|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Ное 03, 2010 4:52 pm |
Hajutze |
|
|
|
Gatler написа: саяне аз мисля че кума не е толкова силен колко беше преди, когато разхвърля стро хат паирътс по островите понеже е машина му липсва човешката воля да се бори все по жестоко което го прави слаб Човек трябва да ползва волята си за да се бие на 100% (физически невъзможно е да се биеш над 100%), докато машините винаги се бият на 100% от възможностите си. Единственото което може да му липсва е креативност.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Ное 03, 2010 9:39 pm |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
iRoNWill написа: Haki,gear 2 + gear 3 .... something flying away with awesome speed. Какво му пречи да е вода докато не е морска/океанска вода не виждам проблем най-малкото,че след като Рейли го е тренирал 100 на 100 му е обяснил как да мачка логии с хаки. От сега сигорно няма да от значение какъв ти е плода и дали ваобще имаш,а колко си добър с хакито. Имам чуството,че ония идиот въобще си няма представа какъв бой ще изяде Забрави и SSJ5 трансформацията Иначе, да горкия пич, не ми се мисли колко болка ще му причинят на него. В случай, че кокъла не ги избие сичките с някоя от неговите "оригинални" шегични нали
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Ное 05, 2010 9:39 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Май намирисвам 1вата и може би най-дългоочакваната битка в мангата - океанска битка между кораби с АБОРДАЖ!!! FUCK YEAH! Роджър и шапката - поредния фейл на мангата. Значи като гледам екипажа, всички са някакви прототипи на който и да е било, което е иключителна глупост. Никаква индивидуалност на главните герои, което според мен преебава духа на мангата - за мен тя беше от най-стария тип истории - обиколи и разбери света за да разбереш себе си. Са като са клонинги на минали пирати (или все още не) ми се изгуби целия интерес в героите и самия замисъл на мангата. Преди таймскипа казвах колко са зле тия работи, вие чак сега се осъзнахте какъв фейл са... Като изключим това - чаптъра беше класически, от типа който най-много харесвам. Май ми се потвърждава теорийката че Вегапънк е добър, щом е помогнал на Кума... Тоя Корибо ме радва, искам да го виждам и занапред в мангата, не сега да го строшат и да не се мярне повече. Нз що ама ми изглежда като изваян за крю-то на Черната Брада
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Ное 06, 2010 8:21 pm |
v2nkata |
|
|
|
Може това да е съвсем друга шапка и на Шанкс да му е харесал модела просто. Както и Oars J и Ace ( еднакъв модел шапки ).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Ное 10, 2010 7:01 pm |
Hajutze |
|
|
|
Защо имам странното чувство, че Лъфи по скорото иска да яде суши ...
Последна промяна Hajutze на Сря Ное 10, 2010 7:28 pm, променена общо 1 път
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|