Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 9:07 am 
Аватар

Дано само някой не се намеси. Напр. Ичиго, щото като гледам, май почти се е излекувал. Въпреки че ще е интересно, ако Ячиру помогне с нещо. Но пък няма да е в стил Зараки.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 10:04 am 
Аватар

Освен ако малката не е банкая на Зараки :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 11:56 am 
Аватар

Хахаха, репликата "Реших да си полежа та да измисля какво да направя с ръцете ти" беше бомба! Това Зараки не ми е сред любимите персонажи без причина, но и Нойтра е teh изрод. Нещата се заплитат и или Нойтра ще сбърка някъде, или някой ще дойде на помощ (доста капитани още не са се вясвали) или ще има "Абе не щях да си ползвам банкая, че ще те смажа без да ми е интересно, ама щом си толкова настоятелен ..." :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 12:53 pm 
Аватар

знам колко много искате кен-чан да спечели , но го даваите така на малко по-спокойно, че да не извади 6 банкай-а на веднъж за всяка от 6те ръце на Ноитора
:lol: :lol: :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 1:38 pm 
Аватар

chaos_master написа:
Хахаха, репликата "Реших да си полежа та да измисля какво да направя с ръцете ти" беше бомба! Това Зараки не ми е сред любимите персонажи без причина, но и Нойтра е teh изрод. Нещата се заплитат и или Нойтра ще сбърка някъде, или някой ще дойде на помощ (доста капитани още не са се вясвали) или ще има "Абе не щях да си ползвам банкая, че ще те смажа без да ми е интересно, ама щом си толкова настоятелен ..." :)

По - вероятно е Нойтра да почне да плямпа некви глупости , Зараки ще му омръзне ще каже нещо от рода "How stupid или Ridiculous" и ще го разсече как той си знае :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 4:07 pm 
Аватар

seth.vicious написа:
Е време е за Шикай бате !!! :shock: :D :twisted: Няма накъде повече!
Или направо БанКай = sv_next_level :twisted: = Айзен Сама Бонус левел
= И на есен нов Блийч : Ячирус Адвенчърс ! :doom:

Толкоз ли не вързахте, че Зараки вече има Шикай... леймърски истории....

Готин чаптър... абе щом има Зараки, чаптъра ще е готин. Заради тия чаптъри някой дне пак ще си сваля Блийч...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 4:46 pm 
Аватар

Зераки има дупка в тялото... не може да продължи да се бие освен, ако не вдигне левел или не я хеалне...
Най-яко за мен ще е, ако ячиру се включи... било то да излезне, че е неговия соул слейър или да счупи от бой ннойтора с репликата "how dare you kill ken-chan".
Имало е реплики от рода на "аз още очистя силните и ще оставя мравките за вас"... или пък когато оня вестоносеца и каза, че било спешно как и излезна реиатсуто...мхм
тая ще е доста силна... ако бутне ннойтора ше умра от кеф...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 5:06 pm 
Аватар

Тва мимяза вече на Х-мен 1,където онзи зеленият каза на Буря "Абе,вие не умирате ли?"...Та и тези двамата.Но Зараки трябва да победи.Просто не може онази грешка на природата Маюри и човешкото недоразумение Ичиго да побеждават наред,даже и Рукия успя,а само Зараки да не бие...Няма шанс.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 6:03 pm 
Аватар

123Ichiban написа:
Зераки има дупка в тялото... не може да продължи да се бие освен, ако не вдигне левел или не я хеалне...
Най-яко за мен ще е, ако ячиру се включи... било то да излезне, че е неговия соул слейър или да счупи от бой ннойтора с репликата "how dare you kill ken-chan".
Имало е реплики от рода на "аз още очистя силните и ще оставя мравките за вас"... или пък когато оня вестоносеца и каза, че било спешно как и излезна реиатсуто...мхм
тая ще е доста силна... ако бутне ннойтора ше умра от кеф...

Нойтра има дупка в главата ама се бие ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 8:23 pm 
Аватар

трябва да му се сложи един банкай и na Zaraki...и момента е много подходящ за такъв но да видим.....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 9:15 pm 
Аватар

Super_Beast написа:
трябва да му се сложи един банкай и na Zaraki...и момента е много подходящ за такъв но да видим.....

да бе жалко,че няма банкай
ама Кен-чан си е страхотен и така много ме кефи,няма банкай и пак е дзвер!!! :twisted: :twisted: Тоя с стоте ръце е обречен,само да ядоса още малко Кен-чан и ААУУУУТ!!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2008 11:28 pm 
Аватар

Зараки сега просто се кефи, че има кой да го реже. Той си е малко мазохист. Затова се прави на интересен.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 1:41 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Omega Red написа:
Освен ако малката не е банкая на Зараки :)

И на мен това ми мина през акъла, ама нещо не ми се връзва :? Зараки с малък пищящ лигав розов банкай :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Това ще е гледката на века.....малката си има някаква своя собствена сила, която от много отдавна искам да видя, надявам се да не я забравят... Аз подозирам, че Орихиме ще направи нещо, гледайте как метна Ичиго назад :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 3:22 pm 
Аватар

TheExar написа:
Зараки сега просто се кефи, че има кой да го реже. Той си е малко мазохист. Затова се прави на интересен.

и аз се сетих за това и ето какво изрових от битката му с Ичиго в SS арката
цък

Плюс това би било наистина голям майтап Зараки да има онази розова кукличка за банкай, единственото което не се връзва е, че всички в SS я приемат за шинигами или поне се държат с нея като такава ... ако знаехме защо, това щеше да е още един довод за тази теория. Все пак тя е доста различна от всички шинигамите, което в някаква степен я доближава до мечовете и техните образи :wink:

Плюс че до сега няма капитан без банкай, възможно е да са оставили Зараки за капитан, само защото всички са видяли неговия банакай (пък и Кенпачи никога не е бил особенно интелигентен :roll: ) да се разхожда с него.
Само остава въпроса какво всъщност му дава малката ... и тя е толкова загубена като него :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2008 4:02 pm 
Аватар

Omega Red написа:
и аз се сетих за това и ето какво изрових от битката му с Ичиго в SS арката ....
Това найстина е добро :twisted:
Що се отнася до лейтананта на 11 отряд ..... идеята че тя може да е неговия soul slayer е много добра :wink: , но ако не е така , то поне дано историята околонея да се окаже дълбока и интересна (наистина ми се ще тя да е нещо по-специално от колкото изглежда) , а ако и това не стане .... пак бих се задоволил , ако отношенията им продължат да са си такива ... като на баща и дъщеря :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]