|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 5:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 16, 2007 12:10 am |
|
drzlobjul |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 18, 2006 5:37 pm Мнения: 835 Местоположение: Немам си на идея
|
A бе с тая манга кво става
Излизат ли нови чаптърчета или
са в застой,че ми се е причело,а
не искам да чакам по един месец за чаптър
Така,че има ли някакво развитие с мангата
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 22, 2007 6:46 pm |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Ураааааа най-накрая май ще се върнеме към лодката съдейки по preview-то http://www.evil-genius.us/
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 24, 2007 7:11 am |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Ок има напредък до края на деня сигурно ще са го изкарали чаптъра - имат RAW-овете
Изглежда до сега имаха проблеми със сървъра и пак се залавят за работа
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 28, 2007 12:23 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Супер..почнах да чета мангата и страшно се радвам че историята е продължена..почнах от 10тия том..и сега имам 1 въпрос..всичко се развива като в анимето..е има някой допълнителни бойни сцени което е якуу!
Сега въпросът..докато си четях го мяркам тоя пич..
http://xs216.xs.to/xs216/07263/Berserk_v10c05p107.jpg
И понеже го нямаше в анимето искам да попитам вясвал ли се е някъде другаде (в някой друг том) в мангата или ся изкочи от нищото?
Ако се е вясвал може ли да ми разяснити, кой да го вземат мътните е тоя
Мерси <3
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 28, 2007 2:45 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
@thefolenangel - ми мноу ясно, че ще се чудиш кой е тоя като не си почнал от началото.
И в темата за бързи въпроси ти писах - от самото начало да караш, иначе ще гледаш 'ъъъ, са кои са тия'
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 29, 2007 12:46 am |
|
Domus |
|
|
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am Мнения: 1016 Местоположение: Milky Butter Palace
|
thefolenangel написа: Супер..почнах да чета мангата и страшно се радвам че историята е продължена..почнах от 10тия том..и сега имам 1 въпрос..всичко се развива като в анимето..е има някой допълнителни бойни сцени което е якуу! Сега въпросът..докато си четях го мяркам тоя пич.. http://xs216.xs.to/xs216/07263/Berserk_v10c05p107.jpgИ понеже го нямаше в анимето искам да попитам вясвал ли се е някъде другаде (в някой друг том) в мангата или ся изкочи от нищото? Ако се е вясвал може ли да ми разяснити, кой да го вземат мътните е тоя Мерси <3
Тоя е един голям пич. Служи за Deus Ex Machina и е изрязан от анимето, от което то доста губи...
_________________ Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 29, 2007 7:46 am |
|
Mantzikert |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 10:21 pm Мнения: 3194 Местоположение: Мidland
|
Domus написа: thefolenangel написа: Супер..почнах да чета мангата и страшно се радвам че историята е продължена..почнах от 10тия том..и сега имам 1 въпрос..всичко се развива като в анимето..е има някой допълнителни бойни сцени което е якуу! Сега въпросът..докато си четях го мяркам тоя пич.. http://xs216.xs.to/xs216/07263/Berserk_v10c05p107.jpgИ понеже го нямаше в анимето искам да попитам вясвал ли се е някъде другаде (в някой друг том) в мангата или ся изкочи от нищото? Ако се е вясвал може ли да ми разяснити, кой да го вземат мътните е тоя Мерси <3 Тоя е един голям пич. Служи за Deus Ex Machina и е изрязан от анимето, от което то доста губи...
Мен по ме дразни липсата на Уиляд- Демона дето ги песледваше след като осободиха Грифит.
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|