|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 2:48 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Sparda Dante написа: забрави да споменш също и че на Айзен кура е най-голям(питай Орихиме-то)
иии да - ся виждаш ли що Айзен толкова ме дразни? Oрихиме ми се струва, че нема база за сравнение........ Освен ако не е била по график, ма май не беше - беше негова тялом и духом (само негова),ако не ме лъже памтта. 'Наранена' отвътре мей би както натърти Гримжоу на Оранжевата тиква и той избесне Според мен не са я опъвали, ма щеше да е интересно ако бяха За съжеление не е сейнен мангата. Но че на Айзен е най-голям, дебел и най-продължително твърд си се знае по дефолт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 2:51 pm |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
DiaDora написа: Но че на Айзен е най-голям, дебел и най-продължително твърд си се знае по дефолт и като има по голема патка и от мене е още една причина да ме дразни по дефолт и за да не е тотален офф топик: Искаше ми се Шинджи да го натърти.Според мен той има най-голямо право да иска отмъщение - все пак Айзен сама си беше негов лейтенант ПП-Айзен дали има банкай?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 3:00 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Дотам ли я докара да си го мериш с рисуван герой? Я гет риЪл малко. Пък и нестандартните размери и качества никога не са в плюс. Believe me Шинджи нема и помен с включен Киока Суигетсу, никой няма. Трябва да го неутрализират някакси въобще да могат да почнат дори да го гъделичкат. П.П. Дори и да няма(което няма как да стане, със сигурност има), с шикай кат тоя закво му е банкай Не е кат капитан Малчо, който само Дайгуренства наляво и надясно и не му остава да диша на тоя банкай неговия... Ичиго е нещо подобно.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 9:21 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Че заряза Зараки , Бякуя и останалите бонуси в Хуеко Мундо да се бият с 0-та . Щото ако Зараки и Бякуя скочат на Айзен тре го счупят от 1 удар нали са животни. Най-ще ме накефи на Ичиго бащата и този на Ишида да пречукат Айзен и Гин кой когото си избере или 2мата Айзен пък Гин да го отметне Урухара, може комбо с Йороичи или Тесай сам срещу Гин . Жалко че няма да стане ама: ) Па Айзен вече може и да не му става от толко ползване на тва кубче Хьогоку ли как беше , мое се е увредил. Гин сигурно за тва е най-доволен ся той е най
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 18, 2010 1:13 am |
|
Rampage |
|
|
|
Абе нов чап има ли или утре????
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 18, 2010 7:37 am |
Hajutze |
|
|
|
Ичиго ще го запознае с някое огледало докат Айзен каства шикая си и ще бъде прокълнат до краааяяяя на света (spooky voice) заключен в своята илюзия (god darn it трябва да стана мангака )
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|