|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Bishie Showdown V - Кръг 1, Showdown 6 Публикувано на: Нед Апр 27, 2014 12:26 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
И така, ще почнем и да гласуваме. Както обикновено най-важния фактор е красота - гласувате за това, което намирате най-красиво. Гласуването ще е чрез анкета(надявам се да не се опитвате да манипулирате вота), от всеки showdown за следващия ще продължава по един участник(събрал най-много гласове, съответно). Описанията не съм ги бърникал, оставил съм ги така както сте ги предложили. Опитал съм се да изманипулирам разпределенията, така че поне в първи кръг да не се срещат участници предложени от един потребител(или иначе казано съм въртял по няколко пъти опцията за разпределяне по колонки на http://www.random.org/ докато не се получи такова разпределение, при което да ми изглежда като да няма такива съвпадения). Гласуването ще трае до някой момент, желателно вечерта между 3ти и 4ти Май. И така, тук са: DNgirl написа: UFOgirl написа: Ren Kouen - Magi: The Kingdom of Magic TsukiAkari написа:
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bishie Showdown V - Кръг 1, Showdown 6 Публикувано на: Нед Апр 27, 2014 1:40 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Аyanami
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 27, 2014 2:15 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Johnny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|