|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 6:39 pm |
|
faye |
|
|
|
@babaginka Е не е тъй. Саяко беше японка и нямаше пукнат проблем с нея. Да речем че е специален случай, но в първи сезон и онзи шефчето от японската страна като разбра кой е Лулу също пълно съдействие. Това което се случи сега е не, че нещо толкова се е променило, а че тъй като бяха много наведнъж попаднаха в нещо като колективна заблуда, която беше усилена от Оги, който от своя страна беше манипулиран от Вилета. Както го каза тоз журналиста: "За Зеро се говори с чудесаата които е направил, а не с рангове и титли." Просто цялата работа беше изненада, която беше поднесена крайно едностранно. А всеки, който се противопостави с аргументи против директно може да бъде обвинен, че е под гиас.
За логиката принц=враг, тез от черните ризари прекалено дълго са били с Зеро, за да го предадът само с това.
Като стана дума за това, Щнайзер имам чувството че перфектно добре знаеше че Фреа ще се използва и даже това му е била цел Нямам конкретни доказателства но ми се вижда доста възможно.
Колкото до края, смятам че ще е нещо от типа: още няколко от сравнително важните персонажи мъртви. Императора мъртъв. Сузако имам смътното чувство че също ще вземе да се гъкне, но за благото на историята вероятно ще има някакъв компромис за живота му СС и Аня ще са живи и здрави отеглили се в "пенсия" така да се изразя, Карен ще съдейства за бъдещето на Япония, шанс Дино да е с нея. А Лулу седи на върха като самотния крал. Това са горе долу очакванията ми ^^
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 9:16 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Usagi написа: аз пък очаквам лулуш да умре а сузако да ожевее
Аз пък мисля че са ще се саюзът и или ще умрат и 2мата или и 2мата ще уживеят.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 10:14 pm |
|
extasy |
|
|
|
Докато размишлявах върху епизода се сетих, че наблюдавах няколко момента, в които режисьорския похват страшно много приличаше на този на Death note. Ама човек вече седи и се чуди дали е умишлено или просто си е въобразил тъй като двете анимета на моменти оставят доста сходен емоционален ефект у зрителя.
Размишлявах и върху Лулу. След като изгледах последния еп, първата ми мисъл беше:"Хах, тоя са трябва да тръгне от нулата." Ама като премислих нещата си реших, че е горе долу на същото дередже, както и в началото на първия сезон. Бая ще му е трудно, но според мен загубата на Нанали(ако има такава) май ще му излезе добре, защото сега вече наистина, ама наистина няма какво да губи. Сега е сигурно най-издирвания човек на света, но пък за сметка на това има доста опит зад гърба си и знае доста повече неща за врага, отколкото, когато започна. А пък и има Джеремая (което честно да си кажа не съм сигурна дали е нещо хубаво). А пък и през главата ми преминава едно гласче, което ми напомня за Xing Ke. Верно, че човека като цяло го интересува единствено Китай и императрицата, но все пак е задължен на Лулу. Най-малкото се надявам да е жив и да има сили. А пък и ми се ще още да видя от него
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 12:37 am |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
пппффф кой ще им даде Япония
на некви терористчета
не виждаш ли как гнилата вътрешност на Шнайзел постепенно се разкрива
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 12:55 am |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
И аз не смятам, че ще им дадат Япония. Макар да са им я обещали (иначе няма причина Черните Рицари да се съгласят да застанат срещу Зеро... нали това им беше условието уж т.т ) ...
Не се знае какво ще стане с C.C. Сега както е в това състояние горката Може би Лулу ще я използва някак... До колкото имам впечатление от характера му, няма да се предаде толкоз лесно, още по- малко ще се откаже от нея xD Ще измисли начин да си върне съюзниците изобщо.
И аз се моля за трети сезон и за добър, неразочароващ, неклиширан край. Искам нещо реално най- сетне т.т'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 1:29 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Kiava написа: И аз не смятам, че ще им дадат Япония. Макар да са им я обещали (иначе няма причина Черните Рицари да се съгласят да застанат срещу Зеро... нали това им беше условието уж т.т ) ... Не се знае какво ще стане с C.C. Сега както е в това състояние горката Може би Лулу ще я използва някак... До колкото имам впечатление от характера му, няма да се предаде толкоз лесно, още по- малко ще се откаже от нея xD Ще измисли начин да си върне съюзниците изобщо. И аз се моля за трети сезон и за добър, неразочароващ, неклиширан край. Искам нещо реално най- сетне т.т'
Искай си, 3ти сезон няма да има, четох в интервю че this is the end. Също така ако погледнете 18 епизод, точно преди Мортрет да размаже Лулу, на Аня й стана нещо. Но не какво и да е, ами точно оная простотийка която прави C.C. Което пак ме навежда на моята стара теза, че макар C.C. да си е изгубила паметта, Marianne НЕ Е...Така че става нещо като dream team - Лулу, Ориндж и C.C. И вече имаме всичко нужно за една кланница в кораба на Императора, в която се моля всички да измрат като кучета.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 9:54 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
|
machomen написа: Абе ще видите вие Emperror Lelouch Това е моето "предположение"
Дам и ако стане Император ще им варне Япония на рицарите. 100% сиг че ще е някав такъв хепи енда.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|