|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 18, 2014 1:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Ще сбъдне мечтата на Кира. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) п.с. Кира се е вселил в него. Кира!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 22, 2014 10:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Сериозно ли четох този чаптър? Смисъл това трябва да е еквивалента на някаква първоаприлска шега, защото в противен случай Киши е идиот. Вярно е, че мангата е за деца, но няма дете-идиотче, което дори за миг би могло да повярва, че Наруто и Сасуке ще умрат, в така дадените обстоятелства.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 22, 2014 11:47 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Абе, к'во стана, бе, Саскемразците? До оня ден "Тоя Саске 'що не умре?", са' умира и всички "Не! Защо ще умира?!" Саске по ми се вярва да гушне букета, но се съмнявам за Наруто. Ако и двамата оцелеят, то това ще е най-голямата тъпотия. Винаги съм си мислел, че просто един от двамата трябва да умре и да не се стига до втори сблъсък между тях. Радвам се как се развиват нещата!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 22, 2014 2:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
^ Тоя даже го бях забравил, че съществува... Втория Тоби също не го знам кой е, може и да са го давали, ама... Тоя чаптър си беше пълна трагедия! Гледаме как момите реват за умиращите момци - много драма, много чудо... Сакура посмъртно не може да спаси Наруто с лечебни техники, а Саске си умира сам, така че моята теория е, че Орочимару ще покаже няк'во нечувано досега джуцу и ще спаси и двамат. Личи си, че е планирал нещо, въпросът е какво? А и ми се стори, че има някаква представа кой/какво е тоя Тоби.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 22, 2014 2:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38515_1391939940.png) |
SonGoku |
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6204 Местоположение: HxH World
|
Str3e7 написа: Ямaмото? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Yamato... Даже и името му съм объркал
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 22, 2014 2:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
KoP3Le7o написа: Не се изказах правилно. Ревете, че смъртта му била тъпа. Аз реално не знам каква смърт ще искаш - да го разчленят, да го измъчват и да умре в агония? Според мене ако така умре, ще е приемливо и ще съм доволен. За мен не е важно КАК ще умре, а как ще се отрази това на повествованието. Също така, аз нямам нищо против Сасуке, нито като герой, нито нищо. И не изпитвам желание някой да умира, не помня да съм писал някога, че искам еди кой си да умре. Всичко се върти около историята - доколко тя е убедителна. А няма нищо убедително, в намушкването на Сасуке и "смъртта" на Наруто, чрез изваждане на Лисо. Твърде ясно е, че няма да останат нещата така, че да има поне малко съспенс
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 22, 2014 3:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=51725_1391116597.jpg) |
Ilimana |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Ямато тотално е забравен от Киши. И на мен не ми се вярва Саске и Наруто да умрат. Пък и не ми се вижда много на място някой от тях да умре на този етап от историята. Интересно ми е какво е намислил Орочимару
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|