Дата и час: Пон Фев 10, 2025 8:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 18 от 19 [ 274 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Badass Showdown - номинации & дискусии
МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 1:15 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Downfall написа:
Добре че Зараки победи,че така и не разбрах какво му е бадасс-кото на Гътс като само убиват и измъчват приятели му пред него а той е безсилен...

Нали! Ама те щото са чели и мангата та там не е чак такъв нещастник и за това го защитават.

Истината е, че докато сме виждали Гътс в моменти на отчаяние и слабост то Зараки никога не се е показвал като такъв. Какво по-мощно доказателство за бед ас от това?

Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 1:18 am 
Аватар

dadaadda написа:
Johnny Cage написа:
6iblio написа:
Johnny Cage написа:
Фенбойчетата на Блийч го елеминираха и ето какво стана, най заслужилия титлата също им стана жертва...end of story!!!!

Хаехаехаеххае точно ви е си го елиминирахте Алукард. Не ме карай да поствам гласуването от миналата битка. След като гътс победи без да заслужава, е нормално да има последици. А не знам какво толкова се надъхахте, че showdown-a е фейл. Всъщност знам, но ако погледнете безпристрастно, не е като да го е спечелил някой като Пикачу. Каквото и да си говорим зараки си е badass.

Линк? Аз никъде не видях Гътс и Алукард да са били във една тема?

viewtopic.php?f=46&t=59351

bad luck then :arrow:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 1:19 am 
Аватар

Зараки рулз :rocknroll:

Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 1:24 am 
Аватар

Belgarion написа:
Истината е, че докато сме виждали Гътс в моменти на отчаяние и слабост то Зараки никога не се е показвал като такъв.

В битката срещу Nnoitra имаше такъв момент....

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 1:33 am 
Аватар

Belgarion написа:
Downfall написа:
Добре че Зараки победи,че така и не разбрах какво му е бадасс-кото на Гътс като само убиват и измъчват приятели му пред него а той е безсилен...

Нали! Ама те щото са чели и мангата та там не е чак такъв нещастник и за това го защитават.

Истината е, че докато сме виждали Гътс в моменти на отчаяние и слабост то Зараки никога не се е показвал като такъв. Какво по-мощно доказателство за бед ас от това?

Точно!Но както и да е всеки си има мнение по въпроса.

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 1:36 am 
Аватар

Лошото е,че вашето бие към грешната страна.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 1:41 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Johnny Cage написа:
Belgarion написа:
Истината е, че докато сме виждали Гътс в моменти на отчаяние и слабост то Зараки никога не се е показвал като такъв.

В битката срещу Nnoitra имаше такъв момент....

Нима?... =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 1:43 am 
Аватар

Пусни си я пак и ще видиш, беше когато оня се трансформира и му нанесе дмг.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 2:19 am 
Аватар

Johnny, спри се бе, човек. Та ти не знаеше дори, че Алукард отпадна от гътс и говореше и говореше се едно всичко знаеш. Аз щях да спра да пиша на твое място.

Bel, това и аз се опитвам да от много време да им обясна, ама те си знаят сам своето. Всеки свързва гътс веднага с мангата, и затова се гласува за него, докато тук става дума за анимета...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 2:37 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Впрочем ако трябва да сме истински точни Зараки получава твърде малко скрийн тайм и керъктър девелопмент на фона на останалите герои в анимето си.
Докато Гътс е главен в неговото аниме и нещата стоят доста по-различно. Благодарение на достатъчното време се видя и слабата му страна, но педалите резнаха анимето точно когато бе станал най-слаб (поради което берсерк е единственото аниме в блеклиста ми!). Естествено в мангата нещата продължават естествения си ход и съответно историята се променя сериозно.

Поради горните фактори и поради естеството на контеста (само за аниме) Зараки следва да победи. Вече доколкото това се харесва на някои хора ми е през къра, но счетох да обясня защо трябва да е така.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 5:30 am 
Аватар

П.П. аз гласувах за Зараки само и само гласовете да се изравнят

П.П.П. Е, поне първите трима си бяха бадаси, макар и Алукард да не спечели. И Реви отпадна от победителя в конкурса, както и трябваше да стане, макар и това да не стана на очаквания финал с Алукард. Е, какво да се прави.

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 10:58 am 
Аватар

Erj, и ти се спри, поне като не си гледал Берсерк, не се обаждай, виж аз както не го правя, щото от Блича съм гледала има няма 10 серии. Не го познавам Кенпачи, нищо че гледала амв-та с него. Пък даже си гласувал и напук :?

Belgarion написа:
Впрочем ако трябва да сме истински точни Зараки получава твърде малко скрийн тайм и керъктър девелопмент на фона на останалите герои в анимето си.
Докато Гътс е главен в неговото аниме и нещата стоят доста по-различно. Благодарение на достатъчното време се видя и слабата му страна, но педалите резнаха анимето точно когато бе станал най-слаб (поради което берсерк е единственото аниме в блеклиста ми!). Естествено в мангата нещата продължават естествения си ход и съответно историята се променя сериозно.

Поради горните фактори и поради естеството на контеста (само за аниме) Зараки следва да победи. Вече доколкото това се харесва на някои хора ми е през къра, но счетох да обясня защо трябва да е така.

:thumb:

Честито на победителя. Яд ме е малко :( , отива за нескуик да й мине яда.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 3:27 pm 
Аватар

Woow :wow: - we've got a winner,....та да си дойдем на думата.

:king: PRESIDENT

:mrgreen:

P.P. Аз лично съм мн доволна от резултатите на конкурса и в двата раздела. Гледала съм аниметата и съм чела мангите с номинираните герои и според мен вс си дойде на местото.

Зараки е едно от истинските превъплащения на термина бадасс, както и Алукард.

Сега ако трябваше да избирам между Грим(ако беше номиниран примерно) и Зараки примерно в двубой, съм тотали Грим, но тва са вече лични фенгърлски модове дет ще наклонят везните. Просто щот Грим е хем бадасс, хем готин, а Зараки по моя вкус е само бадасс :wink: ...хехе, не стига. :icecream:

Но в конкретната ситуация Зараки надделя над Гатс, защото макар че харесвам повече Гатс чисто фенгърлски, не смятам че образът му е типичния бадасс - има много софт спотс, които ми пречат да го възприемам на едно ниво с Реви, Зараки, Алукард и т.н. по бадассност.

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 3:47 pm 
Аватар

К'ви са тия глупости дето ми дрънкате не знам? Кенпачи разчита на имбавата си сила зад превръзката заради която самочувствието му е толкова голямо... :roll:

Гътс си е звяр и машина по рождение без никакви супер сили/темподобни и пак е по-badass от Кенпачито. И тва дето го пишете,че бил отчаян и неспособен да защити приятелите си.......EPIC FAIL. Колко пъти Гътс е влизал в битка и е мачкал наред 90% от тия дето са излизали с хора 2 или 3 пъти повече от тях?

6iblio написа:
Johnny, спри се бе, човек. Та ти не знаеше дори, че Алукард отпадна от гътс и говореше и говореше се едно всичко знаеш. Аз щях да спра да пиша на твое място.

Това пък най-малко ме интересува, и откъде да съм сигурен,че и повечето гласували за Зараки не опират и те от видяното в мангата а не от анимето, нали и ти я следиш. Можеш ли да ми докажеш,че не е така, ако можеш be my guest!!! :arrow:

Последна промяна Johnny Cage на Нед Юни 05, 2011 4:22 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 4:14 pm 
Аватар

Бе ти представяш ли си Алукард или Зараки да се търкалят с некоя девойка и да и дрънкат нежно на ушенце, колко я обичкат? :shock: :shock:

...според мен все още не си напълно наясно характеристиката бадасс какви качества включва... :)

Тея двамата са оперирани от емоции: те са безскрупулни, огнени и при тях слабост, която се дължи на емоциите НЕ влияе, просто щот я няма. Именно затва са бадассовци. Огнени, rough around the edges, смели до безразсъдство, в погледа им има безумие от смелост и наслада от битката,което им е вродено. Те нямат място за романтика в душата си.

При Гатс цялата жестокост и безскруполност в битките идва от жаждата за отмъщение, от това че е бил предаван,тормозен и ужасно нараняван от малък.Т.е. нанасяна му е емоционална травма, т.е. вече на тази база се развива силата му. Има ли влияние от емоции,pure бадассност не може да има. Тази кръвожадност му извайва до определен момент образ на бадасс, но тя е и ясно изява на слабостта му.Затова е и антигерой. BTW много ми прилича по прототип на Каим от играта Drakengard . Там оня и деца колеше, но дефакто имаше емоционална бездна в душата си и така защитаваше слабостта си.

Зараки никога няма да довърши от кръвожадност опонента си, ако види, че е победил. Той не е озлобен и лош, има некви морални граници. Той просто е добър бадасс :mrgreen: Затва печели симпатиите на хората, в частност моите.
Нноитра да речем пък е хем бадасс, хем villian., т.е. лош бадасс 8) , без морални граници. Грим е нещо средно. Има си и подквалификации в бадасса, ако се задълбаем ама чак дотолква не ми се разсъждава...

Та затова драги ми Джони Кейдж, мн хора възприемат Гатс не за типичния бадасс- като мен. Сега, незнам как изкласи над Алукард( шантаж!! :mrgreen: ).... , но гласовете които печели Гатс не са по показател бадасс, а по други показатели :hat: Сила, магнетизъм, кръвожадност и прочие..... И да завърша с едно повторение - образът му в мангата е по-развит откъм това, което се търсеше в тоз шоудаун.

Толква разяснения от мен. :hat: My pleasure... :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 18 от 19 [ 274 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]