|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 7:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 15, 2007 12:31 pm |
zaribena |
|
|
|
Значи има някаква велика тайна, която Мадара, Първия и Четвъртия са знаели, а Джирая е на път да я открие. А тоя жабешки клйуч е свързан с някоя техника, което автоматично ме подсеща за призоваването на death god. Изглежда, че четвъртия иска наруто да може да призовава the death god, без да му се налага да умира ииии да победи мадара с тая техника?
пейн не ми се вижда много важен, сякаш мадара го е полял със сладки приказки за завземането на света и тем подобни. А итачи де е в цялата работа??Нещо ми липсва напоследък.
Да не би мадара да си е загубил дясното око и да му трябват 3 учиха + МS за призоваване на...ъъъ...чакрата на лисицата дето не е в наруто?Ако си е загубил окото (може би в битката срещу първия) значи не е толкова силен както едно време.
Какво очаквам по-нататък:
-Джирая убива всичките клонинги на пейн(или поне така ми се иска)
-Тсунаде vs. Конан Варварина
-Сасуке vs. Итачи битката се отлага за мнооогооо по-късно
-Междувременно разбират Великата тайна
-Наруто горе-долу започва да контролита лисицата
-final battle Madara vs. ???????
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 15, 2007 12:58 pm |
|
kidamy |
|
|
|
Хммм интерестно между другото ако се замислите всичко дето се каза в този чаптер имаше теории за него от още началото на мангата. Особено,че Четвъртия е баща на Наруто и така на татък.
Само не разбрах четвъртия бил разделил силата на лисицата на две значи само половината е в Наруто така ли а къде е другата половина??в ключа?
Хмм става интерестно
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 15, 2007 1:41 pm |
|
pisulka_sensei |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Не е Обито..
Просто защото няма смисъл от това -+- ще е много глупаво от страна на Кишимото.
И не виждам никаква логика Обито да има каквото и да е общо с Акатсуки.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 15, 2007 3:41 pm |
|
nozo |
|
|
|
Еми аз имам предположение за отслабването на печата- при първата среща на Джирая с Наруто той споменава, че чакрата на Наруто и на лисицата съществуват едновременно в тялото на Наруто, и смятам, че те взаимно се "заглушават", а и Джирая казва, че чакрата на лисицата е прекалено голяма за тялото на Наруто, т.е чакрата която я заглушава също трябва да е чудовищна. Това може да е причината Минато да е заключил Деветте опашки в Наруто, за да го предпази от собствената му сила. И тъй като Наруто използва и двете чакри печата отслабва. Т.е ако лисицата бъде премахната Наруто ще може да използва пълния си потенциал
Или нещо подобно ops:
Знам че е доста изчанчено, но друго за сега не ми хрумва ops:
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 15, 2007 5:00 pm |
|
Vegeta |
|
|
|
nozo написа: ДА това забравих да го напиша. В последния чаптър Джирая говореше за довършвани на някаква тихника, която придполагам е за изваждане на лисицата без да умира "приносителя" ами доколкото разбрах 4-я е сложил половината от чакрата в тялото на Наруто другата в себе си или нз къде
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 15, 2007 6:23 pm |
|
ira |
|
|
|
сега големият въпрос е каде е другата половина на лисицата (4акрата му де) и кой е тоби????????
и каква ще е тази техника? (те станаха 3 въпросите)наруто като я научи, заедно с този новият расенган ще е голяма веселба. ще избие гемиите на всички
нямам тарпение защото битките почват д ми липсват
_________________ Bite me!"-"Okay, what do you want to lose?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 15, 2007 7:01 pm |
|
Sai |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 13, 2007 4:43 pm Мнения: 91 Местоположение: In Naruto`s dirty mind
|
Всеки които гледа Наруто му се изка да доидат другите епове че да гледа яко битки аз пък нямам търпение да вида Саи и Хината особенно Хината ops:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|