|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 11:36 pm |
|
extasy |
|
|
|
Имам много гадното предчувствие, че в края на краищата Сузаку и Лелуш ще минат към един и същи лагер. Оня лагер на на онези дет мразят Британия, а те самите биват мразени от Британия и още бая народ.
Любопитно ми е какво би ми могъл да направи човек, който е изгубил всичко и единственото, с което може да разполага е акъл, Геас, който вече не може да използва върху бая народ и живота му. Намирисва ми на "Ако умра, ти умираш с мен." А то не мирише, ами направо си вони. Но определено изобретателността на Лулу ме е изправила на нокти. Как ли ще ни шокират?
К'во ли ще стане със С.С.?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 19, 2008 7:32 pm |
|
faye |
|
|
|
Нещо много тегаво стана Точно това преобръщат нещата наопаки с всеки епизод почва да ме дразни. Дори на Лулуш почвам да му се нервя
За последният епизод, ми беше непоносим момента в който Лулуш отива където са се събрали да го предават. Направо спрх и пауза 2 минути докато се настроя за кофти развръзка. (не беше чак толкова смазващо ^^) Карен хем го знае толкоз добре и пак направи кофти заключението. Как стават тез работи. А иначе тез Оги и Вилета официално в черния ми списък(Сори Сафо, Вилета пада под ножа )
Точно за рицарите, кой е Зеро не трябва да има никакво значение. Това че ползва гиас още по-малко. Както го виждам оптимално са се уплашили да не би те самите да са попаднали под гиаса Стана ми кофти за Роло. Мислех че ще има хепи енд за него Но изглежда това аниме е на системата: "Накрая ще остане само един." В първи сезон дадоха нали, че краля винаги е сам, така че вече знаем какво да очакваме. Сега само ми е чудно как ще се възползват от присъствието на Мариан, като СС е в това състояние. Също ССе пленичка на Британия Толкова банално се получи че няма как да не се отбележи >< Гино не знае за Гиаса тъй че вероятно е направил мизерия за използването на Фреа и Британия е казала "Как с теб тъй и без"
Сега очаквам главно Ориндж да прави шоуто Другите са малко шах матнати. Преди да се подреди подходящия сетинг май няма да видим развръзка. Сузако е другата въпросителна. Какво ли ще щукне на вече вероятно напълно превъртелия му мозък
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 10:42 am |
|
babaginka |
|
|
|
faye написа: Точно за рицарите, кой е Зеро не трябва да има никакво значение. Това че ползва гиас още по-малко. Както го виждам оптимално са се уплашили да не би те самите да са попаднали под гиаса
Еее недей говори така . Това че Лулу е принц на Британия автоматично означава че е използвал японците като инструмент в борбата с баща си... Те се борят за свободата на Япония, а не за егоистичните цели на някакъв хърбав британски принц . А факта че има способност да манипулира хората безпрепятствено още повече усилва чувството че са изработени и предадени. Затова и даже Карен толкова много време му се перчеше
Анимето е много добро. Дали ще има силен край - малко ме съмнява (предчувствие).
Интересно ми е обаче какво ще направи Карен сега, след като (предполагаемо) Япония е освободена. Дали ще застане до Лулу в последната битка или ще му бие камшика. Нашия човек остана без персонал ей
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|