|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 7:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Чет Апр 09, 2009 10:13 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Жалко, че другата седмица няма да има, но пък после Luffy в berserk mode доста има да си връща на Magellan  . А и другите двама ще се изявят и те.

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Чет Апр 09, 2009 11:41 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
 |
|
Толкова много ми се иска да спра да чета мангата за 5-6 месеца, но просто не мога xD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Пет Апр 10, 2009 3:11 am |
 |
Logrus |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Фолен , данке на всички които направихте превода на новия чаптър Саянски мисля, че той беше писал за евентуални сътрудници на Драгон в Импел даун, въобще и самия чаптър беше страшен  Жалко само, че не казаха повече за целите на Драгон, горе-долу мога да си представя какви са те, но как и защо е решил да се бори със Световното правителство , ето това ще е яко да разберем ShApEsHiFt3r написа: Толкова много ми се иска да спра да чета мангата за 5-6 месеца, но просто не мога xD ъхъ , успех и на мен би ми се искало, но никакъв шанс
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
 Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Пет Апр 10, 2009 4:45 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
SayanMk написа: Аз си мислех друго.. ако аз пишех мангата, щях да направя нещо от сорта: Лъфи разбира, че единствения ключ от катинара на ДжимБейсинджър и Ейс е в Магелан. Съответно Лъфи не може да ги освободи тях двамата. Обаче може да освободи някой друг, по желание. Обаче - ако съм на мястото на правителството, за да ми е сигурен затвора, в него бих вкарал хора, който да наглеждат затворниците отвътре - т.е. затворници работещи за правителството. И тук Лъфи или избира погрешно и затъва или избира правилно. Какъв е правилния избор - да попадне на работещ за правителството АГЕНТ НА ДРАГОН. Билет за навънка. Революционерите НЯМА КАК да нямат агенти в Импел даун. For what is worth... дори Ханибал може да е такъв. Само, че в теорията ми има един основен куцащ момент..... не аз пиша мангата  И тогава се появи Ива, но тя да е агент на Драгон, тва не го очаквах, честно казано, доста голяма персона е сама по себе си. Ма нямаше как да не ги споменат тук простооо ааааааааааааааааааааааааа  деа, най-добрия шоонен за последните 10 години си седи тва.... Та... Революционер от Южно море... тва значи, че тоя чернобелия може да е = Ива (по сила) Ива как се нави да спасява Луфи... trigun написа: Ива-сан ме утепа! В първия момоент си викам "А, добре, явно не го притеснява", ама после... То тва удвои ефекта ).gif) Добре бе, осъзнавате ли.... "това щеше да бъде спусъкът за нещо голямо" ли как беше... ми... не, не става дума за смъртта на Ейс. Нито за излизането му от затвора. Нито за смъртта на WB. Нито дори за войната между WB и правителството.... става въпрос, че Ива, помагайки на Лъфи за Ейс, ще накара революционерите да се задвижат преди света да е готов за промяна.. което ще доведе до егати катаклизмите Е, не е задължитено де, може и някое от горните да си е, ама... някак вече революционерите им е време по-активно да се намесят, на прага на новия свят сме... Въпроса е как ше се срещнат.. и ще се срещнат ли... и с кой ще се срещнат xD Там долу има толкова народ, с които наще могат да изгубят време в боища, че.... нямам търпение :>

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Пет Апр 24, 2009 8:27 am |
ShApEsHiFt3r |
|
 |
|
Нали историята Impel Down ще продължи около 1 година... Засега са минали 14 глави, тоест остават още поне 38. Анимето ще стигне до момента в който Кума им е*ава ангелите след около 8-9 епизода, а след това, че ще има 3-4 епизода за амазонките. После трябва да продължат с нещо, което означава, че или пак ще има филъри или ще ползват около 30тина епизода, за да покажат какво се е случило с другите.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|