|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 11:16 am |
Zung |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Ако Хината умре лично за мен ще е гадно, защото ме кефи като герой - обаче пък си призна, че вече го обича затова автора може да реши, че образа и вече се е изчерпал и да вземе да я убие ;( ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Наруто с 6 опашки - я да видим сега дали Шинра Тенсея ще свърши работа!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 11:22 am |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Е сега ако умрат и 2-ма от тримата ми любии персонажи в мангата ( Какаши, Хината , Рок Лий) .... ще ми стане супер гадно Е изпълни си обещанието Киши .... да покаже Наруто с ПОНЕ 6 опашки Само не ми е ясно как един смешен GOD realm , чиито кукловод е смлян ще спре kyuubi-то
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 12:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Ей най-после доживях да видя как Хината признава на Наруто,че го обича.Наруто във Six Tails Form просто къртеше отвсякъде.Усещам,че със Пейн пак ще си раздават мощните тупалки
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 2:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=869_1450017843.jpg) |
Bloodwed |
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Апффф, какво толкова неможете да повярвате че Пейн може да победи? Та той е лидер-а на организацията, която си лови опашати зверове за закуска, обед, вечеря, или за да си запълнят времето.Когато Наруто дигне 9 опашки, тогава вече бих почнал да се притеснявам за Пейн
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 3:02 pm |
Zung |
|
|
Дори Пейн може да бъде победен просто не се знае кой ще издържи по-дълго време сега - Пейн използва доста Шинра-тенсей срещу опопнентите си - включително и срещу доста по-големите от него жаби. Наруто пък от друга страна нямаше контрол върху 4 опашки какво ли остава за 6, но ако си спомняте от битката с Орочимару атаките на лисицата бяха от разстояние, а и може да си удължава ръцете/краката, както си иска, така че този 5 секунден интервал, които има след всеки Шинра-тенсей може и да е достатъчен, за да го убият. Да не забравяме, че даже мечът на Оро не можа да прониже "демоничната-обвивка" т.е. чакрата на лисицата, така че какво остава за "ножлето" на Пейн. Интересно ми е друго, както видяхме в чаптъра не дадоха директно да нанизват Хината следователно има потенциал да са я наръгали на някое не толкова критично място. Лично аз се чудя защо Пейн започна да ръга Наруто с черните железа - вкараваше си чакрата в него - може би и наръга Хината, за да може да проворика лисицата да се покаже на бял свят, за да може да използва по някакъв начин забитите в Наруто метални прътове или пък вече влятата в него чакра. Силно невероятно де все пак знаем, че каквото и да се докосне до чакрата на лисицата става на пепел
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 4:03 pm |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Леле... След последните 2 страници на мангата бях направо така - О_О... 6 опашки? WTF!...
Ок... Наруто извади половин дузина опашки... Обаче дали ще победи?... Пейн дори и не трепна при тази гледка... Въобще не му направи впечатление... Такава би била реакцията само на някой, който е напълно уверен в силите си, че може да се справи с положението...
Бе ще видим другия чаптер какво ще стане...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|