|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 19, 2011 12:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=26341_1311660459.jpg) |
akvamarin |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 12:52 am Мнения: 667 Местоположение: Selenit Saturn
|
lcool написа: Идващо от "устата" на някой с аватар на Сейлър Муун (или нещо приличащо на тях) ... ми не мога да го взема на сериозно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ти нали нямаш аватар ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) пък и мухлясалата манга също я нямаш
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 19, 2011 2:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7171.png) |
zlolub |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
akvamarin написа: Тая манга и да ме убият няма да я прочета ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Съвет от мен:Като не я четеш,не пиши тук.Само дразниш останалите хора.Сигурен съм,че има тема кой коя манга хейти.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 19, 2011 10:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Сега да видим каква ще е саможертвата на Отохиме за да се докопа до този лист хартия...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 19, 2011 10:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5109_1309157704.jpg) |
Valk0v |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Еееми доста интересен чаптър. Разбрахме защо тоя педофил Декен си е харесал принцесата - заради хакито й, да въздейства на Сиа Кингс, това е смисъла на целия му клан(легендата). Сега след като видяхме че Ширахоши има такава способност, съм сигурен че много хора ще си мислят че тя е накама материал - все пак не е толкова безполезна колкото изглеждаше на пръв поглед. Ако Шира беше поне малко като майка си, ще я приветствам с отворени ръце в екипажа Само не разбирам защо Джинбей се притесни от тия чудовища - верно бяха много големи изроди, но все пак такъв е и Джинбей А Ходи като му висна сопола като ги видя, защо сега всичките му минюни имат по един сеа кинг за кон бе да го ева Досега всички тенрюбита, които сме виждали са сополиви, насрани, грозни изроди. Ода наистина знае как да те накара да мразиш даден персонаж/група. Чудя се дали най-накрая няма да видим някой пекан тенрюбито, сигурен съм че трябва да има такъв И до чап-два Отохиме трябва да се гътне - в една от страничките Ширахоши беше на 6 години, а както знаем сега е на 16, а преди 10 години майка и е умряла. Надявам се до чап-два да свърши тоя флашбак
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|