|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Авг 26, 2009 7:18 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Да ти кажа честно и аз не искам да показват, нека Ода да ни изненада, а и няма за кога. Аз лично Луфи го очаквам да се появи средата или края на септември месец или направо октомври го брой .
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Авг 26, 2009 9:16 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
E да, ТРЯБВА да се ъпгрейднат, ама аз взех да си губя надеждите... 1. До тук видяхме, че Санджи стана ОКАМА Нещо, което СИЛНО се надявам Ода да не допусне. Единствения МЪЖ на тоя кораб, който мисли за жените като за жени да стане ОКАМА ?!?!?! НЕ!!! Усоп стана ДЕБЕЛ; Чоппър се покри от бой между диваци и птички; Робин се срещна с армията на Революционерите; ЕДИНСТВЕНО и само Франки го виждаме с някъв шанс за развитие - пред вратата на дома на Вегапънк, където мое да намери сичко и да се самоъпгрейдне до Пацифист-левъл... 2. Явно Ода не смята да ни показва повече от наще герои. Което какво значи - че след 12тия шорт-терм би трябвало до няколко чапа да се появят? Е какъв ъпгрейд се прави за 3 дни летене и 4 дни пътуване към Шабонди... или по-скоро към MHQ, защото биха се досетили, че Лъфи ше тръгне натам като разбере... Да не говориме, че на Зоро мое години да му отнеме да стигне 3. Кума каза на Лъфи, че повече няя се срещнат(те двамата, вероятно)? При положение, че го прати на една плюнка от мястото, където отива той...? Хм... Би трябвало да покаже какво са правили на островите =/ Ако ще да е в спешъл някъв, ако ще да прекъсне историята на Лъфи. Искам да ги видя как тренират!! Ако са тренирали де... в противен случай ми дреме Усоп колко дебел е станал или Франки колко кучета са го гонили.. =/// Иначе действието в момента в мангата не е провлачено, а е ЕПИЧНО. Epicness needs time! Виж анимето- то е пълна боза! Дали са го на китайци явно и се рисува ужасно отвратително гнусно. И точат един чап по епизод и половина...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 28, 2009 11:50 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Хах, не го бях забелязал -> Озу младши - мъртвец ;0 Баси... Ода не убива 550 чаптара никой (уж), сега изби 2 площада народ за 3 чапа... Мн дорама го изкараха Оз.. ;/ На анимето сигурно ще е по-добре де, че тук за 1 чап нямаше как да се привържеме към него.. Та, по ред... Нами има наченки да научи доста неща за състоянията на въздуха и нейните темпота... Оз мн ме кефи с тая шапка и тоя меч огромен и готин.. жалко за него. Ханкок ги размаза всичките ♥ ♥♥♥♥ и не е на страната на маринките, както се очакваше ♥♥♥♥ и е красива ♥♥♥ ♥♥♥ Кума е баси животното мощно... А ДонФламинго е чудовище >.> Явно владее стрингове някви, а че се прави на пъпет мастър му е само за забавление... Все пак ще ми е кеф, ако успее да бутне плазата падайки, поне да размърда Сенгоку... а най-яко ще е ако може да удари Ейс и да му счупи белезниците от Кайроусеки... тогава ледниците направени от Аокиджи бързичко ще станат на димна завеса ;D И тогава пък смоукър ше се покаже..
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 28, 2009 1:40 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Интересно какво ще стане в другия чаптър 4 от шичибукаите се включиха в боя , Михаук беше се включил преди това , ЧБ сигурно още не е тръгнал от затвора - общо 6 . Те 6 ли си бяха попринцип или повече ? Липсва ли някой ми е интересно.
Оарс младши , не че съвсем нищо не направи , но очаквах малко повече - счупи 1 кораб и падна на плаца - да временно отстъпиха маринките ама не ми се вижда много . Пак както и да го гледам си мисля че в момента Белобрадко е от слабата страна . Чудно ми е защо всичките кораби които се домъкнаха стоят и гледат първо докато имаше лед и 2ро сега - я има я не 10на да сме видяли в мелето от останалите кораби.
//тази седмица от главите на Блийч , Наруто и ОП - най-ми допадна тази на ОП , но и никоя не ми хареса не знам какво повече очаквах , но нещо повече се надявах да видя , най-вече от ОП , после блийч ама те се мотаха и те ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 28, 2009 2:35 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Е най-много в тоя чаптър ми хареса как Ханкок ги млатеше наляво надясно, без дискриминация Нами се хвана на работа, дано научи нещо ново и да стане имба и тя Ся Оз, малко трагедия няма да навреди, но както каза Sayan за 1 чап нямаше как да свикна с съществуването му не ми пука особено, че умря. Кума и Дофламинго и те са някакви изроди, въпреки че не разбрах много каква е силата на втория. Мория някой трябва да го смаже пак, че ме дразни.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Авг 28, 2009 2:44 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Pinko написа: Те 6 ли си бяха попринцип или повече ? Липсва ли някой ми е интересно. Jinbei, ама нали е от нашите вече :>, но и той ще се включи. Бе на вас може да не ми пука за Оз, ама на мен ми стана кофти баси... не знам защо, но ми хареса някак си. А Донфламинго е 100% вече стринг юзер дето Саяна каза. Беше ми чудно как ще се бият с човек който от плода си контролираше тялото на другия, но сега като се оказа, че е невидими нишки, къде-къде по-голям шанс имат :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|