|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 11, 2010 11:08 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Определено ЧБ от самото начало е знаел кой е най-добрия плод за него. Нали ни показват как освен най-очевидната сила, много от силните плодове, юзърите им постепенно овладяват и други, логично свързани, но неочаквани сили. Брутално наистина, брутално. Толкова бързо се развива действието, сега на къде ? Вече няма време за безцелно и безгрижно обикаляне по островите, а ще ми липсва много този момент
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece has failed Публикувано на: Чет Мар 11, 2010 11:27 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ми.... [[":":: т ъ п о ::":"]] .... няма и сми да обяснявам защо... Но ще го направя ениуей Ода пре$%а мангата. Както направиха и другите автори на великите и епични истории.... направо ше пусна тема за "топ 10 най-провалена манга" е така... щото нищо свястно не остана... Глобалните грешки: 1. Лъфи тряяше да е безсъзнание от мн отдавна и да си гледаме войната или на флашбек или просто както я гледаме в момента, не виждам проблем... но той нямаше никакво място там. 2. Тъпанарщината, че 400 чапа никой не умирал, Ода тряяше да си я изтрие от главата още когато е преподписвал договора си с шонен джъмп за още 5000 чаптъра... Всъщност още преди да почне да прави детската си история. Не можеш ти да говориш, че са измрели 50 острова хора, а сега вече никой не умира и всички лоши се поправят... И тая ла*нарщина, че Белия умира е просто.. май казах вече. 3. Ейс трябваше да остане да пази мира на териториите на Белия и да се пенсионира на 20... Или поне да умре в БИТКА за брат си, а не като в някой екшън от 90" ... 4. Черния трябваше да си БИЕ ШУТА от ИД направо към фишмен айл... но не, Ода тряяше да си избие главния коз в тая манга за повече съспенс и компенсация, че убива абсурдно герои... 5. Шесто-ниво ламите изобщо, ама ХИЧ не трябваше да ги виждаме. Колкото смешен бе екипа на ЧБ до сега, толкова смешни ги направиха и тях. Приравниха ги. А чувахме за Ширю неща, които можеха да го сравнят с Белия.. ама чушки с лук, МУХИ СА БАЦЕ и тва си остава... и въобще - ЯЗЪК им за голямото представяне. МУХИ. За к'во ми пускаш Кроки-левъл хора на терен с толкова други!? И бтв Кроки > всичките тия лами... 6. Анормално тяло? Т.е. черния е сглобен от Хогбаг? Ръката му е на умрял кит, крака му на бита маймуна, а **** му е на.... и ще може да изсмуква сили в отделните си чаркове и да си ги ползва произволно? Най-силния? АЕ У ЛЕВО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ х///////////// Т'ва па беше толкова тъпанарскооо.... не бе, аз от 4 години чакам да видя " копи паста но ми..." Винаги съм се колебал дали бих предпочел него или казе но ми.... да беше копипаста, да беше кът-паста,... да имаше един герой с ЯмиЯми, черния да го е победил и да му го е кътнал от него и присадил на себе си. И така да може да сбере няколко плода - ок. Ма не, те го дават че има една логия, която може да краде ОЩЕ плодове. К'во да не земе са да изде и един ЗОАН тип и да стане на МИЖИТУРКА. OH WAIT... той вече е !!!! ;0000 Кой е най-силния бе? Кво като може да ползва 50 плода? Дори силата му да е равна с тая на белия, физически (НЕВЪЗМОЖНО) и да може да изкара всичкото от тия плодове.. как ше е най-силния бе? ЧУШКИ. Там има 3 адмирала, кон да ги пасе и тех. Един от тях може да го направи СМЕШЕН. Един long-range може да го направи смешен. Гарп/Сенгоку са нек'ви несравними имби, които им дреме на гъзъ за Маринфорд и предпочитат да си седят и ядосват отстрани, щото няма къде да се доредят от пацифисти и безсмъртни адмирали. Черньо е тъп шичибукай и на тоя левъл си и остава за мен. Но това беше смотанящина... да имаш черната дупка е предостатъчно... 7. Маринфорд за 4ти път го цепат през средата бе, деа и сградата?!?! 8. Идеята черния да изглежда като дебел и силен УСОП с пръстени и също толкова кух в главата ОЩЕ повече ме дразни.. 9. Писна ми да гледам МАРКО/ГАРП/СЕНГОКУ като герои от УанПийс Z 10. Рейли си е на Шабонди? Кога им е коатнал корабите тогава?!?! 11. Сега ше почнат да се появяват хора с по 5 плода, 6 вида хаки и 15 години бродене из моретата. Къде сме беее, парииии, точиии.... още колко ли КинДжишита има да видим деа и печалбарската индустрия деа х((((((((((((
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 11, 2010 11:39 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Саян, Аватар е ебаси скапания филм , може би сега ме разбираш какво имам в предвид п.п. само за протокола - не съм съгласен с критиките, те са по-скоро виждане за нещата, отколкото съществени такива
Последна промяна Logrus на Пет Мар 12, 2010 12:15 am, променена общо 1 път
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 12, 2010 12:03 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Саяне не че нещо но историята си се развива много добре в момента и това че има доста хора дето немогат да понесат че някъв си там герой пукнал и че им бил любим от самото начало, че ревали и кво ли още не си е техен проблем. 400 чапа си имаше пукясване- Арлонг ако не се лъжа, Going Mary си замина също нищо че е кораб, разбирам да нямаше абсолютно никви умиращини. Цитат: Белия умира е просто.. май казах вече. Е не оставаше и Белия да не умре тука и щях да се смея на глас..първо тоя ми е от времето на Роджър и вече няма място тука, идва си новото поколение колкото и тъжно да е(да имба е и не се знае дали някой ще го измести) и какво по хубаво място от това да пукнеш при войната. Цитат: Или поне да умре в БИТКА за брат си, Той така си и пукна, нали го спасиха преди да го наръгат..това че не е избягал от войната ми дреме важното е че се жертва там за неква кауза. Съжелявам че ще се повторя но хванете и прочете някоя книга за Черната брада да видите какви неща е правил.Тва е манга за пирати и е напълно нормално Черния да ми го направят някъв мощен след което да си дойде неговото време и да искат да го утрепат все едно с Белия не е било същото. Това с Рейли радваше и работата с просълзяването е било заради думите от Роджър според мен не толкова че Белия си пукася ей така.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 12, 2010 12:27 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Logrus написа: Саян, Аватар е ебаси скапания филм , може би сега ме разбираш какво имам в предвид п.п. само за протокола - не съм съгласен с критиките, те са по-скоро виждане за нещата, отколкото съществени такива Ъъ.. не. =/ -- иначе ок, щом така смяташ. Super_Beast написа: Арлонг ако не се лъжа Ми 99% се лъжеш. А Лучи, а всички останали УБИЙЦИ?!?! Всички са живи... поне така твърдеше ОДА. Нямам против някой да умра, не ме разбирай погрешно . Грешката обаче е заложена в основата, обяснил съм защо...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 12, 2010 12:45 am |
|
ShaLaLa |
|
|
|
Just sayin'... едит: сега?
Последна промяна ShaLaLa на Пет Мар 12, 2010 12:52 am, променена общо 2 пъти
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 12, 2010 1:01 am |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Мислех, че само на мен ми е тъпо от тея сили на BB. Хубуу... разбрахме, че ще е главния лошко, трябваше ли и такива сили да му добавят? ;{ Освен всичко трябваше да се похаби цяла страница за глупостите на клоуна. И за пореден път Jinbei говори едно и също. SayanMk написа: 8. Идеята черния да изглежда като дебел и силен УСОП с пръстени и също толкова кух в главата ОЩЕ повече ме дразни.. Сега разбирам какво е "ATYPICAL!!" И защо трябваше да го покриват с килим/хавлия/чердже, whatever it waz? A BOX! Ще видим как ще се развият нещата, но до тук голям fail според мен.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 12, 2010 1:25 am |
dataa |
|
|
|
Саяне же ме извиняваш ама неси добре,по-добър момент за изява от този здраве му кажи.Значи от една страна имаме един Йонкоу с екипажа + 40 и кусор "фамоузни"пиратски капитани + ордата на Луфи, а от другата 100 000 яки маринки + тълпа имбави офицери + шичибукаите + роботите и най-яката крепост на света.Та значи тия пичове се бият часове едни с други,има десетки хиляди жертви,изведнъж се появява Черната брада+банда супер чудовища и пречуква най-силния на света,краде най-страшната "парамесия",и срива най-яката крепост на света,и то прет лицето на целия свят, А ТИ предлагаш да оди да лови рибета на дънно......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|