Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Сря Мар 10, 2010 11:23 pm 
Аватар

Гарп и Сенгоку ако се сбият с ЧБ ще очаквам Гарп да умре.. Тогава Луфи не знам какво ще прави..
Колкото до ЧБ, трябва да има някаква уловка, за да ползва и двете сили.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 10:32 am 
Аватар

Според мене сега Акаину и всички други ще трябва да се откажат от убииството на Лъфи за момента и да се съсредоточат върху Черна брада. А през това време нашите да избягат.
ЛЕЛЕ представям си Епик батле сега между черната брада и маринките. Как искам да убие Акаину, Сенгоку и Гарп :death: :death: :death:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 11:08 am 
Аватар

Определено ЧБ от самото начало е знаел кой е най-добрия плод за него. Нали ни показват как освен най-очевидната сила, много от силните плодове, юзърите им постепенно овладяват и други, логично свързани, но неочаквани сили.
Брутално наистина, брутално. Толкова бързо се развива действието, сега на къде ? Вече няма време за безцелно и безгрижно обикаляне по островите, а ще ми липсва много този момент :(

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 12:31 pm 
Аватар

Ахххххххххх :evil: много ме дразни тая черна брада :headbang2: :headbang2:
Много противен персонаж ми е, и сега с тоя сс3 дето влезе направо :doh:
Как искам сега Гарп да го убие от бой, ама буквално да го сцепи :pokey:
ПС Все още не е късно за Драгон :king:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 12:41 pm 
Аватар

За Драгон Ива-чан каза че няма да се появи в тая война, пък и след като Лъфи го няма там няма причина да се появява сега.
Малко ми е тъпо така Черния с 2 плода , на Лъфи щеше да му е достатъчно трудно и само както ис беше с плода за тъмнината, а сега и с тоя за земетресенията... че май и едновременно може да ги ползва -мани. Освен точно това че има 2 плода да го разбие и да се самоунищожи някак си с времето.
Сега не виждам кой може да го спре точно. Ако маринките не могат както са съсредоточени толкова сили там, то и 3те йонкота няма да могат, нищо че сме виждали и чували за Шанкс най-много от тях.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 1:27 pm 
Аватар

Почти съм убеден,че и Лъфи ще се сдобие с второ плод по някое време на татък в историята.

Профил  

Заглавие: Re: One Piece has failed
МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 11:27 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ми....

[[":":: т ъ п о ::":"]]

.... няма и сми да обяснявам защо...
Но ще го направя ениуей :doh:

Ода пре$%а мангата. Както направиха и другите автори на великите и епични истории.... направо ше пусна тема за "топ 10 най-провалена манга" е така... щото нищо свястно не остана...
Глобалните грешки: 1. Лъфи тряяше да е безсъзнание от мн отдавна и да си гледаме войната или на флашбек или просто както я гледаме в момента, не виждам проблем... но той нямаше никакво място там.
2. Тъпанарщината, че 400 чапа никой не умирал, Ода тряяше да си я изтрие от главата още когато е преподписвал договора си с шонен джъмп за още 5000 чаптъра... Всъщност още преди да почне да прави детската си история. Не можеш ти да говориш, че са измрели 50 острова хора, а сега вече никой не умира и всички лоши се поправят... И тая ла*нарщина, че Белия умира е просто.. май казах вече.
3. Ейс трябваше да остане да пази мира на териториите на Белия и да се пенсионира на 20... Или поне да умре в БИТКА за брат си, а не като в някой екшън от 90" ...
4. Черния трябваше да си БИЕ ШУТА от ИД направо към фишмен айл... но не, Ода тряяше да си избие главния коз в тая манга за повече съспенс и компенсация, че убива абсурдно герои...
5. Шесто-ниво ламите изобщо, ама ХИЧ не трябваше да ги виждаме. Колкото смешен бе екипа на ЧБ до сега, толкова смешни ги направиха и тях. Приравниха ги. А чувахме за Ширю неща, които можеха да го сравнят с Белия.. ама чушки с лук, МУХИ СА БАЦЕ и тва си остава... и въобще - ЯЗЪК им за голямото представяне. МУХИ. За к'во ми пускаш Кроки-левъл хора на терен с толкова други!? И бтв Кроки > всичките тия лами...
6. Анормално тяло? Т.е. черния е сглобен от Хогбаг? Ръката му е на умрял кит, крака му на бита маймуна, а **** му е на.... и ще може да изсмуква сили в отделните си чаркове и да си ги ползва произволно? Най-силния? АЕ У ЛЕВО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ х/////////////
Т'ва па беше толкова тъпанарскооо.... не бе, аз от 4 години чакам да видя "копи паста но ми..." Винаги съм се колебал дали бих предпочел него или казе но ми.... да беше копипаста, да беше кът-паста,... да имаше един герой с ЯмиЯми, черния да го е победил и да му го е кътнал от него и присадил на себе си. И така да може да сбере няколко плода - ок. Ма не, те го дават че има една логия, която може да краде ОЩЕ плодове. К'во да не земе са да изде и един ЗОАН тип и да стане на МИЖИТУРКА. OH WAIT... той вече е !!!! ;0000
Кой е най-силния бе? Кво като може да ползва 50 плода? Дори силата му да е равна с тая на белия, физически (НЕВЪЗМОЖНО) и да може да изкара всичкото от тия плодове.. как ше е най-силния бе? ЧУШКИ. Там има 3 адмирала, кон да ги пасе и тех. Един от тях може да го направи СМЕШЕН. Един long-range може да го направи смешен. Гарп/Сенгоку са нек'ви несравними имби, които им дреме на гъзъ за Маринфорд и предпочитат да си седят и ядосват отстрани, щото няма къде да се доредят от пацифисти и безсмъртни адмирали. Черньо е тъп шичибукай и на тоя левъл си и остава за мен. Но това беше смотанящина... да имаш черната дупка е предостатъчно...
7. Маринфорд за 4ти път го цепат през средата бе, деа и сградата?!?!
8. Идеята черния да изглежда като дебел и силен УСОП с пръстени и също толкова кух в главата ОЩЕ повече ме дразни..
9. Писна ми да гледам МАРКО/ГАРП/СЕНГОКУ като герои от УанПийс Z
10. Рейли си е на Шабонди? Кога им е коатнал корабите тогава?!?!
11. Сега ше почнат да се появяват хора с по 5 плода, 6 вида хаки и 15 години бродене из моретата. Къде сме беее, парииии, точиии.... още колко ли КинДжишита има да видим деа и печалбарската индустрия деа х((((((((((((

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 11:39 pm 
Аватар

Саян, Аватар е ебаси скапания филм :) , може би сега ме разбираш какво имам в предвид

п.п.
само за протокола - не съм съгласен с критиките, те са по-скоро виждане за нещата, отколкото съществени такива :P

Последна промяна Logrus на Пет Мар 12, 2010 12:15 am, променена общо 1 път

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 11, 2010 11:55 pm 
Аватар

Най-големия ми проблем и от това което каза Саян е че Черния си присвои плод- това като го видях и в главата ми изплуваха Учихите и техните очи от Наруто. За мен единствения шанс сега е Черния да умре, да го убият де. За жалост обаче няма да стане :/

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 12:03 am 
Аватар

:doh:
Саяне не че нещо но историята си се развива много добре в момента и това че има доста хора дето немогат да понесат че някъв си там герой пукнал и че им бил любим от самото начало, че ревали и кво ли още не си е техен проблем.
400 чапа си имаше пукясване- Арлонг ако не се лъжа, Going Mary си замина също нищо че е кораб, разбирам да нямаше абсолютно никви умиращини.
Цитат:
Белия умира е просто.. май казах вече.

Е не оставаше и Белия да не умре тука и щях да се смея на глас..първо тоя ми е от времето на Роджър и вече няма място тука, идва си новото поколение колкото и тъжно да е(да имба е и не се знае дали някой ще го измести) и какво по хубаво място от това да пукнеш при войната.
Цитат:
Или поне да умре в БИТКА за брат си,

Той така си и пукна, нали го спасиха преди да го наръгат..това че не е избягал от войната ми дреме важното е че се жертва там за неква кауза.
Съжелявам че ще се повторя но хванете и прочете някоя книга за Черната брада да видите какви неща е правил.Тва е манга за пирати и е напълно нормално Черния да ми го направят някъв мощен след което да си дойде неговото време и да искат да го утрепат все едно с Белия не е било същото.
Това с Рейли радваше и работата с просълзяването е било заради думите от Роджър според мен не толкова че Белия си пукася ей така.

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 12:27 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Logrus написа:
Саян, Аватар е ебаси скапания филм :) , може би сега ме разбираш какво имам в предвид
п.п. само за протокола - не съм съгласен с критиките, те са по-скоро виждане за нещата, отколкото съществени такива :P

Ъъ.. не. =/
-- иначе ок, щом така смяташ.
Super_Beast написа:
Арлонг ако не се лъжа

Ми 99% се лъжеш. А Лучи, а всички останали УБИЙЦИ?!?! Всички са живи... поне така твърдеше ОДА.
Нямам против някой да умра, не ме разбирай погрешно :roll: . Грешката обаче е заложена в основата, обяснил съм защо...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 12:45 am 
Аватар

Just sayin'...

едит: сега?

Последна промяна ShaLaLa на Пет Мар 12, 2010 12:52 am, променена общо 2 пъти

But it sure is exhausting, livin' in chains
It’s paradoxical in every way
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 12:49 am 
Аватар

Никакви изображения не виждам в горното мнение.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 1:01 am 
Аватар
Културовед

Мислех, че само на мен ми е тъпо от тея сили на BB. Хубуу... разбрахме, че ще е главния лошко, трябваше ли и такива сили да му добавят? ;{
Освен всичко трябваше да се похаби цяла страница за глупостите на клоуна. И за пореден път Jinbei говори едно и също.
SayanMk написа:
8. Идеята черния да изглежда като дебел и силен УСОП с пръстени и също толкова кух в главата ОЩЕ повече ме дразни..
Сега разбирам какво е "ATYPICAL!!" :lol:
И защо трябваше да го покриват с килим/хавлия/чердже, whatever it waz? A BOX!

Ще видим как ще се развият нещата, но до тук голям fail според мен.

МнениеПубликувано на: Пет Мар 12, 2010 1:25 am 

Саяне же ме извиняваш ама неси добре,по-добър момент за изява от този здраве му кажи.Значи от една страна имаме един Йонкоу с екипажа + 40 и кусор "фамоузни"пиратски капитани + ордата на Луфи, а от другата 100 000 яки маринки + тълпа имбави офицери + шичибукаите + роботите и най-яката крепост на света.Та значи тия пичове се бият часове едни с други,има десетки хиляди жертви,изведнъж се появява Черната брада+банда супер чудовища и пречуква най-силния на света,краде най-страшната "парамесия",и срива най-яката крепост на света,и то прет лицето на целия свят, А ТИ предлагаш да оди да лови рибета на дънно......

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]