Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 41 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 2:49 pm 
Аватар

Еее най-много да умре Лулу накрая - нищо ново няма да е - аз вече свикнах във всякакви повръщни всичко да върви добре за героите ,а в анимета като това всеки да се ебава със главния герой :roll: Обаче се наспойлих и съм 50/50 сигурен ,че ще умре ,а императора вече никъв го няма - след 2 епизода ще мре 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 6:39 pm 
Аватар

@babaginka Е не е тъй. Саяко беше японка и нямаше пукнат проблем с нея. Да речем че е специален случай, но в първи сезон и онзи шефчето от японската страна като разбра кой е Лулу също пълно съдействие. Това което се случи сега е не, че нещо толкова се е променило, а че тъй като бяха много наведнъж попаднаха в нещо като колективна заблуда, която беше усилена от Оги, който от своя страна беше манипулиран от Вилета. Както го каза тоз журналиста: "За Зеро се говори с чудесаата които е направил, а не с рангове и титли." Просто цялата работа беше изненада, която беше поднесена крайно едностранно. А всеки, който се противопостави с аргументи против директно може да бъде обвинен, че е под гиас.
За логиката принц=враг, тез от черните ризари прекалено дълго са били с Зеро, за да го предадът само с това.

Като стана дума за това, Щнайзер имам чувството че перфектно добре знаеше че Фреа ще се използва и даже това му е била цел :? Нямам конкретни доказателства но ми се вижда доста възможно.

Колкото до края, смятам че ще е нещо от типа: още няколко от сравнително важните персонажи мъртви. Императора мъртъв. Сузако имам смътното чувство че също ще вземе да се гъкне, но за благото на историята вероятно ще има някакъв компромис за живота му :? СС и Аня ще са живи и здрави отеглили се в "пенсия" така да се изразя, Карен ще съдейства за бъдещето на Япония, шанс Дино да е с нея. А Лулу седи на върха като самотния крал. Това са горе долу очакванията ми ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 7:00 pm 
Аватар

аз пък очаквам лулуш да умре а сузако да ожевее :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 8:47 pm 
Аватар

faye написа:
@babaginka Е не е тъй. Саяко беше японка и нямаше пукнат проблем с нея. Да речем че е специален случай, но в първи сезон и онзи шефчето от японската страна като разбра кой е Лулу също пълно съдействие.

Е това са малко частни примери защото все пак и двамата са част от миналото на Лулу и Нанали... Но ддз, на мен ми изглежда логично разпадането на чернилките след разкриването на самоличността на Zero. Той даже и Лулу си го каза сам преди 1-2 епизода. Нищо де този спор и без това изглежда безсмислен с оглед на това че тъй или иначе предателството е факт :P

А според мен Лулу ще последва сестра си накрая и ще гушне кралския букет :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 9:16 pm 
Аватар

Usagi написа:
аз пък очаквам лулуш да умре а сузако да ожевее :lol:

Аз пък мисля че са ще се саюзът и или ще умрат и 2мата или и 2мата ще уживеят.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 10:14 pm 
Аватар

Докато размишлявах върху епизода се сетих, че наблюдавах няколко момента, в които режисьорския похват страшно много приличаше на този на Death note. Ама човек вече седи и се чуди дали е умишлено или просто си е въобразил тъй като двете анимета на моменти оставят доста сходен емоционален ефект у зрителя.

Размишлявах и върху Лулу. След като изгледах последния еп, първата ми мисъл беше:"Хах, тоя са трябва да тръгне от нулата." Ама като премислих нещата си реших, че е горе долу на същото дередже, както и в началото на първия сезон. Бая ще му е трудно, но според мен загубата на Нанали(ако има такава) май ще му излезе добре, защото сега вече наистина, ама наистина няма какво да губи. Сега е сигурно най-издирвания човек на света, но пък за сметка на това има доста опит зад гърба си и знае доста повече неща за врага, отколкото, когато започна. А пък и има Джеремая (което честно да си кажа не съм сигурна дали е нещо хубаво). А пък и през главата ми преминава едно гласче, което ми напомня за Xing Ke. Верно, че човека като цяло го интересува единствено Китай и императрицата, но все пак е задължен на Лулу. Най-малкото се надявам да е жив и да има сили. А пък и ми се ще още да видя от него :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 12:25 am 
Аватар

На мен откакто Нънали умря ми клони повече към Xtv. Просто не стига че са еднакви с Котори на външност ми и двете нямаха почти никакво character development и по някое време просто решиха да ги убият. :lol:

Последна промяна Usagi на Чет Авг 21, 2008 9:44 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 12:29 am 
Аватар

Те налрая и рицарите ще му помогнат, тва го направиха за да си върнат япония, ще видите финалните епизоди пак ще му помогнат.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 12:29 am 
Аватар

Сега годеницата му ще помогне.... Твърде влюбена е в него че да го устави.....И сигурно ще го приюти някаде...... Може и онзи от първи сезон с геасса на лифта дето се показа забравих му името та да се възползва от Люлюш ....Както върви ще има трети сезон! :lol: Изненада ме Оги като пойска да им върнат япония....Ако това стане никой няма да има нужда от Люлюш и ще го забравят!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 12:37 am 
Аватар

пппффф кой ще им даде Япония
на некви терористчета
не виждаш ли как гнилата вътрешност на Шнайзел постепенно се разкрива :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 12:55 am 
Аватар

И аз не смятам, че ще им дадат Япония. Макар да са им я обещали (иначе няма причина Черните Рицари да се съгласят да застанат срещу Зеро... нали това им беше условието уж т.т ) ...
Не се знае какво ще стане с C.C. Сега както е в това състояние горката :? Може би Лулу ще я използва някак... До колкото имам впечатление от характера му, няма да се предаде толкоз лесно, още по- малко ще се откаже от нея xD Ще измисли начин да си върне съюзниците изобщо.
И аз се моля за трети сезон и за добър, неразочароващ, неклиширан край. Искам нещо реално най- сетне т.т'

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 1:29 am 
Аватар

Kiava написа:
И аз не смятам, че ще им дадат Япония. Макар да са им я обещали (иначе няма причина Черните Рицари да се съгласят да застанат срещу Зеро... нали това им беше условието уж т.т ) ...
Не се знае какво ще стане с C.C. Сега както е в това състояние горката :? Може би Лулу ще я използва някак... До колкото имам впечатление от характера му, няма да се предаде толкоз лесно, още по- малко ще се откаже от нея xD Ще измисли начин да си върне съюзниците изобщо.
И аз се моля за трети сезон и за добър, неразочароващ, неклиширан край. Искам нещо реално най- сетне т.т'

Искай си, 3ти сезон няма да има, четох в интервю че this is the end. Също така ако погледнете 18 епизод, точно преди Мортрет да размаже Лулу, на Аня й стана нещо. Но не какво и да е, ами точно оная простотийка която прави C.C. Което пак ме навежда на моята стара теза, че макар C.C. да си е изгубила паметта, Marianne НЕ Е...Така че става нещо като dream team - Лулу, Ориндж и C.C. :lol: И вече имаме всичко нужно за една кланница в кораба на Императора, в която се моля всички да измрат като кучета.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 2:34 pm 
Аватар

darn т.т' Щом няма трети сезон, имаме два най- възможни варианта: или наистина да прецакат всичко тотално, както направиха с Death Note, или да стане както Wind_Falcon каза: лудо клане. Ще се моля за второто...
Макар че, така като чета заглавията на последните епизоди, малко или много се обнадеждавам. Може пък и да излязат със сполучлив компромисен вариант.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 9:42 pm 
Аватар

Абе ще видите вие Emperror Lelouch :P
Това е моето "предположение"

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 9:54 pm 
Аватар

machomen написа:
Абе ще видите вие Emperror Lelouch :P
Това е моето "предположение"

Дам и ако стане Император ще им варне Япония на рицарите. 100% сиг че ще е някав такъв хепи енда.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 41 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]