|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 8:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 04, 2008 4:29 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Епизода и ми хареса, и не ми хареса.
Лулу постъпи мъжки, което при него рядко се случва. Обаче като извика на Сузаку, че го е предал...
За първи път ми стана жал за Сузаку, защото този път наистина го прецакаха, а тъкмо почна да дава някакъв свястен план, макар съвсем не на място, но в негов стил.и като изредиха какъв е...Мислех, че до три ще се ограничат, а те...И нещо много добре разчита езика на тялото нашия, чак да му завиди човек и да му се чуди дали наистина не е бил с глава с задника, за да пропусне всичко останало.
Това, че ще се отърват от Лулу след войната може би ще бъде реалния, а и най-правилен развой на събитията. В крайна сметка, колкото и да си вярва Лулу, докато има война-има го и него, после той няма да бъде нужен и сериозно се замислих дали накрая нема да го видим в някоя канафка, британския принц.
Сцената между Шнезел и Лулу наистина беше безценна, а Шнайзел ме плаши сериозно. Щото е някаква по-мъжествена, интелигентна и решителна форма на Сузаку. Все още се надявам да се окаже някой зъл гений, който да иска да разруши света за кеф.
А дано Роло тегли ножа на Нанали, ама тогава не ми се мисли какво ще направи Лулу. Сигурно ще прасне един масов "Die" Geass на целия свят.
А Кален, ако смени страните...Няма такава гавра. Съвсем ще й спаднат феновете.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 04, 2008 11:42 pm |
Flame Alchemist |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
Мисля че всички пропускаме едно ВАЖНО нещо...
В този епизод ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЛУЛУ е ПОДМАМЕН/ГРЕШНО РАЗБРАЛ /
Той си мисли , че Сузаку го е предал , но всъщност Сузаку не е знаел за комaндите на Шнайзер ...
А Лулу повярва , че е бил предаден ... не само повярва , но и това го раздвижи като инициатива....веднага почна да действа ...
Но наистина ЗА ПЪРВИ ПЪТ е подлъган ... даже когато Шари умря , можеше да направят хиляди различни версий , които да минат през на Лулу главата за смъртта и , а Роро да си замалчи ... но те направиха така , че той веднага да разбере ....кой я е убил... той винаги е знаел къде и какво става и той е бил този които залъгва другите ... но В ТОЗИ епизод той остана ... не излъган ... по-скоро " С ГРЕШНИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ" , което е просто ...first time
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 07, 2008 5:14 am |
Flame Alchemist |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
Usagi написа: rolo ftw gino x kallen ftw
!!!
Няма ли да коментираш "новия вид" на Карен ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) по-специално промяната в гръдната и област
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 10, 2008 6:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
тежък еп
заболя ме главата докато го гледах
имат ужасен навик да разводняват сериите и в единични да нафрашкват сума ти действие
както и да е ...
КАРЕН МАЧКАААААААААААААА!
а да не ми и хареса как продължиха да изчанчват роло но все още има надежда за него (да не бъде изкаран тотален гадняр) макар, че знам че много фенове си го мразят и без това
а да най-тъжния момент в тоя еп за мен беше смъртта на Гилфорд
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 10, 2008 10:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
|
Какво направиха?! Убиха Нанали и сложиха отговорността не само на Сузако, а на Лулу ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Това беше нещото което не ми беше хрмвало, но пък затова избегнаха смъртта й под ръчичките на Роло. Другите жертви не са толкоз важни ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Само едно не ми е ясно. Роло трябва да е доста близо до Нанали. Как успя да се измъкне толкоз бързо?!
Другото: Да приемам ли че Лулу е получил безсмъртие от СС? Все пак се получи реакция между него и Аня
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|