Дата и час: Пон Фев 10, 2025 7:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 11 [ 151 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III
МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 3:41 pm 
Аватар

idea/ is daddadaa actually a troll ??? /idea

Съгласна с WrathOfGod за чарът/харизматичността и прочие ... иначе не ги виждам как Гин и Натсуме биха стигнали до тук *blush* Така че, да - не трябва думичката "красота" да е пречка за това <3

/btw И преди и сега - принципно тези конкурси са направени за всички - всички предлагат персонажи (иначе половината бишита нямаше дори да са номинирани), нормално е всички да могат да гласуват ... и щом мъжете не са съгласни да се даде по 2 вота на жените в бишитата - ок, не виждам защо трябва да спорим и да минем на male vs. female ... (-_-)

PS А и бишитата не са грозни <3 <3 <3

Последна промяна crazy_little_crow на Нед Мар 25, 2012 3:45 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 3:44 pm 
Аватар
The No-Goodnick

WrathOfGod написа:
Красотата не е ограничена само до някакво сексуално влечение.
Всъщност е... просто сексуалното влечение не е ограничено само до външния вид Изображение

crazy_little_crow написа:
Съгласна с WrathOfGod за чарът/харизматичността и прочие ... иначе не ги виждам как Гин и Натсуме биха стигнали до тук *blush* Така че, да - не трябва думичката "красота" да е пречка за това <3
Личните предпочитания и сексуални фантазии на гласуващите Изображение

idea/ is daddadaa actually a troll ??? /idea
Изображение

п.п. А защо никой не писна "Дискриминация!" за ограничението, че за да имате право на глас трябва да сте регистрирани преди 2012 година и да имате над 100 поста...
Хем дискриминирам всички регистрирани през 2012 година, пък даже и дискриминирам всички имащи по-малко от 100 поста...

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 25, 2012 4:26 pm 
Аватар
TokiSubs

Много добре знаеш защо. :lol: Стига си ни тролил тука. :lol:

Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 1:39 am 
Аватар

:doh: за масовия биши вкус...

no comment там

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 1:54 am 
Аватар

Изображение

Шшш...разбрахме, Диадорке, разбрахме...

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 1:55 pm 
Аватар
TokiSubs

И какво стана в крайна сметка? Ще се маха ли правилото за двата гласа, или не?

Или просто ще изчакаме да се изкажат други хора, докато свърши Showdown-а и накрая нищо... :lol:

Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 2:17 pm 
Аватар
The No-Goodnick

Добре, поправих си мизерната грешка, за която вие не само не ме подсетихте, а даже почнахте да я използвате срещу мен...
Бях в грешка като записах, че ние тука търсим "красота", мислейки, че вие съвсем нормално ще възприемете "красота" като нещото, което може да бъде намерено навсякъде и да можете да възприемете едно цвете да е краси колкото любим ваш човек. Но не... явно "красота" е нещо строго дефинирано и всеки знае точно какво е за всички... странно... аз не го знаех това...

Та... добре... замених "красота" със "сексапил", така поне вече не би трябвало да има спорово от към дефиницията...
Защото всички знаем, че думичката "сексапил" е чуждица произлизаща от английското "sex appeal" и стоят за Сексуално привличане/Sexual attraction.
И какво всички знаем, сексуалното привличане не е строго определено и не е строго физическо - обикновено всеки си има свой собствени предпочитания за сексуалния си партньор, били те физически, психически и/или каквито и да е там...

Сега се надявам да виждате смисъла на това да приемам с по-голяма тежест гласовете на женската част от гласуващите потребители във Bishie Showdown-a... имайки в предвид, че женската част от гласуващите потребители е по-малка в сравнение с мъжката част...
И пак да спомена, че бих приемал с по-голяма тежест гласовете на мъжката част от гласуващите в Pantsu Showdown-а, но имайки предвид, че мъжката част от гласуващите е по-голямата част, не го виждам като толкова наложително колкото при случая с Bishie Showdown-а...

Но ако мнозинството на мъжката част от гласуващите продължавате да мислите, че това си е чиста дискриминация - ще дам двоен глас на мъжете гласуващи в Pantsu Showdown-a.

Благодаря за отделеното ви внимание.

п.п. Надявам се да не съм допускал прекалено много правописни, пунктуационни, стилистични грешки при писане на това мнение.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 2:28 pm 
Аватар
Модератор

dadaadda написа:
п.п. А защо никой не писна "Дискриминация!" за ограничението, че за да имате право на глас трябва да сте регистрирани преди 2012 година и да имате над 100 поста...
Хем дискриминирам всички регистрирани през 2012 година, пък даже и дискриминирам всички имащи по-малко от 100 поста...

Защото това не е същата "дискриминация", като която правиш сега. Когато гласуваш на изборите, се изисква определен брой години нали? Когато гласувате кой да е домоуправител или нещо друго, се гласува от хората от даден вход, а не от хората от друг блок или вход? И т.н. подобни гласувания, които изискват да си част от нещо или да имаш нещо (не говора за полови органи). 100 поста също е прекалено много за нещо фенско като това.
Ти правиш дискриминация и да дискриминация е, защото няма равенство във вота от хората, които могат да гласуват. Щом вота на едните има по-голяма тежест, то е дискриминация. А се прави за всички това (иначе щеше да има ограничение, само жените да гласуват още при първото биши, а в пантсу само мъже), такаче не е нормално да се бутат едните пред другите. Да не би малцинствата да имат по-голяма тежест когато гласуват някъде? Или и в пантсу мъжете трябва да им се отчита за 2 или са равни и при биши и пантсу. Защото дори и 5 жени, те могат да повлияят на вота в пантсу.
Ако толкова ще се прави за дадена аудитория, нямам нищо против да се забрани на противоположния пол да гласува в биши и пантсу. Само нямам представа как ще се ограничи това. Съответно и записаните герои в биши ще паднат доста. Тогава нека жените си се радват на 10-15те бишита, които ще запишат и да си плакнат очите с тях. Ако изобщо 10-15 ще е достатъчна бройка за провеждането на showdown. А и не е като гледам, жените да не гласуват за предложени от мъже герои, такаче явно вкуса на мъжете не е толкова лош? Плюс даже мъже гласуват и за същите герои, за които и жени гласуват. Значи вкуса им също не е толкова лош, колкото се изкарва?

Сексапил? Значи мъжа не може да определи сексапила на друг мъж, защото не го привлича. Но явно всяка жена бива привличана сексуално от друга жена, та затова вота им е равностоен на мъжкия.

Ако ще е така, следващата година въобще няма да си правят труда да участвам в Биши, след като вота ми е никакъв там, няма нужда да го давам, понеже е никакъв. И страшно ще се радвам, ако и другите мъже не участват в биши, та да се радват на 10-15те си бишита, които ще запишат само жените. Даже се чудя дали да продължа да гласувам и тая година, щом вота ми явно не е желан (не виждам друга причина, да се цакат така мъжете, а жените не).
И успех в определянето на кой е жена и кой е мъж, че да му отчетеш вярно гласа. И да не прецакаш някой, като му отчетеш гласа за 1, а реално е за 2 и обратното.

Всъщност предлагам още сега, да изхвърлим бишитата записани от мъже от Bishie Showdown, и женските герои записани от жени в Pantsu Showdown. Така скапания вкус на мъжете в биши, които казваш, че имат, няма да влияе по никакъв начин на женските да си определят най-биши герой.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 2:33 pm 
Аватар

:shock: Намери ли сте за какво пък да се дърлите и вие. На някой хора и питбулът им се вижда много красив, но е еба*ти грозното псе. Красотата е нещо строго индивидуално и няма начин един човек да определя какво да харесва другия. Примерно аз харесвам немного надарени брюнетки с чуплива коса. Някои си падат по едрогърди блондинки. Значи ли това, че ако аз гласувам за някоя брюнетка, а мнозинството гласува за конкурентка- блондинка, значи аз нищо не разбирам от красота, или че брюнетката е по-грозна? :o
А относно двойните гласове, за бишитата съм съгласен да имат двоен глас жените (той и без това рядко се чува техния глас), нека поне на едно от малкото събития предназначени за женската аудитория да им позволим да се почувстват силни и на място. Ама никакви двойни гласове на пантсуто, че там е мъжко царство, ясно ли е? :P Сега, ако мъжете избират бишита ще стане като в колизеумите, ще си изберем любимите герои, я Гинтоки, я някой друг здравеняк от нашите и това ще съсипе всичко. Идеята е мъжете да си определят готините мацки, а жените сладникавите женчовци и това е. :P :P :P

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 2:39 pm 
Аватар
Модератор

И аз това казвах, че няма как да определиш на кой гласа е по-правилен и затова това деление е тъпо.
Иначе според дада, питбула не може да ти се струва красив (или което и да е друго животно), защото трябва да те привлича сексуално, иначе вкуса ти не става, ако не те привлича сексуално :lol: Т.е. за да сметнеш животно, пейзаж и т.н. неща за красиви, то трябва да те привличат сексуално. Или още по-точно казано, ако си извратеняк, значи вкуса ти е най-точен. :lol:

И уточни под двойни гласове в пантсу какво имаш. Че на първо четене не искаш мъжете да имат двойни гласове, но после разбрах, че имаш предвид, мъжете да си определят. Т.е. да не се дава на жените двоен глас в пантсу. Но реално и 5 жени могат да обърнат вот в пантсу.
Иначе виж и кои са продължили в биши и кой е спечелил миналата година и виж дали отговаря на изказването ти: "ще си изберем любимите герои, я Гинтоки, я някой друг здравеняк от нашите и това ще съсипе всичко". Защото нито са здравеняци, нито са любими герои на мъжката аудитория. Такаче явно мъжете не прецакват така мощно бишито, както се говори.

Както казах и в предния пост, нямам нищо против Биши да стане изцяло гласуване само от жени, а Пантсу изцяло от мъже.

И пак ще го кажа: да бием шута на всички биши герои предложени от мъже в Биши и обратното в Пантсу, та да си се кефят женските, щом толкова искат на бишитата, без мъжете да им развалят кефа. Като ще прецакваме showdown-ите, да ги прецакваме както трябва.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 2:58 pm 
Аватар

В пантсуто имам предвид, че двойни гласове или деление на полове ми се види смешно. Все пак 5 фенки дали своя вот там хич не ме плашат, аз мъж ли съм или лукова глава. :lol: Да не е посмял някой да отговори на последния въпрос. :P Та, искам да кажа, че мъжете сме повече, но и ти си прав, че и в бишито са подбрани само "на мама убавците", нищо, че повечето са предложени от мъже. :lol: Но винаги стигаме до един и същи момент, "моето мнение винаги е по-правилно от това на другите". Ако аз казвам, този е красавец, а всички други не са съгласни, то те не разбират. :lol: Ако се преборим с това ще се получат беазварийни турнири, ама те пък са безинтересни.
А сега да призная, че има много ечи фенки и че тяхното мнение при избор на жени е равно на моето по тежест, но да си признаем, че повечето от нас не гледат онези ривърс хареми и женски анимета, за да можем да кажем, че сме виждали от всяка страна предложения герой. Тук обаче сам се контрирам с факта, че всеки участва със снимки или фенартове, показващи го в най-добрата му светлина и пак се завърта едно дълго и безсмислено зацикляне. Като цяло нямам нищо против женските гласове да са с по-голяма тежест, защото те наистина са малцинство и нямат много възможности за развлечение тук. :lol:
Мазни се на всичко женско. :blush:

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 5:00 pm 
Аватар
Модератор

Ми окей тогава. Щом правилата и женските казват, че преценката ми за красота е тотално грешна, смятам да си преосмисля начина на гласуване и записване. Щом героите които записах Gauche, Baka и Senji се смятат за грозни и вкуса ми не струва, тогава другата година ще запиша обратното: Whitebeard, Goku, Magellan, Kuma и т.н. Явно което смятам за красиво е грозно според правилата и жените, такаче което смятам за не красиво, трябва да е перфектно за жените? Окей. Така ще бъде.
Съответно, ако трябва да избирам между Джона Хил и Брад Пит, ще избера Джона Хил, защото нормално бих избрал Брад Пит, нооо нали съм с погрешни вкусове и не ме привличат сексуално, то избора ми би бил грешен и не бих могъл да оценя правилно красотата. Затова ще избера другия (Джона Хил), та да са доволни девойките и за да си плакнат очите :wink:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:05 pm 
Аватар

Аз също мисля, че жените трябва да имат по-голяма власт в шоудауните, затова нито ще гласувам повече нито догодина ще записвам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 6:34 pm 
Аватар

Kudrokoska написа:
Докато конкурса се казва "Bishie showdown" не виждам логика да се гласува за друго освен за външния вид. Като го прекръстят на "Най-добър мъжки персонаж" може и да почна да гласувам за характер и тогава пак ще си говорим.

Ха? дада плямпаше нещо за сексапил. Няма да говоря за мъжките персонажи, но това, което най-много ме привлича сексуално в един женски персонаж е точно характера...

Ето ти и пример -> блок 4 за това, за което той говори под обръщане на вота - макар че това е анкета, но според мен пак се забелязва ^.~ Но според мен пак - угодия на всички няма как да има >.> (че то жените все едно са единни в избора им, нали xD)

цлц... я съм момче... я съм гласувал за абсолютно същите като теб :lol:

Бтв 2 е твърде голям коефициент... нещо като 1.25 по-става. Така или иначе цялата идея е женското да е доволно, при все че предимно мъже гласуват...

и пак... ДАДААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
КАК МОЖА ДА СЛОЖИШ EU СРЕЩУ AOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang2:

МнениеПубликувано на: Пон Мар 26, 2012 7:52 pm 
Аватар

svenxxx написа:
Ох, and btw, като съм тръгнал да изтъквам разни неща и да се "заяждам", искам да кажа, че има някои предложения в Pantsu дето нямат нищо общо с "Pantsu = гащички". Смисъл, на снимките на предложенията не се виждат гащички... :shock: Такива участници трябва ли да се допускат? Все пак е Pantsu...

Пример: viewtopic.php?p=2627219#p2627219

Ш ме извиняваш, Свенски, ма мойте предложения, за мен, са по-хубави от всички женски, дет са с по два склада на "Родопея" и се размятат по гащички. :hat:
Дада е написал:

Цитат:
Pantsu Showdown го организираме за да се запасим с хубави картинки на красиви женски персонажи.. да де.. да изберем най-красивата сред най-красивите :whistle:

Красотата е субективна и аз не мога да я намеря в 80% от предложенията (наистина, no offence). Може да съм зле с мозъка, ддз. За мен красиви са мойте мадами, не щото са "мои", ми щот са готини, било то облечени и без масивни бюстове.
Деба, много мразя, кат не знам как да кажа нещо. :bash: :lol:

P.S.
And that:
WoG написа:
A aз все още се чудя защо не е просто female/male beauty конкурс?
Такива допълнителни специфики, пантсу, са напълно ненужни.
.. И по-долното мнение на УоГ.

Изображение
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 11 [ 151 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]