|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 1:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 19, 2010 11:42 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Колкото и да хейтите Блича и Нарутото, 'сички знаем че всъщност си ги обичаме с все безкрайните им кусури. Топ заглавия са, и целия хейт на света не може да ги мръдне от първите позиции. Апа нека се слюнчат хейтърите(дет не пропускат междувпрочем да проверат излезла ли е новата глава )... На мен ми е весело да чета хейт коментари, а и да не говорим , че и аз влизам в техните обувки чат пат. П.П. Тоа Айзен и на мен отдавна ми лази по нервите. Крайно време е татенцетата ли, ВастоИчиго ли, абе некав комбинейшън да се напраи, да го освестят, че Бог не се става току тъй....
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 24, 2010 10:32 pm |
|
Shika_Tema |
|
|
Регистриран на: Пон Апр 07, 2008 1:12 pm Мнения: 54 Местоположение: ТокИо ~ DreAm-LanD
|
Sheva7 написа: Еми нормално е да е умрял ... Като го гледаш как полудя ,едва ли е измислил нещо. Едва ли е гушнал букета... the same thing over and over ама ако е умрял поне ще си сменя мнението за това как само "лошите" умират и ще се зарадвам и натваря едновременно, но нп... Според мен няма да килнат Айзен нз защо... ама имам някво предчувствие О_O
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 24, 2010 10:38 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Нормално ще е да не го килнат, за да може да направи ключа за измерението на краля на ОД и да видим нещо ново, а може би и яко
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 25, 2010 1:45 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Йоу, чете ли бе?, чаптърчето излезна топло топло в mangastreаm Айзен и на деди му разказа как точно седят работите с Готей --->от Айзен сама Готей 13 тайни нЯма! : изби ме и на поезия вече.... Тия пламъци от ада май му бяха банкая? Или се лъжа? Беше готов да ги изпече всички вкупом,само и само да утрепе Айзен...Да,ама не... Вандървайс вкара Ичиго отново в играта с resurrectiona който извади. Гулемо изрудче е тоя, сложи всички аранкари в малкия си джоб. Брееей - специално разработен за деди с тоз резърекшън----> ни мое му се отрече на Айзен, премислил е сичко до последната бръмка. Само че е подценил нашто момче дет ше му разкаже играта по-нататък... П.П.И кво праи Гин?? Люпи семки? Сега па той зачезна....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|