|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 16, 2011 1:10 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
JohnnyQuid написа: Минато наистина е юбер мастър. Общо взето, чаптърът се разви очаквано, което не ми хареса. Кое му е юбер мастър-ното? Това че Кишимото така е казал ли ? По - скоро Килър Бий, и Райкаге бяха хайп-нати бая. Първия успя да реагира ДВА пъти на Хирашина на Минато(че даже можеше и да го умре с него ), и без да използва Хачиби чакрата изкара по - мощен Лариат от Райкаге. Последния пък, почти през цялото време наритваше Бий и ибати-ултра-"мощния" Наруто(мда, Наруто тоя чаптър си призна, че Ей е прекалено бърз, даже и за него ;D), и небрежно си стига до Минато, без той да може да реагира на движенията му по някакъв друг начин, освен да се порт-не. Та той Саске ще се окаже по - бърз от Минато, тъй като успя поне да избегне една от атаките на Райкаге с чиста скорост. Наруто още бая хляб трябва да яде, преди да приближат Мадара, тъй като за момента ясно си личи, че отстъпва на Райкаге, Килър Бий, и Тсучикаге.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 16, 2011 1:42 pm |
Hajutze |
|
|
|
За мене Килъра е най-бързия от сите ... два пъти успя да контри Минато, точно след като се телепортира (ако не и по време на телепортацията) Първия път беше миналия чаптър, когато Минато се телепортира зад Ей. Райкагето, който уж е юбер бърз не успя да реагира по никакъв начин, а Би вече беше пратил едно пипало на спасителна мисия. Втория път беше тоя чаптър, когато Минато се телепортира зад Би, а Би вече беше извадил меч и го беше насочил към Минато (забележете, Минато дори не беше видял меча до един момент)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 16, 2011 3:46 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Bloodwed написа: JohnnyQuid написа: Минато наистина е юбер мастър. Общо взето, чаптърът се разви очаквано, което не ми хареса. ... Фенбойщина, човек, фенбойщина.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юни 22, 2011 7:01 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Бах тоя Мадара, като поточна линия взе да вади шарингани и риненгани.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юни 22, 2011 10:36 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Кефят ме новите Six Paths of Pain. Дано битките са по-дълги, за да се усети силата им наистина. Тези герои не сме ги виждали много или изобщо в действие и се надявам да им се обърне необходимото внимание. Още повече, че сега са ъпгрейднати като свине. Чудно ми е само дали ще имат силата на опашатите зверове при положение, че те са екстракнати и не са вече в телата им?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юни 22, 2011 11:38 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Както мъдрите хора са казали-Никога не казвай никога.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 23, 2011 5:14 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Брей, чапеца яко ме надъха. Наруто почва не само да взима прякора на баща си, но и неговият coolness А последната двойна страничка е Didn't see that coming~
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 23, 2011 6:26 pm |
|
Rampage |
|
|
|
За да вземе прякора на баща си,трябва да е бърз колкото него БЕЗ да активира силата на лисицата.Иначе и аз бях на последната страница.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|