|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 7:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 19, 2012 10:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Молим те, тук болшинството гласоподаватели са Слим Шейди модел...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 25, 2012 12:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) Мисля при бишитата да пусна: Ако гласоподавателя е от женски пол - гласа се брой за 2. Някакви възражения? Или поне някой да се изкаже, че ме подкрепя ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) п.п. Другата седмица явно ще мога да си правя някакви 1во Априлски шегис резултатите
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 25, 2012 12:27 pm |
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
Да, ама в пантсуто си гласуват главно мъжки индивиди... Ама и при бишитата гледам да пишат масово мъжки индивиди... ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) при Бишитата е нормално гласовете на гласоподавателките да се броят за 2
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 25, 2012 12:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Дъ фък?
И какъв е смисъла? Няма смисъл... пак се събират гласове, така че не виждам защо трябва да се броят за два гласа...
И пак казвам - дискриминация! Аз ако съм гей, какво? Ще ми се броят ли гласовете за два, понеже ме влекат мъжки индивиди, както жените?
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 25, 2012 12:47 pm |
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
svenxxx написа: дискриминация! Нещо друго ли очакваше? svenxxx написа: Аз ако съм гей, какво? Ще ми се броят ли гласовете за два, понеже ме влекат мъжки индивиди Ако дадеш снимков и видео материал, на това как се любите с някой сладур, може и да ти броя гласа като 2
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 25, 2012 12:51 pm |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Ехеее, чак видео. Pics and video or didn't happen! А защо на женските индивиди трябва да им се считат гласовете за два?
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 25, 2012 12:59 pm |
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
Еми... мислех и в Пантсуто да го правя на мъжката аудитория гласовете да се броят като 2 Ама имайки предвид, че и без това по-голямата част от гласуващите са мъже, смисъла от това на мъжете гласовете да имат повече тежест - отпадна. А пък при бишитата ако не се лъже има едно ~50% от пишещите(, защото чак сега ще започва да се гласува, чрез пост -> нямам правото да кажа "гласуващи") са мъже -> си го има смисъла женския глас да тежи повече тук ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) ________ svenxxx написа: Също така как ще разберете, че гласоподавателя е от женски пол? I have my ways
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 25, 2012 1:05 pm |
svenxxx |
TokiSubs |
|
Ето причините поради, които мисля, че идеята е нелепа и необмислена: 1. Дискриминация - Защо жените да имат повече тежест? И ние мъжете можем да преценим кой от мъжките персонажи е по-красив, така че няма смисъл... 2. Не се знае кой стои зад компютъра - да, няма как да се узнае кой е мъж, кой е жена. Всеки може да се представи за жена в интернет и обратното. 3. По тази логика трябва да се случи същото и в Showdown Pantsu... 4. Това правило предразполага вотът към по-лесна манипулация, като някой потребител може да се представи за женски индивидим, а всъщност да е мъж.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 25, 2012 1:12 pm |
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
svenxxx написа: И ние мъжете можем да преценим кой от мъжките персонажи е по-красив Но много малко от нас реално го правим това... и да... не можеш да ме убедиш, че не е вярноsvenxxx написа: 2. Не се знае кой стои зад компютъра - да, няма как да се узнае кой е мъж, кой е жена. Всеки може да се представи за жена в интернет и обратното. Това си е така... svenxxx написа: 3. По тази логика трябва да се случи същото и в Showdown Pantsu... вече си изказах мнението относно защо съм решил да отпадне това от пантсуто... svenxxx написа: 4. Това правило предразполага вотът към по-лесна манипулация, като някой потребител може да се представи за женски индивидим, а всъщност да е мъж. Това си е така... но смятам че мнозинството е прекалено мързеливо за да прави такива неща... а пък ако не са прекалено мързеливи, то просто са зле - защото това няма да постигне нищо друго освен да си почешат съществуващия на теория инструмент
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 25, 2012 1:15 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
@ svenxxx според мен dadaadda го прави за да не се обърне накрая на анти-вот, мъже вс. жени и почие .... Ето ти и пример -> блок 4 за това, за което той говори под обръщане на вота - макар че това е анкета, но според мен пак се забелязва ^.~ Но според мен пак - угодия на всички няма как да има >.> (че то жените все едно са единни в избора им, нали xD) Иначе ми е все таз дали ще имам 1 вот или 2 вота ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Щом мнозинството не са съгласни - тогава нека си е 1 <3 всъщност от тази тема разбрах че имам 2 гласа ^^'''PS F%(^@@#$%^ Gilgamesh vs. Ace ... dadaadda I kill you >.>
Последна промяна crazy_little_crow на Нед Мар 25, 2012 1:23 pm, променена общо 1 път
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 25, 2012 1:23 pm |
svenxxx |
TokiSubs |
|
Аз не съм мнозинството на този форум, crazy_little_crow.
Засега само аз съм против това с двата гласа. Други оплакващи се няма, така че не се знае дали мнозинството е против това.
Казах това, което исках да кажа. Казах защо съм против идеята с двата гласа, така че няма какво друго да добавя. Нека видим дали другите потребители на форума са съгласни или не.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|