено добре
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 12:43 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Жалко, че е стария/все още сегашния постер. No new bounty for now. Нами каза, че е егоистично. Не мога да се сетя нищо друго освен, че може да ги зареже за определено време (16 нещо си) и да се срещнат отново по-късно, т.е. да не бързат. То и това не е чак толкова вероятно (как се сетиха къде ще се срещнат, как ще се срещнат...), но нямам никаква друга идея за сега. Дано скоро това съобщение стигне и до нас
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 12:44 am |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
`firestarter написа: сега като се загледах,татуировката много ми мяза на straw със задраскано s като на ace.А и марко явно е новия лидер на whitebeard pirates,искам битка с черния на татуто има 4 букви 2 от които са задраскани аз поне така го виждам.... последната буква ми прилича много на Y в миналия чап даже vivi казва, че не е стилно но все пак това е луфи кой знае каква прустотия си ее лепнал на ръката едит:// сега се сетих нещо зачеркнатото с X може да не е зачеркване а да е знака, който бяха измислили за приятелството между членовете когато си тръгваха от арабаста, дето си дигнаха всички ръцете loader написа: Жалко, че е стария/все още сегашния постер. No new bounty for now. Нами каза, че е егоистично. Не мога да се сетя нищо друго освен, че може да ги зареже за определено време (16 нещо си) и да се срещнат отново по-късно, т.е. да не бързат. То и това не е чак толкова вероятно (как се сетиха къде ще се срещнат, как ще се срещнат...), но нямам никаква друга идея за сега. Дано скоро това съобщение стигне и до нас вече казаха по-рано (на миналата страница), че тайната може да е в новото му тату
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 2:29 am |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Видяхте татус, а видяхте ли пандамен-а? Пху, теории ми се въртят в главата само. xD Първо за татуса: Луфи е станал рекламно лице на Sony и си го е татуиралНякой спомена за знака когато си заминаваха от арабаста, добра теория, не знам дали ще е така, обаче. Хикса е между първата и втората буква, което ме навежда на мисълта, че е възможно тва да не са букви. Малко прилича на татуса на Нами. Ако все пак са букви (най-вероятно) Първата: B, S, 8? Втората: O, P, Q (със закрито ченгелче от хикса xD), а Третата: 2, R, N Четвъртата: Y, W, X Btw възможно е съобщението да не е било само звъненето и татуса. (като прочетох тва за звънците се сетих за Loguetown) (да се срещнат на 16тия пилон в Шабонди? xD) Vivi от предния чаптър http://mangastream.com/read/one_piece/66085019/17 За татуса ли говореше? Робин спомена "Roger". В смисъл, "Разбрано!" или "Роджър"? Мафиота дето го отмъкнаха - Тия дето контролират времето? (Дето Нами беше при тях) Коби има хаки? Ае стига бе! Rofl @ franky Дали изтарвах нещо? Ще допълня после, ако съм. xD едит: Тайната е в татуса http://mangastream.com/read/one_piece/73264755/16 Чопър гледа точно на там когато схваща за кво става въпрос.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 2:37 am |
Hajutze |
|
|
|
Moon написа: Видяхте татус, а видяхте ли пандамен-а? Едвам му видях половината глава ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 8:30 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Бе важното е, че всички от екипажа са, или поне мислят, че са~ го разбрали. Първата буква прилича на S, последната на Y, а задраскването е наистина едно-общо. 2-те букви са задраскани. Но предполагам ще го разберем тия дни до нова година Но добре, че е Рейли! Няма такъв човек... и такъв луд план. Та но пу 'но./ Сенгоку и Гарп са стари кучета, които винаги са работили заедно май. Едното без другото не може. Но това не е гаранция, че няма да видиме истинската сила на Будда!!! Те такива хора само сянката да им видиш и вече ти пълнят душата всъщност, камоли нещо повече. Горосей не ги бяхме виждали отдавна. Както виждате коментират баланса на шичибукаите и маната на Черния. Тоест надали Бъги ше става шичи, колкото и да е влиятелен. Както казах, това е по-скоро контра.. или поне би трябвало да е... Те не канят никой на чай, те ше го експлоатират. В крайна сметка всеки с малко повече common sense/опит знае какъв е Бъги в действителност. Тоя ПАН-чийф и мене ми дойде изневиделица. Ония цитат който го обяснява.. ме устройва. Инак и аз не знаех какъв е тоя. И бтв прилича на фишмен. Но ме учуди, че Сенгоку препоръча Аокиджи *_* Мислех, че той вярва в абсолютната справедливост.. т.е. Акаину е доста по-добър избор. Не е казано, че ще изберат Ао де.. макар, че би било хубаво. Ма по-правилно е да е Акаину. И маринките да станат зли от тук насетне... А бтв.. като казах Ао... зад него, на кутийка 3 от шеста страница... http://mangastream.com/read/one_piece/73264755/6 докато си сгъва вестника... Пише "дараке" и после до колкото виждам йероглифите, най-вероятно са за "адмирал" ... дараке = мързелив, влачещ се и подобни Lazy Admiral Учудвам се, че не са го превели... Та Смоукър е нечовек и няма да се откаже докат не стане част от екипажа Коби-моби се тая... Генералната асамблея са мн зле 16 звъна = обява на война. Мн зле... dataa написа: "Тука свършват моита 16 години,каня ви на рожден ден-седемнаистия-" Това звучи доста добре... loader написа: Нами каза, че е егоистично. Не мога да се сетя нищо друго освен, че може да ги зареже за определено време (16 нещо си) Но това звучи страхотно!! Дано да е комбинация Среща след 16 дни, едикъдеси, с което започваме нов живот. Юстас майната му Капоне също.. Но ония небесен остров ми направи мн добро вчепатление и искам наще да минат от там скоро време СУУУУПАААААААААААААААААААААА ФУУУУУУУУУРАНКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ Е човека който прай чаптърите бе деа!!!! Са да не се окаже, че Енел е зарязал луната и е дошъл на дискотека на земята Къв е тоя остров баси...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 9:55 am |
|
kidamy |
|
|
|
kidamy написа: Според мене Лъфи е обявил война на правителството или нещо от сорта. Или ги е заплашил с атака някъде за да се събере екипажа му там ако още са му вярни като тест. Дали ще се появят за него пред голяма битка и дали лъфи може да разчита на тях. Все пак за това се спомена преди да отидем на УСОПН и Чопъра.
Аз от кога ви го говоря това вие за някакви баунтита ми разправяхте даже съм познал,че и знак ще даде къде да се срещнат
Последна промяна kidamy на Пет Юли 30, 2010 11:50 am, променена общо 1 път
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 11:45 am |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
Коби на английски не се ли пише Coby А онова не ми прилича много на C.. повече на K или Y И Коби не им е брат, а и не виждам причина Лъфи да си слага тату, което да включва и него.. но всичко може да се очаква от Ода
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 30, 2010 12:19 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Oda наистина е трудно предсказуем и въпреки всичко (за разлика от ... да не цитирам имена на мангаки на блич) логичен Чаптърът като го прочетох снощи, бях Определено ми трябва още един превод, мангастрийм имам чувството, че не се справят много добре, или пък моя английски не им вдява преводите Така... този грандиозен чаптър ще ми се да го коментирам в еквивалентен, съответстващ на положението му, пост корицатадвамата амигос, ама големи са образи козата която изяжда поредната "заповед", която е по-скоро напътствие, от началниците и cookies ... lots of cookies страничка 1-2Горосей политици до мозъка на костите си, за тях е важно да вървят нещата по старите релси и всичко друго са дребни пречки. Обаче ми се струва, че този път взимат проблема на сериозно, едната велика сила е разклатена (липсва Йонко), другата е почти разбита (Шичитата), третата беше на прага на много сериозно напляскване . Горосей трябва да направят нещо, иначе и сто армии от кумита няма да им отърват кожата. страничка 3Тоя пък от къде се пръкна. Както и да е , май той олицетворява "силата на бюрокрацията". Очакваше се Гарп да подаде оставка , явно корицата не е случайна, Сенгоку не му понесе добре войната и цялата мизерия. страничка 4Аокоджи - най-добрият избор за маринците. Кизару е твърде аут ъф спейс , а Айкану too evil . Може леденият да е мързелив, но е точен страничка 5Смокур ме радва с неговата упоритост, май така и не си прости, че Луфи бе в ръцете му, още слаб и неопитен, а сега е "виновен" за един куп събития. Go go Smoker-san искам да видя до къде ще го заведе неговия път и неговата Справедливост. страничка 6докторът е ебаси образа, Коби има хаки ... май това е заразна болест повече, отколкото нещо друго. Коби ми харесва как го развива Ода, като персонаж, надеждата ми, че няма маринците да станат "the bad one" е в него и още двама трима - Смоукър, Момонга, Аокоджи страничка 7-8-9цялото обяснение беше МЕГА ЯКО представям си какво са сътворили тези трима идиоти, ех че радост са - където и да са, каквото и да правят и това 16 ... хм, част от ключа, без съмнение страничка 10-11-12Кид, Килър тези момци не си поплюват. Звучи логично това за "новата и старата година", но защото Ода го каза чрез тях, смятам, че не е там уловката. Нещо което всички от екипажа разбраха на мига, не е нещо , което всеки чужд на Луфи човек може да отгатне лесно. Може би затова ни показа и Виви ( ) ... намек че тя все пак е част от екипажа ... че може един ден да се присъедини към тях (дай боже като булка, макар че те много жени, много нещо станаха Като цяло Кид е мамата си трака, не точно зъл, но жесток и след като вече официално обяви, че има зъб на Луфи, очаквам голям бой да падне. Или може би Трафалгар ще поеме тази част ... страничка 13след като споменаха че ЧБ е започнал да трепе суперновите и този черен летящ обект - първата ми асоциация бе че е той и Капоне е следващата му жертва. Но защо да не е Енел, той нали можеше да прави подобна гигантска топка Енел отново в играта ще е голям удар по целия свят. страничка 14оххх ще е някаква голяма гавра цялото това съобщение, дано следващия чаптър го каже най-накрая - черно на бяло страничка 15-16ЕКИПАЖЪТ!!! Липсвахте ми Франки е най-великият страничка 18-19както казаха преди мен, явно това са хората, които по-честичко ще виждаме в Новия свят, съперници на Луфи от неговото поколение. gl&hf p.s. татусът е голяма раота, нямам търпение да се разбере какъв е и защо си го е направил p.p.s. и бабата ... коя е и за какво се бори бабчето=Биг Мам ? неееее
Последна промяна Logrus на Пет Юли 30, 2010 12:32 pm, променена общо 2 пъти
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|