|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisemonogatari [Зима 2012] Публикувано на: Нед Яну 08, 2012 6:44 pm |
|
velush |
|
|
|
Почна като директно продължение на Bakemonogatari със садо-мазо сцена между Koyomi и Hitagi. Писах аз, че момчето си взе белята с тази кучка, ама неее била "перфектната мацка"...дааа бе...никакво цундере, тя си е откровена садистка. Пак много диалози, много референции, много гаври и самоирония...определено ще се следи. nikolai_131 Цитат: ама ми писна да им гледам очите от близо Че то така си беше и предния сезон.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisemonogatari [Зима 2012] Публикувано на: Нед Яну 08, 2012 7:59 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Аз мисля да си го оставя като стане [c], за да ми бъде кефа двоен.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisemonogatari [Зима 2012] Публикувано на: Нед Яну 08, 2012 8:21 pm |
|
nikolai_131 |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
velush написа: Че то така си беше и предния сезон. В тоя епизод ги имаше в повече >.> Нещо множко ми се видяха >.>
|
|
|
Заглавие: Re: Nisemonogatari [Зима 2012] Публикувано на: Пон Яну 09, 2012 5:11 pm |
|
Jo jan |
|
|
|
Rampage написа: Аз мисля да си го оставя като стане [c], за да ми бъде кефа двоен. И аз. Но е интересно, а и няма много какво да се гледа...така че най-вероятно няма да ми се чака (после Blu-ray-a ще е по-добре направен така или иначе)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisemonogatari [Зима 2012] Публикувано на: Чет Яну 12, 2012 4:27 pm |
|
rurien |
|
|
|
йей гледам че 8thsin го превежда за хорибъл събс което значи = епик уин иначе първия епизод си беше уникален, всеки фрейм оргазъм, толкова много сакуга... >< имам усещане, че шафт за пореден път ще изкъртят всичко ако с такова качество е тв анимето, представям си какво ще направят за филма. ОП е малко клонинг на staple staple, но някакси повече ми харесва. И естествено винаги е хубаво да чуя отново homuhomu и кюбей. XDD
_________________ 只今より、運命の乗り換えが始まります。乗り換えをご希望のお客様は、お乗り遅れの無いよう、お急ぎください。
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisemonogatari [Зима 2012] Публикувано на: Съб Яну 14, 2012 5:22 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
И аз изгледах 1ви еп. Да като цяло вече ми е писнала презумцията. Като се замисля в началото (1ви еп/арка) най ми беше харесало старото аниме, защото започна с интересен суперначуръл елемент и "мистерия" около нещата, но после го забозиха в романс (а и много неща се разбраха), предполагам че и заради това не ми харесва и новото аниме. Само коемрс лигавщини + референси към тъпи анимета, и то много in your face и безвкусно сложени. Харесва ми как SHAFT си знаят че средностатистическия аниме faggot дето гледа Nise няма да ги долови иначе
|
|
|
Заглавие: Re: Nisemonogatari [Зима 2012] Публикувано на: Пон Яну 16, 2012 11:22 am |
|
velush |
|
|
|
Втори епизод - нещо не ме изкефи. Първа серия беше фрашкана с рециклирани сцени от Bakemonogatari с пренаписан диалог (е, имаше и една-две нови), но ми хареса. Във втора, като почнаха новите неща се оказа че точно тези нови са ми тъпи. Преди поне безсъдържателните разговори бяха фрашкани с подтекст, символизъм и хитри идеи. Втората серия си беше взета, като от някой флиртаджийски форум: много приказки, много пъчене, а всъщност скука и никакъв прогрес в историята.
Последна промяна velush на Пон Яну 16, 2012 11:58 am, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nisemonogatari [Зима 2012] Публикувано на: Пон Яну 16, 2012 11:35 am |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Тоя епизод си го удариха яко на teasing Главният пищеше буквално като момиченце (чак коса му бяха лепнали )
|
|
|
Заглавие: Re: Nisemonogatari [Зима 2012] Публикувано на: Пон Яну 16, 2012 11:58 am |
|
velush |
|
|
|
Цитат: чак коса му бяха лепнали С джуфки!
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|