Дата и час: Сря Фев 05, 2025 7:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 19 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 2:39 am 
Аватар

О да 10ти определено беше добър, дано да има серия от такива епизоди

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 10:53 am 
Аватар
Masaka?!

Rori-тата в CG са тооолкова сладкииииии >.<'''''

А деколтетата на британките са тооооооооолкова безсрамниииии <3

А Лулу има тооооооооолкова голям sister complex.... <___<

Нина sucks as usual... x___x

Сузаку обаче е тоооолкова лейм, "Kokoro da", буахахаха, движенията му докато го казваше бяха като на бавноразвиващ се олигофрен с проблеми с двигателно-роторната дейност (нз дали го написах правилно, anyway - he sucks...).

ЗОМФГ, бракът, Лулу, брат му, готеният китаец - въобще фенсървис на мах...
Изключвайки сюжетните дупки (например - кадърното британско разузнаване, което случайно е пропуснало ушиването на 1'000'000 униформи, ей така м/у другото хD) като от швейцарско сирене, това аниме е убиец. Не съм се кефил толкова на аниме от доста време.

A последният еп <3 Кягуя-сама тръгна да се занимава с Тенши-сама (готеното китайско рори), щото Руру не разбира езика на роритата... :lol:

Битката къртеше, за първи път да смачкат Лулу, пък и Шнайзел се появи (а той е добър колкото него поне). Когато действието не зависи от разни подривни терористични атачки, а се бият две армии на равни начала, Лулу губи преимуществото на изненадата и Geass-a и става кофти... Нз как ще успеят да се измъкнат от цялата тази ситуация... ;/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 1:50 pm 
Аватар

Хаха.Изтеглих скапания рилийз,ама реших,че ще съм отговорна и си изчаках ГГ.И не съжалявам.

Лулу го натакова.Ама много мощно.Толкова не съм се вълнувала и кефила от сума ти време.Как го размазаха.Той си мисли нещо,прави си го и моя човек(КИТАЕЦА :love: ) му го връща тройчно,четворно и всичко там.Мачка, гази и доказва.

Сега се надявам да се съюзи с моя човек(да,мой е!!!! :mrgreen: ) в името на белокосото лоли и да размажат Шнейзел,който пък е толкова велик,че ще бъде още по-интересно.Крайно време е да преодолее и брадър комплекса си,Лулу.

Кагуя се оказва баси сладкото същество.Ще е доста важна част,особено ако изманипулира мънечкото лапе,на което му е през китайската Федерация за идеалите и морала на Лулу.То си иска моя човек и свобода.

А като заловиха Карен и Лулу как й обеща,че ще я спаси...дали не се побърках от кеф.Няма толкова добро.

Превюто е много обещаващо.Ще има мазало,мазало и пак мазало.И СС и Ориндж ще си мерят....гиасите. :lol:

И искам да видя Шнейзел как ще го победят.Щото загуби ли Лулу в тази битка,той е свършен,а има още 15 епизода!!!Пък Гиас не мож да ползва, заради тъпия Сузаку.

Нина да мре.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 5:25 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

//От колко време не съм писала в темата :o

Иначе.... Епа беше велик... както послдните три които изгледах вчера... прост не очаквах, че действието ще започне да се развива извън Район 11... Трябваше да се случи, но не го очаквах...

Освен това тая пича китаеца (да, и мен ме радва, но го преотстъпвам на Zenith, имам друга любов ;) ) просто размазва отвсякъде.. но с Зеро няма да се съюзят.. виждам го мъртъв до 2-3 епа :)

Ориндж-кун го чакам да се появи скоро...

Ииии С.С. има разочароващо мако принос в този сезон... и фенсървиса във 2 сезон стана прекалено много... абе нещо ми е криво в тоя сезон.. историята е наистина добра, но тук-таме дребни неща ме дразнят...
:?

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 5:34 pm 
Аватар

angel_of_darkness

Пепел ти на устата :lol: . Не искам да съм некрофил. в краен случай преди смъртта си... :(

А кой беше онзи втори Лулу?

Спирам да спамя.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 6:58 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Zenith написа:
angel_of_darkness

Пепел ти на устата :lol: . Не искам да съм некрофил. в краен случай преди смъртта си... :(

А кой беше онзи втори Лулу?

Спирам да спамя.

Къф спам бе, това са диксусии ;) Нещо, което отдавна не съм виждала в тоя раздел :)
Иначе... за Xink-Ke или както му беше китайското име (дее*а, защо тряяда са толкова сложни) определено не искам да умира... Всъщност много ще се накефя ако се съюзи със Зеро, придружава Тцианг(още 1 китайско име, императрицата) и се получи така, че има 3 гениални пилоти на страната на Зеро срещу тримата рицари на Британците... ама просто като ги слушам как говорят.. и оная китайката как казва, че не е бил надарен с време... само тфа мога да си мисля...

ПС-не, моля те, не ставай некрофил, 2-3 епизода са 2-3 седмици xDD
В краен случай ще се присъединиш към фен-клуба на Hei ; )

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 7:24 pm 
Аватар

бах тя оная май знае къде как е надарен :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 8:08 pm 
Аватар

angel_of_darkness написа:
....

В интерес на истината си права.Не би било нормално Зеро да си има само Тодоу(и тоя не е с лесно име) и пленената Кален.Може би е СС,която обаче се качва на меха два пъти на сезон и то,защото уменията на Зеро се свеждат до бутона on/off.
Тя онази китайка(нейното име даже приблизително не мога да го изкарам) си ни показа очевдиното,но в Шин Ку(...) има още живот.Все пак тия хора само волята им ги води или волята на Лулу.
Пък и рицарите на британците не са само трима.Трима виждаме,а в блога на рандъм има още 3,които със сигурност ще се появят.Което прави минимум шест.като прибавим и Гилфорд,който някъде се затри и оранджи-кун,и става много тежко за Лулу.И ако не измисли начин и небето да пропаднене го виждам накъде ще ходи.

Hei? Darker than black? Ако е той -пиши ме и мен...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 8:59 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Usagi написа:
бах тя оная май знае къде как е надарен :lol:

Не се ебавай, оная беше яко бойна... освен това човека си обича императрицата ;)

Zenith написа:
angel_of_darkness написа:
....

В интерес на истината си права.Не би било нормално Зеро да си има само Тодоу(и тоя не е с лесно име) и пленената Кален.Може би е СС,която обаче се качва на меха два пъти на сезон и то,защото уменията на Зеро се свеждат до бутона on/off.
Тя онази китайка(нейното име даже приблизително не мога да го изкарам) си ни показа очевдиното,но в Шин Ку(...) има още живот.Все пак тия хора само волята им ги води или волята на Лулу.
Пък и рицарите на британците не са само трима.Трима виждаме,а в блога на рандъм има още 3,които със сигурност ще се появят.Което прави минимум шест.като прибавим и Гилфорд,който някъде се затри и оранджи-кун,и става много тежко за Лулу.И ако не измисли начин и небето да пропаднене го виждам накъде ще ходи.

Hei? Darker than black? Ако е той -пиши ме и мен...

Да, имам чувството, че уменията на Зеро за пилотиране се смаляват с всеки изминал епизод... Карен и Тоудоу са единствените му асове... Обаче очакваме нови попълнения от Индия...

Иначеее Шин-Ку (***) добре, дори и да се присъедини към Лелуш, надали ще живее дълго. Просто не ми се вярва да отделят повече от 5 минути на смъртта ми или съответно невероятното му излекуване от болестта (от някой високотехнологичен... нинам и аз) Обаче това за волята да живее е много вярно. Явно няма да умре преди края на битката... А Лулу ще има проблеми с измъкването от мелето, в което е.. ИВсе пак, понеже остават още 20 епизода все ще успее да се измъкне някак, дано е с помощта на Шин-Ку...

Оффф ПС-Да, за него иде реч :) Амаааа още не е точно съществуващ...(фен-клуба) като го измислим ще направим банер за подпис и ще ти пробутам един xDD

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 9:18 pm 
Аватар

А Лакшата индийка ли беше?
Дори да не живее дълго,аз все мисля,че този път нещата трябва да са окончателни.или Лулу ще смачка Британия или Британия ще смачка него.Това е положението.Обаче ме гложди съмнението,че скоро ще хукнат след императора и хермафродитчето и няма да имаме ясна идея в кое измерение се развива действието.Все пак трябва да се обърне по-сериозно внимание на гиаса, не за друго, ами анимето това име носи...е,и на Лулу...
Смъртта на Шин Ку,ако не е от най-драматичния момент в анимето,обещавамм глави ще режа...(не мога да имам претенции за най,защото все още някой ключов ще умре и трябва да е драматично)
А измъкването му от сегашната ситуация ще бъде едно от най-големите чудеса,които ще успее да сътвори.по дяволите ЩШнейзел го победи,ако не на шах, то в много по-важната психологическа игра,ин то от години...

Отнесох се. :lol:

Бутай,бутай.;р;р

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 17, 2008 11:37 pm 
Аватар

Цитат:
Не се ебавай, оная беше яко бойна... освен това човека си обича императрицата

то тва не пречи
виж Кагуя и на 3 е съгласна :lol:

Цитат:
уменията на Зеро се свеждат до бутона on/off.

като един типичен мъж лол

Шнайзел ма дразнииии и всички шибани knight-чета
особено онова тъпунгерче дето само се разхожда и праи снимки

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2008 1:06 am 

Аз лично изгледах към 10 пъти епизод девети и около 3 пъти (ДОСЕГА) 10-ти :lol: Не знам защо 9-ти не ви е харесал , на мене лично ми хареса даже повече от десети :D

Anyway , Кягуя (спелинг фтл) почна страшно много да ме кефи ... имам чувството че в крайна сметка ще се окаже много повече жена , от колкото лигаво лапе :lol:

Веднага почна да манипулира малката китайка :lol:

Шин-ку е абсолютен изруд! Както Руру каза " нима небесата са му дали и двете дарби" .... според мен ще се съюзи с Руру за да ги измъкне от битката (и така да спаси принцесата) но ще земе да фърли топа и ще накара Руру да обещае да се грижи за нея и т.н. ... някаква такава боза оачаквам :P

СЕЗОНА КЕФИИИИИИИИИИИИИИИИИИ НА МАХ ... но някак си "любовната" връзка между Руру и С2 , се измества от тази между него и Карен ... което лично мене не ми допада :? Целунаха се в края на първи сезон (ИЕЙЙЙ) , в началото на втори .... сега ... се едно се виждат за първи път ... А пък тая Карен колко хора я видяха гола ... напрао не е достойна вече за Руру 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2008 1:22 am 
Аватар

Тва да не ти е първото аниме което гледаш :o
как ще гледаш един епизод 10 пъти :o
аз ако гледам толкова пъти един еп ще умра от затъпяване *lol*

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2008 1:33 am 

hacky написа:
Тва да не ти е първото аниме което гледаш :o
как ще гледаш един епизод 10 пъти :o
аз ако гледам толкова пъти един еп ще умра от затъпяване *lol*

Естествено че не ... просто съм хипер-ултра -ъбсесд с него :lol: Повече от четири месеца се самонакзвам с пускане на дълга коса , само за да мога да избарам на Руру прическата :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2008 6:12 am 

Аман от полуголи brainfucked лолита, аман от плюшени безформени жълти играчки (някой забеляза ли че в кабината на камиона имаше същите декорации като това ... нещо) и от фенсървис .... Наближава момента Лулу да фейлне за последно, да завържат финал достоен за няколкохилядoепизоден бразилски сериал + prolly romeo&julliet - like край ...
Изчезна и оня имбав feeling oт първия сезон да не говорим, че направиха лулу прекалено човешки (за което вече бучах бтв) ... doh doh >_<

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 19 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]