|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 17, 2007 10:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Да оставим Лий/Хей на страна (съвсем мъничко ^^) ...мен сега повечко ме човърка историята на Yin ...като видяхме Чиаки и нейното тяло ... дали Yin също някога е била човек ... дох, то е ясно, че е била де, ама какво ли е станало с нейното тяло ? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Или тя е загубила само емоциите си (в това число и зрението), но си е човек все пак ..защото четох някъде, че имало два вида "кукли" ...
И другото, което ми е интересно е каква ще е ролята на оная зеленокосата мацка от ОП, която е тотално копие на C.C. >> Amber мисля, че се казваше ...в биографията на Хей се споменаваше, че главната му цел е да я намери ?!?
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 20, 2007 4:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5046_1230471828.gif) |
Spokesman Of Madness |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Тоя Лий като го застреляха си викам края тоя беше до тука!Са да не земе да се прави на Алукард ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) а то кво се оказа ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Бтв това аниме е супер зарибяващо
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 22, 2007 6:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5046_1230471828.gif) |
Spokesman Of Madness |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
3ти епизод го има на тракера.
Мене почва все повече да ми харесва.А тоя главния симпатяга е много коравосърдечно копеле
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|